вила Бор Топеви **, Велинград

Рейтинг:  5 star rating  4.6 / 5 (27 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Велинград – термални извори и балнеолечение
Пазарджик    0 км
Цигов чарк
Пазарджик    15.3 км
пещера Снежанка
Пазарджик    23.1 км
Белмекен
София    25.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
slavi17 (1)
отседнал Декември 2013 за 3-5 дни с приятели
2014.01.03
21:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме компания от 10 души във вилата, за да посрещнем новата година. Още с паркирането ни пред къщата бяхме посрещнати от домакините. Толкова усмихнати хора, приветливи. Никъде до сега не съм срещал толкова прекрасно и топло посрещане. Настанихме се. Вилата наистина е разположена на високо място с прекрасна гледка към Велинград. Стаите са чисти, много приятни. В къщата беше топло. Баните са чисти, приятни. Ние си избрахме стая на последния етаж и там таванът в тоалетната е доста по-нисък, а и аз съм висок и не ми беше удобно, но ние си избрахме стаята, въпреки предупрежденията на домакинята. Тоалетните бяха много чисти, приятни, никакви миризми - всичко отлично! Всяка сутрин домакините ни приготвяха закуски (баница, палачинки и понички), сервирани топли, заедно с кафе/чай. Всеки един момент бяха готови да ни помогнат с каквото им поискаме. Обслужването от тяхна страна наистина е перфектно. Препоръчвам това място с две ръце. С нетърпение очаквам следващата възможност да отида там.

0909 (1)
отседнал Август 2012 за 2 седмици семейно
2013.11.16
14:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет , искам да кажа за коментара по долу от
ekipekip , че това въобще не е така.Ние посещаваме вилата вече 5 год. по ред (да почертая че децата ми (имаме близначки )бяха на 1 год. също бяхме с количка ). Толкова е хубава вилата на високо е да - но домакините на всеки гост го казват това , за това пък е толкова спокойно мястото , далеч от шум и прах,въздуха е много чист -именно за това ,че е на високо .А колкото до стаите - грее от всякъде чистота и хигиена. Ние също бяхме на приземен етаж, близко е детския кът и за малките ми близначки това е много добре ,а и за мен самата.За домакините нямам думи- толкова добри и приветливи хора ,винаги готови да се отзоват при всяка нужда .Всеки може да се убеди като посети вила Бор- Всяка година си ходим с моето семейство и с малките ни близначки - МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ,И ЗА В БЪДЕЩЕ ЩЕ Я ПОСЕТИМ ОТНОВО И ОТНОВО. БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ТОПЛОТО ПОСРЕЩАНЕ СЕМЕЙСТВО ТОПЕВИ ! БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ - ОЧАКВАЙТЕ НИ ОТНОВО!!!


ekipekip2013.11.18 15:35
Всичко си е вярно до последната буквичка. При условие, че не сте били там по това време, откъде знаете какво се е случило. Или и този коментар е все същия като предните двайсетина, сякаш един човек ги е писал. Освен нас, на следващия ден дойде една каравана с двама германци, които бяха настанени на горните етажи, където явно е по-добре обзаведено и не миришеше.
Пожелавам Ви още 50 години да посещавате този хотел и да му се радвате. А за мен нека остане спомена на отвращение и дано други като мен не се подведат.
vilabor (1)
отседнал Юни 2013 за > 4 седмици семейно
2013.11.16
12:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,бих искала да дам обяснение на този груб коментар. Това семейство имаше много изисквания и питания,дадох им пълна информация, без подвеждания.Обясних им ,че сме квартира и нямаме такива екстри и ясно им подчертах, че ако са с малки деца може да се затруднят ,ако са без кола.Винаги давам пълна информация,за да нямам недоразумения Обясних че 10-15 мин .се ходи пеша до центъра и около3-5мин.с кола.Те резервираха за 8 дни за 2 дни изпратиха капаро.За тази резервация отказах на много наши гости ,които са идвали и държат за това студио,защото е голямо,удобно за семейство с деца,с баня с вана,два телевизора,тераса с чадър към двора,близо до детския кът и до туристическата кухня.Предчувствието ми показваше, че те няма да останат.Излязоха в центъра, намерили са хотел или квартира в центъра и ме уведомиха,че след два дни ще се преместят, че много им е високо,казах им ,че малко некоректно постъпват,но въпреки всичко държали сме се внимателно и сме ги изпратили учтиво.Не е ставало въпрос за капарото Нямаме селски черги,мухлясали книги и вонящи канали.Не е перфектна кухнята/стар хладилник/ но всичко е чисто.Този коментар държи да ни уязви.Ако е толкоз лошо дали ще ни посещават хора от различни градове с години наред?Не ги съдя.Пожелавам да са живи и здрави.Заповядайте във вила БОР за да усетите нашето гостоприемство,да ви поднесем с любов сутришното кафе и закуска!!!Елате веднаж ,за да се върнете отново!! С уважение; Ваня Топева Ще ме извините ,но за да ми приемат коментара трябваше да попълня/тип турист/

