ваканционен комплекс Парадайз бийч ****, Свети Влас

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Свети Влас
Бургас    2.5 км
Несебър - стария град UNESCO
Бургас    7.4 км
Плажове в близост
плажна ивица Елените
Свети Влас    1.1 км
Несебърски залив - Слънчев бряг
Свети Влас    6.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
hikova (1)
отседнал Юли 2012 за 2 седмици възрастна двойка
2012.09.06
17:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Беше прекрасно, доволни сме от всичко. Ще се върнем догодина отново. Хотелската част е на ниво истински 4 *, не морски. Персоналът е любезен, отзивчив и внимателен. Плажът е красота и удобство. Храната е много добра, качествена и в изобилие.
Имаше деца, но ние също имаме внуци и това не ни притеснява. Има добре уредена анимация за тях и децата си бяха там.

Ann Hart (2)
отседнал Май 2011 за 3-5 дни възрастна двойка
2012.06.22
19:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Paradise Beach – райски плаж в най-пълния смисъл на думата! Комплексът напълно оправдава всяка буква от името си. Невероятно съчетание от архитектура, хотелски комфорт, панорама, кулинарни изкушения, плаж, тишина, спокойствие, чист въздух и кристална морска вода. Намира се след Свети Влас, непосредствено преди Елените, на висок склон край брега. Пред него няма нищо освен плаж, така че е 100% на първа линия. Съставен е от пет корпуса, огромен панорамен ресторант, фитнес-център, асансьорна кула към плажа, басейн, амфитеатър, детски център. В близост има дори и дълъг мост навътре в морето. Самото местоположение дава двете най-силни страни на комплекса, невероятна панорама към морето и по продължение на брега в далечина, и отдалеченост и изолираност от струпванията на хотели и шумотевицата в Свети Влас и Слънчев бряг. Кухнята е много добра и храната не свършва. И може би точно затова пред нас се разигра една от най-грозните сцени, на която някога сме присъствали. Поради промоцията за празничните дни се бяха изсипали твърде много хора, изглежда от всякакъв вид, или както се казва от кол и въже. В някакви невероятни пристъпи на лакомия бяха сипвали огромни количества от какво ли не. Със свито сърце наблюдавахме след вечеря как момчетата прибират препълнени с връх и почти недокоснати чинии с пържени картофи, салати, супи, десерти, плодове, особено банани. Върху количките се беше събрала храна, която би стигнала за вечеря на цяло африканско село. И тази храна очевидно трябваше да бъде изхвърлена. Какъв му е проблемът на бай Ганьо, че продължава да е толкова жив, и не може да се научи да си сипе точно толкова, колкото ще изяде, или пък да си сипе малко, да опита и после да си сложи пак. Откъде е този страх, че храната ще свърши, след като тя очевидно не свършва. И дали вкъщи ще изхвърля храна по същия начин както тук. Иначе в просторния ресторант работи голяма група ентусиазирани млади хора, които вършат всичко по възможно най-добрия начин. Предлага се дори live cooking, или готвене на живо, сутрин палачинки, а вечер - китайска храна. Голямата атракция е асансьорната кула за слизане на плажа, висока колкото 9-етажен блок и на 9 равнища, през чиито остъклени стени от 4-те асансьора се разкрива невероятна гледка. Плажът е просторен, тих и спокоен, и се поддържа от персонала на хотела. Скарите и чадърите са предостатъчно, подреждат се всяка вечер, ползването им е безплатно и влиза в „ол инклузив”. Бяхме там в края на май миналата година и с голямо удоволствие бихме отишли пак. Помним го като прекрасно място за пълна почивка.

ravazonid2012.06.23 13:19
Плажа "Робинзон" над ,който е построен хотела е найстина прекрасно място , но когато почивахме там морската вода определено не беше "кристална". Факта , че се изхвърля храна определено е лоша практика , но личните ми наблюдения са , че не българи са разсипниците .
milencvt (8)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.21
22:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях там за 1 седмица това лято и съм мн доволен. Точно до плажа - на практика си има собствен плаж, ако си вземете тераса с гледка към морето е неповторимо. Направи ми мн добро впечатление наличието на много одбър екип аниматори, които организирзха за децата игри, детски идкотеки и и самите те правеха театрални сценки при това доста професионално ...

Neda (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни семейно
2010.06.17
23:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място-изкарахме си повече от чудесно.Според мен напълно си отговаря на цена-услуги.Стаите се чистят ежедневно,храната е "от пиле мляко"анимацията-осоено за деца е страхотна,персонала учтив и отзивчив....

Единствения минус за мен е липсата на интернрт извън фоайето на хотела,надявам се скоро да се реши и това.Познавам хотелите и комплекса и на Свети Влас и Боровец и моето семейство им става верен и заклет фен.

Бетина Николова
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.22
22:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях на почивка с детето тази година там и тръгнах с голямо притеснение след изчетените коментари. Мисля че е време да се актоализират и да е имало забележки към комплекса всичко е променено. Обслужването и яденето са на ниво за самия комплекс лоша дума няма. Плажа е приказен и най-хубавото е че е изолиран от други посетители. Отидете и няма да съжалявате.

milena koleva
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.18
10:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме на семейна почивка в комплекса през август. ¬удесен плаж, добро обслужване. За истинска почивка

милена димитрова
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.27
11:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приатен хотел, спокоиствие и чудесен плаж.
Храната и обслужването са добри. Персонала е учтив.
Незнам защо има такива негативни коментари?
димитрова

михаела цуринска2009.07.27 15:44
много е удобен и пиятен,
но много скъп.там е мно-
забавно.
Кирилка Кръстева2009.08.12 11:08
Е, когато човек реши да почива в комплекс трябва да си приготви и по-солидна сумичка.
georgi georgiev
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни семейно
2009.06.14
20:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много лошо обслужване от страна на персонала в ресторанта и баровете,отношението към БЪЛГАРИТЕ е негативно втора рака хора но като цяло е добре за тази цена

kelemeto (1)
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.17
11:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

с две думи ужас храна ужас персонал особено барманите отврат мога само да похваля аниматорите и двете момчета на басейна митко и мартин също така и камериерките друго всичко е ужас жалко за добрата база


Други хотели в Свети ВласЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share