семеен хотел Аркадия **, Приморско

Рейтинг:  5 star rating  4.8 / 5 (15 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Приморско
Бургас    0.6 км
На море в Китен
Бургас    4 км
Плажове в близост
ММЦ Приморско
Приморско    1.3 км
Приморско - Северен плаж
Приморско    1.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
zorito30 (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.29
15:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
добавям и своите аплодисменти и удовлетвореност от почивката ни това лято в Аркадия. Това включва, както пълното съответствие между очаквано и реално, така и - персонал, чистота, идеално разположение, добри цени и всичко, което човек може да желае от мястото си за настаняване, когато ходи на почивка! Поздравления Марианче и още веднъж благодарности за оказаната помощ и съдействие!Продължавайте все така!

stoyanka58 (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.15
16:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято имах удоволствието да почивам в семеен хотел Аркадия.Прекрасно място.Прекрасно отношение от страна на персонала и от собствениците на хотела Марияна и Стоян.Мариянче,бъди винаги така усмихната и любезна.Догодина пак сме при теб.

zore (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица млада двойка
2010.08.06
10:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко беше на ниво-стаите се чистят всеки ден,персонала е любезен,храната в ресторанта също,само едно нещо куцаше-паркинга.Хотела разполага с 9 паркоместа пред и около него,които със сигурност са недостатъчни за всички гости на хотела.Иначе всичко друго е ок.

violi1986 (1)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица с приятели
2010.06.24
20:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През 2009 година почивахме в хотела. Наистина много уютно и чисто хотелче. Собственичката Мариана е много мила жена. С удоволствие бихме отседнали отново там.

Александър Геров
отседнал Август 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.09.01
18:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно хотелче,любезно обслужване,добра цена.Какво повече му трябва на човек.Ние бяхме група от 7 човека и всички останахме доволни както от стаите,така и от вкусната храна в ресторантчето на хотела (особено таратора).Освен това разположението е идеално-на главната улица,но не в най- шумната и част, и близо до по-хубавия южен плаж.Имам само една препопъка към г-жа Костадинова,ако може да сложи навесчета на терасите на третия етаж,че понякога слънцето идва в повече.Всичко добро и до нови срещи

Яна Иванова
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.05
15:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубаво хотелче Хубави стаи , нова и приятна обстановка . Обслужването и хигиената бяха на висота. Като разположение е много удобен и за плаж и за разходка из града.Можете да разчитате на гостоприемност и отзивчивост .Много очарователна собственичка- Марияна Костадинова ,винаги проявяваше топло и добро отношение. Много добро хотелче , догодина пак ще го посетим.

Антоанета Митрева
отседнал Юли 2009 за 3 седмици семейно
2009.07.31
23:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодаря на Мариана, на нейното семейство и на целия персонал на "Аркадия" за прекрасното посрещане и приятния престой по време на ваканцията на нашата компания!Очарована съм от проявеното отношение - от първия телефонен контакт и резервацията, до милото изпращане при напускането ни! Това е хотела на нашите бъдещи морски почивки! Препоръчвам го горещо на всеки, който търси уют, удобство и приятна, спокойна атмосфера за семейството и приятелите си!

Невелина Янкова
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.06.25
16:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата седмица посетихме прекрасният семеен хотел Аркадия в Приморско.Нямам думи за да опиша колко съм очарована от отношението на собствениците.Хотела е много чист,спокоен и има условия за семейства с деца.Най-важното е ,че е близо до плажа и не се налага да се вървят километри с багаж и деца.Има кипро ресторантче в което готвят евтино и вкусно.Препоръчвам горещо този хотел за семейна почивка в Приморско!

Вики Петрова
отседнал Август 2007 за 1 седмица семейно
2009.06.23
10:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моето мнение е че хотела е удобен, близо до плажа, разположен на централната улица с ресторант и баничрница. Което с деца донякъде си е удобство, но най-големия минус за мене на този хотел и денонощния шум от търговската улица, от колите, музиката и нощния живот, а когато си отишъл да починеш това се оказва най-важното.

RoadRunner
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.16
00:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година имах удоволствието да прекарам лятната си почивка в Приморско в хотел Аркадия.Наистина хотелчето е готино, стаите са големи, но има две неща, които не ми харесаха.Първото от тях е, че в сайта пишеше за паркинг към хотела, а и собствениците ме увериха в това.За мое учудване, когато пристигнах на въпроса къде да паркирам ми беше отговорено тук някъде?!В това малко градче по време на летния сезон е адски пренаселено и когато някой обявява, че има паркинг би трябвало наистина да е така.Второто нещо, което ме подразни е, че стаята трябваше да се освободи в 9:30 часа, което е абсурдно, тъй като във всички хотели, в който съм отсядал досега стаята се освобождава след 11 часа.Не ме разбирайте погрешно хотелът е готин, но тези две неща могат да развалят макар и за кратко удоволствието от така мечтаната лятна почивка.

