къща за гости Еделвайс, Триград

Рейтинг:  3 star rating  2.8 / 5 (3 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    1.7 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    1.7 км
Триградско ждрело
Смолян    1.7 км
Ягодинска пещера
Смолян    5.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
tanya_1404 (2)
отседнал Юни 2013 за 1-3 дни семейно
2013.07.06
22:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Напълно съм съгласна с коментара на bradatko , имахме нещастието да отседнем в тази къща.Същият коментар имах намерение да напиша , с тази разлика , че бяхме с кола. Моята препоръка е, не ходете там.

bradatko (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.05.08
12:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чистотата е ок. Не е мръсно в никакъв случай, но и не свети от чистота. Домакинята държи да си събувате обувките на влизане, което ... Храната е добра, по цени не се различава от никоя кръчма в Триград. Леглата са с много твърди матраци и мно-о-о-го твърди и неудобни възглавници. Стаята ни не се заключваше!!?!? Пристигнахме в четвъртък и предупредихме, че искаме да си тръгнем в събота. В предварителния телефонен разговор, домакините ни казаха, че има рейсове и не е проблем /пътуваме без кола/. Изведнъж в петък вечерта се сетиха, че "...то в събота рейс няма, ама можете да останете още една вечер...". След това предложиха, да ни откарат до Девин /по тяхно описание улуга, която предлагат/ - разстояние от 30 км. - цената на тази "услуга" е 30 лв. Относно цените - въпреки че не са високи, цените не са обявени никъде. Ще Ви сготвят наистина, каквото искате, но не когато го искате, а когато домакинята реши. Искате или не искате ще изслушате подробен разбор на отрицателните качества на различните посетители, клетви по някои от тях, както и брутална доза от реклама на продуктите на къщата за гости, и жалейни песни за "Тошово време". Стаите са пълни с пластмасови цветя и ковьорчета, кичозни етажерки, на двора е по-скоро неподредено и мръсно. Прилича повече на склад. Домакините реагират доста злобно, когато предпочетете за обяд или вечеря да отидете на ресторант. Къща за гости "Еделвайс" едва ли някога ще може да отговори на очаканията за приятен престой в Триград.

Ралица Попова
отседнал Май 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.05.05
19:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да препоръчам на всички Еделвайс! Много мила и грижовна е домакинята леля Захаринка,хранехме се при нея. Много вкусно готви, мекиците й са превъзходни! Чисто е в къщата, има всякакви удобства за гостите. Механа, барбекю всичко е на тяхно разположение. Много доволни и отпочинали се върнахме днес оттам!


Други хотели в ТриградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share