ekipekip2013.11.18 15:26
Аз имам две деца и мога да се закълна, че целият ми коментар е пълна истина. И на всичкото отгоре отричате, че вонеше канализацията и не се траеше вътре. А маркуча, който бяхме принудени да прескачаме, с който се опитвахте да отстраните проблема и той ли не съществуваше. Моята съвест е чиста, за Вашата не знам. И не сте ни предупредили за екстремното изкачване, при условие, че ви казах, че сме с дете на годинка. Мислите ли, че това дете може да върви или не трябваше да вземаме детска количка само заради това. Това докъде за колко време се ходи, не обяснява по никакъв начин как се ходи. И не сме имали претенции, търсихме само отделен санитарен възел и интернет. Дори и в другите два хотела където бяхме не сме се хранили нито веднъж и не сме ползвали кухнята. Даже си носехме кана за топла вода за млякото на бебето за през нощта.
И вземете си оправете малко тоалетната и банята.
Пиша това заради наглостта да отричате факти, за които съжалявам, че не снимах.
ekipekip (3)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни семейно
2013.08.07
11:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Имахме на разположение две спални, интернет и сутрешно кафе и с това хубавите неща се изчерпиха. Преди това имахме вече резервация в друг хотел, отдалечен от центъра и поради тази причина направихме последваща резервация в БорТопеви и добре, че предплатихме само две нощувки. Оказа се, че хотела е на високо и е доста екстремен наклона до там. Представете си две деца, едното на годинка, детска количка и багаж по 3-4 пъти на ден как се изкачват. Още същия ден, когато споделих, че ни е невъзможен този байр за 8 нощувки, предвид че съм с оперирано коляно и поисках да ни върнат капарото ми беше отговорено да ползваме автомобила всеки път до долу. Естествено си намерихме междувременно друг хотел и когато съобщихме това, пък ни се разсърдиха и казаха, че си знаели и тем подобни.
На всичкото отгоре когато пристигнахме имаше проблем с канализацията, вонеше ужасно на мазнотия. Имаше и една библиотека със стари книги вонящи пък на мухъл. Въпреки това ни настаниха в приземната стая. Банята беше отвсякъде зле, а в стаята някакви черги, които се подгъваха и децата се пребиха на тях. Кухнята до стаята се оказа котелно помещение, а мръсотията беше върха - ръждясал хладилник, парти-грилче цялото черно, мивката изкъртена и една пластмасова маса с нарязана мушама и два стола. Съжалявам, че не го заснех всичко това, но толкова вонеше, че едвам влизахме и излизахме през коридора.
Редно е когато имаш проблем с хотела и не си предупредил за това изкачване, да върнеш парите на хората и да не ги заставяш с капарото да стоят в тази мизерия и смрад.
Оценка две давам за интернета и млякото сутрин. останалото и единица не заслужава.

