къща за гости Пандеа, Банско

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Храмът "Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат"
Благоевград    5.6 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    7.4 км
Банско
Благоевград    9.9 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    14.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
gabi ivanova (1)
отседнал Ноември 2017 за 1-3 дни семейно
2017.11.14
03:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях спечелила нощувка в къща за гости"Пандеа" в с.Бачево до Разлог.Играта беше тагни свой приятел роден през ноември за да отпразнува рожденния си ден при тях безплатно със специална вечеря.И когато спечелих решихме да отидем на рд на мъжът ми.Оказа се полуразпадната къща,с голяма компания пияници заседнали да пият и пушат в ранния следобяд.А стаята,която ни предоставиха беше точно над ресторанта и всичко се чуваше ужасно.Беше голяма веселба да звъним по хотелите следобяд в събота и да търсим свободна стая.А жената която ни посреща ни гледаше като просяци дошли на аванта по-нелюбезен човек не бях виждала.По неприятно преживяване не бяхме имали направо ме е срам,че набутах мъжът ми в онази дупка!
Извинението по-късно като видяха отзивите ми за тях,че компанията от пияни мъже се появила неочаквано и персонала бил стресиран,затова се държал грубо с нас.Но били подготвили много изненади за нас-да наистина ни изненадаха но ужасно неприятно!

veneta ivanova
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.09.15
19:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много ми харесса престоя ми там. тиха спокойно с разкошна гледка към Рила и Пирин!обслужването е на много добро равниште. чисто и уютно.с конна езда и планински туризъм ж близост до много забележителности!пожелавам ви да го посетите и да си изкарате като мен!!


Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share