хотел Вероника **, Девин

Рейтинг:  5 star rating  4.7 / 5 (28 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Девин – Беденски бани, Михалково, спа процедури
Смолян    0 км
Триградско ждрело
Смолян    14.4 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    14.5 км
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    14.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
pastelitta (3)
отседнал Юли 2016 за 3-5 дни млада двойка
2016.08.15
02:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много хубав - чисто и уютно. Стаите и баните са прилично големи, като всяка стая си е с тераса. Лошото е единствено, че няма столове и масичка за терасата. Домакините трябва да помислят и за горещите летни дни, в които на гостите им е нужен и хладилник поне за разхладителни напитки. Впечатли ме матрака - твърд и удобен. Разположението на хотела е на тихо място, което също е предимство.
Кухнята в механата е СТРАХОТНА! Менюто е доста богато и включва различни родопски специалитети.
Персоналът е неквалифициран и част от него е доста нелюбезен. Могат да ти скъсат нервите с доста от детайлите - непочистени маси; неналичие на оливерни; топла ракия (чакаш 30 мин лед или си тръгваш); забравени поръчки; ядеш чеснова пърленка, а плащаш комбинирана; плащаш кана чай, получаваш чаша чай; дори ни се случи да си платим и сутрешната напитка включена в закуската..... Така или иначе нямаш избор, защото центъра не е много близо, пък и Вероника е наистина най-доброто заведение в града. Отсядали сме доста пъти в Девин и сме опитали повечето заведения.
В крайна сметка - препоръчвам ви хотела и механата, ако сте решили да отседнете в Девин. Подгответе се с търпение и усмивка!

denitsam (0)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни млада двойка
2014.08.17
04:13
коментар
Tatiana Shetilova (0)
отседнал Септември 2012 за 3-5 дни с приятели
2012.10.05
12:26
коментар
beni1 (1)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни семейно
2012.09.17
20:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотел "Вероника" за три дни със съпруга ми и двете ми деца. За първи път отиваме семейно там, като хотела ни бе препоръчан от наши познати. Прекрасен хотел, доказателство за това, че в малките семейни хотели може да има по-добро обслужване и по-добра храна от прехвалените четири звездни хотели. Безкрайно учудена съм от негативният коментар на mami(4). В петък и събота вечер /когато ние бяхме в хотела/ механата беше пълна с хора, но бяхме обслужени бързо. За вкусно приготвените ястия, няма какво да кажа - просто уникални. А такъв персонал - непрекъснато с усмивка на лицето, няма да намерите в никое заведение. Живата музика само допълва тази хубава картина. Ако търсите уют, тишина и спокойствие, ще ги намерите там. Идете в хотел "Вероника" гр.Девин и ще се докоснете до компилация от уникалната природа на Родопите, прекрасните хора и обслужването без забележки.

gladen (1)
отседнал Септември 2012 за 3-5 дни с приятели
2012.09.17
18:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Big iskal da spodelq moeto skromno mnenie otnosno Hotel Veronika.Re6ihme da otsednem v tozi hotel .pro4etohme za nego v beta Napravo bqhme o4arovani ,kakto ot toploto posre6tane ,velikolepnata rodopska kyhnq ,taka i ot otli4noto obslyjvane tam.Mislim Pak da otsednem no tozi pat za pove4e dni.Moite priqteli tolkova I'm haresa 4e dori si ispysnaha samoleta.i taka iskam da spodelq ,4e koi kakvoto I da kazva Pak 6te posetim hotela.:-D:-D:-D