vesi111 (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.08
17:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вилата е много хубава.На високо е и има невероятна гледка над целия град .Това много ни хареса.Стаите са чисти и поддържани.Ние бяхме в студио , на третия етаж.Състои се от една голяма стая с огромна спалня ,гардероб,скрин ,три шкафчета,телевизор,масичка със столчета и пейка.От тази стая се влиза в една по-малка със скосен таван.В нея има едно легло персон и пол.,гардероб,фотьойл,н.шкафче.От голямата стая се излиза на терасата от която се вижда целия град.В банята има вана. На етажа има обособена кухня която се намира на открита веранда.Обзаведена е с мека мебел,голяма маса със столове,котлон,хладилник,парти-грил,чинии.На етажа има само още една стая.Пиша подробно за това защото лично аз се затрудних от снимките които намерих за разположението на стаите. Домакините са много приятни хора.Любезни и деликатни.Не се натрапват и не ходят по петите ни.Всеки ден ни носеха кафе и закуска.Честно казано не очаквах чак толкова внимание.Възхитена съм от тези хора.При пристигането ни посрещнаха на края на града с кола. Има детски кът.На 3 годишната ни дъщеря много й хареса .Все ни дърпаше да ходим да играем в къщичката.Има много играчки. Тихо е и няма кучета които да лаят като във Варна. Ако следващата година пак ходим във Велинград вече знам че това е нашето място.Когато бяхме там разгледах и други къщи на които бях се спряла преди да избера тази. Не ми харесаха.Бяха в ниската част на града,никаква гледка,заобиколени от по-големи къщи. Жалко че почивката ни свърши.Препоръчвам на всички това място,ще останете доволни.


стаята
akrumova (1)
отседнал Май 2012 за 3-5 дни семейно
2012.05.07
12:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивахме на това чудесно място една седмица. Вилата е на високо, далече от строежите и колите в центъра на града. Много чисто, удобно, уютно и изключително преветливи домакини. Малкият ни син бе особено впечатлен от детския кът в двора, а за нас това означаваше спокойствие и релакс на масичките на открито, където всяка сутрин ни посрещаха с кафе и топло мляко за детето. Не е за пренебрегване и фактът, че по време на престоя стаите се чистят. Идеално място за семейства с малко дете.

Mila_lev (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.16
17:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналия месец отседнахме там за 2 нощувки със съпруга ми и синът ми,който е на 2 годинки.Посрещнаха ни много топло и гостоприемно.Стопаните са невероятни хора, бяха и помислили за най-малката подробност.Всичко беше чисто,уютно и много комфортно.Бяхме в така наречената "розова стая"- много красива подредена с огромна просторна баня.Гледката от балкона беше невероятна!От всякъде лъхаше тишина и спокойствие прохлада.Сутрин ни приготвяха ароматно кафе със закуска,а за детето ни имаше чаша домашно прясно мляко със бисквитки.Очаровани сме от всичко и с удоволствие отново бихме посетили това прекрасно местенце-вила Бор.Хиляди благодарности на Ваня и Николай Топеви за всичко!Вие направихте почивката ни незабравима!Бъдете живи и здрави!Мила,Петър и малкия Петьо от гр.Стамболийски

dida770328 (1)
отседнал Октомври 2008 за 1 седмица семейно
2011.03.24
16:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние бяхме възхитени от всичко там. След сватбата отидохме на меден месец в вила Бор.Беше невероятно тези мили хора направиха нашият празник чудесен макар че са минали 3 години винаги се сещаме с признателност за тях.Благодарим ви за всичко сем.Топеви .Имаме си едно прекрасно момиченце на 1 год и скоро ще дойдем пак

barett (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.25
20:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От Петър и Галя:
Всичко,което бихме искали да кажем,вече е казано...
Ще се повторим с положителната оценка за това място и стопаните му ! Тихо и спокойно,чисто и уютно !
Изключителни хазяи !!! Вече рядко се срещат такива хора !...

