квартири Андон Aндонов *, Сандански

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Сандански – минерални извори, спа комплекси, извор...
Благоевград    0.8 км
Кордопулова къща - Мелник
Благоевград    11.1 км
Мелнишки пирамиди
Благоевград    11.2 км
Петрич - "Рупите"
Благоевград    12.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Андон Андонов
отседнал Май 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.05.20
23:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Длъжен сам да направя едно пояснение,никак не маловажно.Вапросното семейство,заяави 10 дни,и капарира за 10 дни,заради което и получиха такава оферта заради броя им нощувки.Но по независищи от мен причини,решиха да намалят броя на предварително заявените дни,което ми костваше на мене много по-големи загуби,заради отменени други заяавки,преповтарящи се с капарираните,но не изживяни дни.Така,че умолявам всички последващи клиенти да бъдат точни и коректни,а квартирите които предоставям за местоположението си,състоянието си и цените са може би най-подходящия избор.Ако не вярвате,ПРОВЕРЕТЕ,добре сте дошли

Миглена Иванова
отседнал Април 2008 за 1 седмица семейно
2008.05.03
22:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това което е описано е пълна лъжа. Отседнахме със семейството ми при този господин. След предварителен разговор по телефона, ни каза че цената на апартамента е 40лв. Времето беше лошо и поискахме отоплителен уред трябваше да заплатим по още 10лв на ден. Платихме за 7 дни решихме да останем още един ден и му дадохме още 50лв. Излезнахме на разходка и на обяд ни очакваше изненада, господина реши че ние трябва да му напуснем апартамента, а 50лв които ни взе за този ден не пожела да ни върне. Така вместо 40лв ние платихме по 60лв. На всичкото отгоре тези квартири са 1 а не 3 категория. Не отсядайте там за да не бъдете излъгани и вие.


Други хотели в СанданскиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share