mami (4)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни семейно
2012.09.10
14:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Празничните септемврийски дни решихме да прекараме в гр.Девин.Избрахме хотел"Вероника" заради чудесните отзиви в интернет.За съжаление нашия престой в хотела завърши предсрочно и останахме безкрайно разочаровани.Ето за какво става дума:Хотела наистина е симпатичен с много чисти и уютни стаи.На обяд хапнахме в ресторанта на хотела и момичето,което ни сервира ни предупреди,че ако искаме да вечеряме трябва да си запазим маса,защото вечерта ще е пълно с хора.Добре - запазихме си маса.След 20.00 часа с наши приятели се настанихме на запазената маса и ..... започна безкрайното чакане.След около 20 мин. ни донесоха менюто.След още толкова ни взеха поръчката.И последва на час по лъжичка....Съжалявам,че не успяхме да отитаме вкусните гозби на готвача.Към 22.00 ч ни донесоха суров пататник.Върнахме го.След около десетина минути сервитьорката се опита отново да ни го предложи,но неуспешно.Не мога да предложа на три годишната си дъщеричка сурови картофи.На многобройните ми въпроси към сервитьорката кога ще ни досене храната последваха отговори,че тя не знаела,да не й се оплаквам на нея,а на кого ... всички гости сме били дошли да вечеряме в едно и също време/може би трябваше да ни направят график коя стая кога да слиза за вечеря/.Стоях на масата и не можех да повярвам,че това се случва,че децата и ние стоиме гладни.В 22.45 часа поискахме сметката и отказахме останалата част от поръчката.Живата музика от ресторанта продължи до 02.00 часа.Много тихо и спокойно местенце-нали!Рано сутринта събрах багажа и напуснахме "хотела с прекрасните отзиви".Това преживяхме ние в празничната вечер 6 септември и за съжаление, не мога да препоръчам хотела на други хора.

sgfordsg (1)
отседнал Септември 2011 за 3-5 дни семейно
2011.10.02
21:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Четири почивни дни, прекарани в хотел Вероника, тук в сърцето на Родопите – град Девин! Невероятно чист, подреден с много стил и вкус! А тишината? О, тя е най - ценното, което намерих! Механата страшно предразполага, живата музика допринася за хубавото изживяване, а кухнята е невероятна! Както се казва от пиле мляко плюс и родопски специалитети! И всичко това, прясно и вкусно приготвено! Персоналът усмихнат и любезен! Място, което си заслужава да се посети, да се повтори, да се потрети и така …! Вярвам ще останете безкрайно доволни и щастливи, ако видите, усетите и преживеете тук, поне няколко дни от своя живот!


паниран боб пататник
deqndra (1)
отседнал Септември 2011 за 3-5 дни семейно
2011.09.07
13:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубав хотел,чисто,подредено ,много любезни хора , а кухнята е невероятна. Изкарах ме там един невероятен уикенд,механата също е много хубава ,зимата пак сме там !

zlaty24 (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.09.06
23:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С моето семейство отседнахме за празничните дни в хотел Вероника. Останахме много доволни. Хотела е много приятен, чисти и удобни стаи. А за ресторанта мога да напиша много хубави неща, но най-важното е храната - много вкусна. Имаше и музика на живо - едно прекрасно момиче, което ми достави удоволствие с хубавото изпълнение на български фолклор от всички краища и най-вече прекрасни родопски песни. Благодаря на персонала на хотела за възможността да си починем истински и им пожелавам все повече доволни клиенти! Надявам се да ви посетим отново!

5kof (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.07.24
10:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За пръв път бяхме в Девин. Предврително си избрахме х-л "Вероника" заради отзивите за него и защото е на тихо място. Останахме очаровани от града и приятно поласкани от отношението на персонала към нас, а и към другите гости. Много чисти и уютни стаи, много удобни легла, в които наистина се наспиваш. Изключително вкусни ястия с богат избор.Имам претенции, че съм бил на много места по света, отсядал съм в много хотели с много и различни "звезди", но в хотел "Вероника"се чуствах наистина като у дома си - уютно и удобно.Благодаря на целия персонал за вниманието и грижите, с коити ни заобиколиха.Ще дойдем отново!!!

ivan b (1)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.06.09
11:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място, безупречна чистота, професионално обслужване, невъобразимо вкусна кухня и невероятен собственик! Посетете и се убедете сами!

Stasy86 (1)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.06.08
17:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-доброто място за отдих и почивка!!! Чудесен хотел, отлично обслужване и обстановка! Храната е прясна и много вкусна!!! Кухнята готви САМО И ЕДИНСТВЕНО с екологично чисти продукти!!!Всичко това е в унисон с красотата и спокойствието на Родопите.
Благодаря на любезната собственичка и целия персонал, затова че направиха престоя ни незабравим и се надявам скоро да бъдем ваши гости отново!!!