spatiata (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни семейно
2010.07.13
19:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не живеем в България и първо търсим и проверяваме отзивите за даден хотел във форумите! Така намерихме и вила"Бор".Много е хубаво!Наистина!Домакините,стаите,отношението към гостите.....всичко е перфектно !Бяхме 4 дни и ако стаята / в рози на 2-ри етаж/ не бе предварително резервирана от друго семейство ,щях да останем още 4 дни!!!Вилата е в непосредсвена близост до почивната станция на Народното събрание,а там 25м басейн с топла мин.вода е страхотен. Панорамната гледка от терасата на вилата е възхитителна, закуската е фантастична ,а цените на нощувката .....е това оставям на вас ,знаейки ,че и за това ще останете приятно изненадани !!А аз и семейството ни скоро пак ше се върнем на почивка във вила "Бор"!!Наистина ! Калина,Вероника и Христо


tanissima (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2010.07.08
15:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

predi nqkolko dni se varnahme ot pochivka vav Velingrad.Bqhme vav Vila Bor Topevi.Tova e raisko katche,osobeno za semeistva s deca.Iskam da blagodarq na domakinite chicho Kolio i lelq Vania Topevi.Za parvi pat sreshtam takiva gostopriemni domakini.Izkarahme strahotno vav Vila Bor Topevi.

barbi (1)
отседнал Август 2009 за 2 седмици млада двойка
2010.03.09
13:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отидохме семейно на почивка във Велинград през август 2009 г.Останахме много доволни.Първо стаите подредени с много вкус,чисти и приветливи.Домакините ни посрещнаха сголямо внимание,тъй като бяхме с близначета /момиченца/ на 1 годинка.Съобразиха се с това и ни дадоха апартамента на първия етаж за да не се качваме и слизаме по стълбите.А детския кът който посещавахме постоянно е някаква приказка.Атракцията е че има жива костенурка.Мога да кажа само хубави неща за вила Бор - Топеви.Това е един малък рай.Задължително ще отседнем отново в това уютно място и за напред.БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ НА ВАНЯ И НИКОЛАЙ ТОПЕВИ ЗА ТОПЛОТО ПОСРЕЩАНЕ.Очаквайте ни скоро.

Ясен Кипров
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.12.11
17:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много доволни останахме, домакините бяха много мили с нас. Вилата е много чиста, стаите са супер и предлагат много повече от 2 звезди - голяма баня с вана, тераси с изглед към града, и т.н. Най-много ме впечатлиха бонбонките на възглавниците, не знам дали беше нарочно, но бяха парченца бяла халва във формата на бонбонки. Иначе мястото е супер - на 10 мин от центъра пеш, но е на един баир и въздухът е много чист (през зимата всички се отопляват на дърва и по центъра беше задимено)

Цветалина Стефанова
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.11.08
18:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вилата на семейство Топеви е едно прекрасно място.Стаите са много чисти, уютно подредени в приятни цветове.Домакините са гостоприемни и мили хора.Вилата е в близост до боровия парк, градината също изглежда прекрасно, чудесно място за спокойствие и отмора.Благодарим на сем.Топеви и им желаем здраве и успехи!

Стефилина и Игнат Игнатови
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.28
22:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отидохме във Велинград през празниците и по-точно във вила Бор-при семейство Топеви на почивка.Какво да ви кажем-уникална работа.Тъй като сме без кола г-н Николай Топев ни посрещна на автогарата и ни откара до вилата.Тази вила трябва да се види,за да не си помислите,че говорим както се казва на Ангро.Дворът изряден и изпъстрен с различни цветя според сезона просто е достоен за картините на художник.Детският кът е подреден с много обич с най-разнообразни играчки за малките палавници.Атракция правеше живата костенурка.Стаите подредени с невероятен вкус и нюх към красота и съвършенство.Невиждана чистота и ред,а гледката от терасата е зашеметяваща.Хазяите мили,сърдечни,добри и супер интелегентни хора.Разполагат с богата колекция от книги и списания,които ще задоволят и най-капризните гости.Очаровани и приятно изненадани останахме,когато сутрин по-много фин начин ни се поднасяше по чаша горещо и ухаещо кафе с бисквитка или вафличка.Да не говорим за парното,което се пускаше в хладните септемврийски вечери,което разбира се доприхасяше за още по-хубавото ни настроение.Тишина,хармония и много красота,които създаваха условия за една истинска почивка,за която сме мечтали.Можем да пишем до безкрайност,но оставяме на Вас да прецените дали сме прави.Ако се чудите какво да правите през почивните дни и имате разбира се възможност,не се колебайте тръгвайте към Велинград и по-точно към вила Бор-сем.Ваня и Николай Топеви ще ви очкват с радост.Благодарим ви Мили хора и ви желаем от сърце и душа крепко здраве,бодрост и всичко най-най-добро!При първа възможност ще дойдем пак.Тук намерихме истински уют и топлина!
С благодарност:
сем.Стефилина и Игнат Игнатови от 19.09-до 21.09.2009г.вкл
град София