Мария Миладинова
отседнал Юни 2008 за 2 седмици сам турист
2008.07.10
11:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Последните 10 години прекарвам летния си отдих в град Приморско в различни почивни станции и хотели.Тази година имах удоволствието да посетя семейния хотел Аркадия.Това е един много хубав и удобен хотел в центъра на Приморско срещу аквапарка.Очарована съм от любезното отношение на младата и чаровна собственичка Марияна Костадинова, условията са прекрасни, а обслужването на помощния персонал е на ниво. Надявам се за в бъдеще да прекарвам летния си отдих при тях, а за тези които се чудят къде да прекарат лятната почивка не се колебайте посетет Приморско изберете семеен хотел Аркадия с чаровните собственици Марияна и Стоян и няма да сгрешите.

мира попова
отседнал Юни 2008 за 3 седмици семейно
2008.07.04
16:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

този хотел и тези неверотни собственици Стоян и Марияна направиха почивката ми едно страхотно преживяване.Хотелът и кухнята на ресторанта им са превъзходни!Отидете!Запознайте се с хората,а после може да споделяте личните си впечатления за това!Казвам Ви хора-там наистина ще намерите приятели,заслужава си!Отидете,после сами ще искате пак и пак да сте там!!!!!!!!

Мариан Митков
отседнал Юни 2008 за 1 седмица семейно
2008.06.27
21:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА МАРИЯНА И НЕИНИТЕ КОЛЕГИ ЗА ПЕРФЕКТНОТО ОБСЛУЖВАНЕ И ВНИМАНИЕ КОЕТО НАПРАВИ ОТПУСКАТА НИ ОЩЕ ПО ПРИЯТНА.А ЗА ТЕЗИ КОИТО СЕ КОЛЕБАЯТ ДАЛИ ДА ИЗБЕРАТ ТОЧНО ТОЗИ ХОТЕЛ И ТОЧНО ТОВА ГРАДЧЕ ЗНАЙТЕ ЧЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОВЕЧЕ НЕЩА ОТ КОЛКОТО СТЕ ОЧАКВАЛИ. ОСОБЕНО ЗА ХОРА С МАЛКИ ДЕЦА.

петя пенева
отседнал Юни 2008 за 1 седмица семейно
2008.06.25
22:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много съм доволна от този хотел условията са прекрасни и обслужването е на ниво.това е моят хотел за бъдещи морски почивки . опитайте и няма да сбъкате.

МИМА РУСЕВА
отседнал Юли 2008
2008.05.17
23:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ЕДИН ОТ НАЙ ХУБАВИТЕ И УДОБНИ ХОТЕЛИ В ПРИМОРСКО.ПРИЯТНО Е ДА ВИДИШ УСМИХНАТАТА И ЧАРОВНА МАРИЯНА КОСТАДИНОВА,КОЯТО С ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ ОБСЛУЖВА КЛИЕНТИТЕ ПРЕЗ ЛЕТНИЯ СЕЗОН КОГАТО СЪМ БЪЛА ТАМ.ИЗОБЩО ЦЯЛОТО ИМ СЕМЕЙСТВО СА РАЗКОШНИ ХОРА.ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ СЕ СЛУЧИ ДА ИЗКАРАМ ТОЛКОВА ПРИЯТНА ПОЧИВКА В ХОТЕЛ АРКАДИЯ.НАДЯВАМ СЕ И ТАЗИ ГОДИНА ДА БЪДА ТАМ В ТОЗИ ТОЛКОВА УДОБЕД И СПОКОЕН ХОТЕЛ АРКАДИЯ.НЕКА ВСЕКИ ДА НАМЕРИ МЯСТО ЗА ОТДИХ ПРИ ТЕЗИ ТОЛКОВА ДОБРИ ХОРА.СЪЩО РАЗПОЛАГАТ С РАЗКОШНА КУХНЯ С ЧАРОВНАТА ДИМИ.МЛАДИ ЕНЕРГИЧНИ ХОРА ВИНАГИ ЗАСМЕНИ ПРИВЛЕКАТЕЛНИ И ОТЗИВЧИВИ.И ПАК ПОВТАРЯМ ОТДАДЕЛИ МИ СЕ ВЪЗМОЖНОСТ САМО ТАМ ЩЕ ОТИДА В ХОТЕЛ АРКАДИЯ ДО АКВАПАРКА.

Тодор Иванов2009.04.24 00:33
Миналата година /2008/ бяхме там. Собственците са наиситна усмихнати и отзивчиви. Хотелът - става за цената. Обаче ни прецакаха. Казаха, че има климатик, но като се върнах след първият плаж и реших да го включа се оказа, че го няма дистанционното и се наложи да доплащам за удоволствието да не пукна от жега. Не ми е до парите /бяха малка сума/, но такива неща могат да ти развалят настроението, което пък бързо се оправя в ресторанта на хотела.

Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share