Amorelid (1)
отседнал Септември 2010 за 2 седмици млада двойка
2011.06.08
09:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С човека, когото обичам сме били гости на много места в нашата красива родина и всяко едно от тях се е отличавало по индивидуален начин на посрещане и прекаран отдих. За хотел Вероника в град Девин обаче, предполагам пристрастията ми ще ме отклонят от обективното мнение а именно чувствата, които тези мили хора изградиха у мен за последните три години. Мога да говоря много за гостоприемството и прекрасната атмосфера, която домакините подаряват на всеки прекрачил прага на хотела, но предполагам за всеки, който го познава това биха били излишни думи.
За тези, които не са имали късмета да се порадват на кулинарните умения на екипа в механата на хотела мога да кажа, че освен с перфектните ястия ще бъдат жертва и на уникално обслужване и отзивчивост в лицето на хората, които ще се погрижат за вашия комфортен престой. Наред с обслужването няма как да не Ви направи впечатление чистотата, която струи отвсякъде в съвсем естествен синхрон с хората около Вас. Благодарен съм за прекрасните мигове прекарани в многократните си посещения на това приказно място. Вероника обичаме те. Рад и Ирена.

vache (1)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.06.08
00:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едно райско кътче, не пропускайте да го посетите, ще останете очаровани от вниманието с което ви обслужва най-усмихнатия персонал, докато ви поднасят най-големите вкусотии които някога съм опитвал. Стайте са простори, светли и винаги добре почистени, така че ще се радвате на почивката си след всичкото това пируване, а повярвайте няма да можете да спрете да опитвате от гозбите на най-уютната механа!

Gabriela (1)
отседнал Ноември 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.11.22
22:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място за почивка !!! Стилен хотел, персонал на високо ниво, вкусна родопска кухня и обстановка, която може да се нарече с една дума - уют.
Желая ви успех и много изискани клиенти, които могат да оценят по достойнство, това което правите от сърцето си за тях.

nikpetrov (0)
отседнал Октомври 2009 за 3 седмици семейно
2010.11.07
09:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме незабравими дни в хотела и в Девин.Хотела е страхотен във всяко отношение-любезен и усмихнат перонал, готов да ти помогне във всичко, което те интересува превъзходна кухня.Бяхме отседнали в апартамента - подреден е със много вкус и стил.Много е чисто навсякъде.Имахме чувството,че сме в някаква приказка.Пък и времето беше много хубаво.Ресторанта е с хубава обстановка, а храната е прясна и много вкусна-опитахме всичките родопски специалитети.А собственичлката е много изискана дама и винаги любезна и вежлива,грижи се за гостите да се почувстват, че са на седмото небе.Хвала на такива хора.Такова местенце си заслужава да се посети.Пак ще се върнем тук, дано да е скоро.

сем. Петкови
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.02.09
12:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно местенце, перфектно обслужване, настаняване, а кухнята е гвоздея на хотела. Готви се само с подбрани продукти. Трябва да опитате домашното кисело мляко със сладко от боровинки и ще разберете колко далеч от истината са тези на пазара.

сем. Ламбови
отседнал Август 2009
2009.09.06
18:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

това е един от малкото хубави хотели в които сме отсядали. Прекарахме незабравимо кухнята е меко казано превъзходна а персонала е просто невероятен приятелски настроен и учтив, Собственичката сама се грижи всичко да е на ниво и с вкус. Пак ще посетим това райско кътче.

сем. Ламбови
отседнал Август 2009
2009.09.06
18:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

това е един от малкото хубави хотели в които сме отсядали. Прекарахме незабравимо кухнята е меко казано превъзходна а персонала е просто невероятен приятелски настроен и учтиж, Собственичката сама се грижи всичко да е на ниво и с вкус. Пак ще посетим това райско кътче.

Росен Петров
отседнал Февруари 2009 за 3-5 дни сам турист
2009.08.19
12:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много хубав,уютен е,стаите са много чисти и изрядни!Персоналът много не е на необходимото ниво според мен,защото ресторантът и кухнята са перфектни,а хората които работят там са много "намръщени"!Това не е много приятно,особенно когато човек се храни!Иначе сте добри като цяло!

семейство Михови
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.17
22:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В хотел "Вероника" прекарахме най-хубавата си лятна почивка.Стаята беше просторна,светла и подържаше чиста през цялото време.Има бърз и постоянен интернет.Хранехме се в ресторанта на хотела и всички ястия,които опитахме бяха много вкусни.Всичко се приготвяше на момента,а палачинките и мекиците имаха истински домашен вкус.Всички от персонала бяха любезни и внимателни.Собственичката е страхотна и се грижи за удобството на всички гости.Благодарим за всичко и горещо препоръчваме хотела.