Светла и Наско от Русе
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.10
15:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Поцетихме жила "Бор" през м.юли.Невероятна и отпускаща атмосфера, прекрасни условия за почивка.Усмихнатите хазаи ни посрещнаха на входа на града и ни обградиха с внимание през цялото време.Сутрин ни будеха с ароматно кафе, а гледката от терасата, на която го пиехме е божествена.Благодарим ви за дните, прекарани при вас сем. Ваня и Ники Топеви! Да сте живи и здрави!


вила гледката от тук е прекрасно за кафе само на 10 мин. от вилата
сем.Митеви-Варна
отседнал Май 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.08
22:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме вила Топеви от 1 до 6 май 2009 и останахме много очаровани от гостоприемството на семейство Топеви.Вилата е подредена с много вкус,цари чистота и спокойствие.
Велинград е невероятно място за отдих и релакс.
Очаквайте ни отново.
сем.Митеви


Белмекен Белмекен Велинград
Марианна Здравкова
отседнал Август 2008 за 3-5 дни млада двойка
2009.05.20
22:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съгласна съм с останалите мнения. Собствениците са много любезни и приветливи. Стаите са точно, както на снимките. Ако отидете в тази вила, гарантирам, че НЯМА да съжалявате!


в двора изглед от терасата
Десислава Гълъбова
отседнал Януари 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.03
20:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изкажа сърдечни благодърности към семейство Топеви,изключително усмихнати и приветливи хора който знаят как да направят почивката ти още по-приятна!Присъединявам се към предишните коментари,че обслужването и чистотата на стайте е на нивото на 3* хотели,но тук по-хубавото от хотелите е,че няма наплива от хора и спокойствието е на първо място!Задължително ще посетим това уютно място и занапред!Благодаря Ви сем.Топеви!03.01.2009г.

Румяна Вутова
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2009.01.03
14:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително гостоприемство, прекрасни условия! Трябва да го преживееш, защото думите не са достатъчни. Синът ми, който е на 4 години,непрестанно ме пита кога ще отидем пак във Велинград в Детския кът. Отговорих:"През лятото." И той чака лятото с нетърпение.


funki81 (1)
отседнал Януари 2008 за 1-3 дни семейно
2009.01.02
11:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние отседнахме при тези мили и гостоприемни хора в началото на 2008г.Първото което ми направи добро впечатление беше, че откликнаха положително на молбата ми да ни допуснат с животинчето ми, което беше оперирано и нямаше на кой да го оставя.Естествено това беше изключение, защото и аз съм на мнение, че не е коректно да се ходи с животни на почивка, тъй като могат на направят много поразии, но в този случай, моето беше в клетка, а и при стеклите се обстоятелства не се движеше много много.Всичко останало е така както го описват предишните потребители - коректност, любезност, отзивчивост и винаги с усмивка.Ваня и Николай Топеви - Благодарим Ви за топлото посрещане.Очаквайте ни скоро вече сме трима с малкият ни син

Галя и Стилиян Янъкови
отседнал Октомври 2008 за 1 седмица семейно
2008.10.20
21:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодарим на домакините за всичко!В този прекрасен край престоят ни там беше много приятен и незабравим!Ако можем отново ще повторим. НЕПРЕМЕННО!Благодарим Ви Ваня и Николай!

Иванов Иванов
отседнал Септември 2008 за 1 седмица семейно
2008.09.30
17:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

След 1 седмица в Елитни Квартири мога спокойно да кажа: по-добре от повечето прехвалени 3* хотели: чисти стаи, всяка сутрин кафе с бисквитки и Добро Утро :-)

Препоръчвам квартирите на всички !

Тодорка Димитрова
отседнал Септември 2008 за 1 седмица сам турист
2008.09.25
17:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едноседмичната ми почивка в тази красива вила беше за мен
наистина едно невероятно преживяване
Изключително внимателна и вежлива хотелиерска двойка
Чудесна атмосфера,идеална чистота и перфектно обслужване
Открих местото което години наред съм търсила,с голямо
удоволствие ще се върна отново във вила "Бор"

Петя и Николай Димитрови
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.07.21
22:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прочетох предните коментари, обаче и ние да кажем нещо.
За втора поредна година идваме тук и собствениците отново ни доказаха, че страшно много си обичат работата.Стаите напълно отговарят на снимките, удобствата са описани и са точно такива.Детския кът също е страхотен за деца - имат и костенурка, което е допълнителен "лукс" за малките.
Всяка сутрин по ваша заявка ви правят и носят кафе в стаята и сокчета за децата, заедно с бисквитки.Инсталирали са и безжичен интернет на БТК т.е. направо супер!Излезете ли пеша на разходка сте едва на 10 минути от центъра.На 5 минути от вас се намира страхотен басеин.Това е истината, а ние за втори път останахме очаровани.

Данка Маринова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.14
16:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

удобно и много красиво место за почивка,с изключително обслужване - приветливи и много добри домакини,ако някой наистина иска да си почине,да се откъсне от шумния и забързан ден ,местото е вила Бор.Домакините са помислили и за удобствата и игрите на Вашите деца.

ekrem osmanov
отседнал Май 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.06.18
22:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много готино и спокоино миасто.аз биах там и сам много доволен и от цената и от обслужването каката емного приатна и готина.

Петя Петрова2008.11.29 20:34
През 2006год.отседнахме във Вила Бор. Семейство Топеви ни приеха дружелюбно и приветливо. Сутрин ни поднасяха кафе с бисквитка и то по начин много дискретен. Искахме да отидем до Белмекен, но аз бях неподходящо облечена т.е без зимно яке а беше 02.05.2006год. г-жа Топева ми услужи с нейното яке.
С много приятни, топли чувства си тръгнахме от Велинград.
Благодаря Ви семейство Топеви, при Вас всичко това което предлагате покрива цената на нощувката.
Ваня и Николай Топеви2009.02.19 14:07
От сърце БЛАГОДАРИМ на ВСИчКИ за добрите отзиви и хубавите думи написани за нас. Това много ни задължава и още и още повече ни амбицира да се стараем в работата си и отношението към всички гости отседнали в нашата вила.Бъдете ЗДРАВИ,МНОГО щАСТЛИВИ И БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ.С почит и уважение; Ваня и Николай Топеви.
Соня и Янко Димитрови2009.07.18 00:51
Посетихме Велинград със семейството си. Отседнахме във вила "Бор Топеви". Много ни хареса. Сем. Топеви са страхотни,мили и отзивчиви. Много сме доволни. БЛАГОДАРИМ ВИ! Пак ще дойдем.
Градът е прекрасен. Наоколо има много красиви места. Природата е чудесна.
стефания мишева2009.08.10 12:32
Посетихме вила "БОР-Топеви"в края на юли м. 2009г със семейството ми.Всички сме очаровани , както от самата вила
така и от собствениците и. Гледката от там е невероятна.
Вътре във вилата има всички необходими екстри.Чисто и подредено е.Всичко е както го виждате в интернет няма
измама.Специални благодарности на Ваня и Николай Топеви
за доброто отношение.

Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share