Теодора Кехайова
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.02.21
14:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Доста пъти съм била гост на хотел. Това е един приятен, уютен и невероятен хотел с прекрасно обслужване. Идеално място, където можеш да се отпуснеш и да се отдадеш на отдих. Кухнята е превъзходна. Предлага на своите гости автентична българска национална кухня съчетани с безупречно обслужване на разумни цени. Тихо и уютно. Отново ще посетя това кокетно хотелче.

maikal7792010.09.10 22:56
kak e imam skaip namerime na maikal779 ili na mladen kehaiov
сем. Христови
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.18
13:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасни условия. Сърдечен и приятен персонал. Топло посрещане. Невероятно вкусна храна. Не сме се чувствали в България никъде така добре приети и обслужени с усмивка. Благодаря Ви.

Атанас Илиев
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.07
20:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да похваля хотела това е най-хубавия поне за мен хотел в град Девин всяка събота и неделя ходя там със семейството си всички сме много доволни от чистотата като цяло в хотела,яденето е много вкусно и добре поднесено и персонала е много учтив и любезен,тортите са едни от най-хубавите в града а цените са едни от най-ниските за толкова хубав и на такова ниво хотел мога да ви кажа само че хотела е меко казано СУПЕР ако някога минете през Девин трябва да го посените няма да останете разочаровани!

Хрис Колев
отседнал Май 2008 за 3-5 дни семейно
2008.05.05
20:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Престоят ни беше повече от добър в това малко кипро семейно хотелче.Въпреки, че бяхме с дете в малките им стай не ни беше тясно Топло е Хотелът е нов и е чисто Впечатленията ни от персонала са отлични за лош късмет имахме проблем с ТВ в стаята който беше решен смениха го с работещ За ресторанта няма друго място в което като съм влязал за първи път да остана с чувство за домашен уют и желан сред персонал и управители на хотела От лицата на всички без да се преувеличава грее радост Всичко това се компенсира от липсата на спа център в хотела

Ивета Минова
отседнал Април 2008
2008.04.21
19:25

Този уикенд бях на почивка в хотел "Вероника". Много съм впечатлена от визията на хотела; от чистотата в стаите, ресторанта; от вкусната храна, от любезния персонала, от мястот като цяло, тъй като това ми беше първото посещение на град Девин! Изключително съм доволна от всичко и с удоволствие ще се върна в хотел "Вероника"!!!

Мария Иванова , София
отседнал Април 2008
2008.04.21
18:22

Прекарах идеална почивка на това място ! Впечатлена съм от добрата хигиена, вежливото обслужване и страхотната храна! Всичко това в допълнение на природата и чистия въздух ме накараха да се чувствам идеално и да релаксирам добре. С удоволстие бих отишла отново!

Борис Чолаков
отседнал Април 2008
2008.04.19
17:03

Хотелчето е страхотно! Приятна атмосфера, готин персонал, уютна обстановка. Ресторантът към хотела е супер, страхотна храна предлагат!

Антония Димова
отседнал Април 2008
2008.04.15
10:38

Този уикенд бяхме в Девин и съм просто очарована!!! Всичко надхвърли очакванията ми. Не бяхме в този хотел но си направихме резервация и вечерта посетихме ресторанта. Всичко е на ниво като се започне от кухнята, обстановката е уникална родопска и стигнем до персонала. Сервитьорката беше страшно любезна а от собственичкато съм възхитена. Детето ми го болеше ухото защото през деня му беше влезнала вода от басейна а тя го прие толкова лично че ни помогна с какво ли не!!! Благодаря ви от сърце!!! Бих дошла пак с удоволствие!

Искра Петракиева
отседнал Март 2008
2008.03.20
21:23

Почивните дни бях в Девин. Направих случаен избор на хотел, но бях приятно изненадана. Хотелът заслужава да се коментира! Стаите са много удобни, чисти и уютни, а ресторанта е уникален:. В него може да се насладите на традиционното за родопчани гостоприемство и чудесни ястия, приготвени специално за вас.
Обстановката,обслужването и вкусната храна направиха престоя ми там много приятен.
През лятото с удоволствие ще отида за по-дълго време.

2008.02.22
09:20

Прекарах в хотел "Вероника" дните от 27 до 30 декември 2007год. Хотелът е съвсем нов, на месец-два. Стаите са много уютни, просторни и удобни. Персоналът е много услужлив. Ресторантът в хотела определено ме впечатли. Атмосферата е страхотна, всичко е в родопски стил, а самите ястия са много вкусни. С удоволствие бих повторила визитата си там.

рино томов2009.01.13 16:42
отговор

Други хотели в ДевинЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share