хотел Сирена ***, Слънчев бряг

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Несебър
Бургас    2 км
Несебър - стария град UNESCO
Бургас    2.6 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    0.4 км
Несебърски залив - Слънчев бряг
Свети Влас    3.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
renipav (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица млада двойка
2012.09.17
00:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивката в хотела много ни хареса. Невероятно разположение, гледката от прозореца беше невероятна. Много любезен и отзивчив персонал, спокойна и релаксираща атмосфера. Стаята отговаря напълно на предоставената ни информаци и изискванията, които имахме. Отлична кухня - богато меню, вкусни блюда.

jhollywood (0)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.25
01:15
коментар
Filev5 (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.11
15:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Останах ме с прекрасни впечатления от местоположение, отношение на обслужващ персонал, цена. Организацията в кухнята бе отлична, храната се предлагаше на блок маса и бе много разнообразна, прясна и вкусно приготвена. Като се има в предвид че в пиковите моменти се обслужваха по 250човека( от различни държави с техните си нрави и навици). Радвам се, че вече и в България има такива хотели от среден клас.

Ivancheva (1)
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни млада двойка
2010.05.05
12:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посещаваме този хотел вече три години. Това лято ще отседнем отново там. Стаите са прилични и чисти, с панорама към Несебър и Св. Влас. Персоналът е един и същ от три години насам, мили и готови да разрешат проблемите ни.

Elle (1)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2010.04.14
00:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен хотел! От 2003 година, всяко лято прекарваме ваканциите си там и винаги сме оставали много доволни! Стаите се почистват всеки ден, закуската е богата, девойките на рецепция са винаги усмихнати и услужливи, а управителката на ресторанта е изключително мила и дружелюбна (не веднъж сме молили да получим закуска или вечеря в по-ранен час от определения и никога не са ни отказвали)! Панорамата от балкона е... приказна! Може би, това е единствения хотел, успял да запази очарованието и уединението си сред пясъчните дюни. Препоръчваме го на всички!

kuba-libre (1)
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.09.08
22:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

абе готин хотела ама както казват другите фитнеса се оказа 4е се плаща и кърпите не се сменяха което особено за фитнеса е недопустимо просто собственика да се замисли ина4е готват добре и от храната нямам оплаквания трябва им само малко пове4е организация на персонала и хотела 6те е супер трябва да им се каже на хората 4е не трябва да стоят намусени или нервни ама тва е проблем в цяла България и все пак не е оправдание има и доста усмихнати сервитиорки другите да се поу4ат от тях

Алекс Бойков
отседнал Август 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.08.14
23:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Когато си избирах хотел специално търсех такъв с фитнес зала, но за съжаление в това помещение в хотел "Сирена" не може да се влиза през по-голямата част от времето. Това никъде не е споменато нито в страницата, нито в описанието на хотела и заблуждава хората. По цял ден фитнесът се използва за съхранение на багажа на туристите, които чакат да бъдат настанени и тогава е забранено да се ползва. Вътре има три - четири уреда, половината от които са повредени и на всичко отгоре на рецепцията се заплаща такса от 5лв. за тренировка, което също не е споменато никъде.

Лили Стоянова
отседнал Август 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.08.14
23:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло хотелът не покри очакванията ми. Според мен три звезди са му прекалено много. Бих дала най - много една и то само заради удобното му местоположение. На външен вид изглежда ужасно, вътре обстановката е прилична. Когато пристигнахме половин ден трябваше да прекараме чакайки във фоайето или на шезлонгите отвън. След като се настанихме в стаята си открихме бълха в леглото. За целия ни едноседмичен престой ни смениха кърпите само веднъж, а душът в банята непрекъснато променяше струята си и или ме окъпваше с ледено студена вода, или се изсипваше ужасно вряла вода. В ресторанта рядко сами се сещаха да донесат набор с оцет и олио, а веднъж след цял час чакане ни донесоха само салатата. Рядко персоналът ни обръщаше каквото и да е внимание.

Mariana Ignatova2009.03.07 14:01
Много шумен хотел!!!Врата на коридора се блъска неприкъснато толкова ли е трудно да се оправи подяволите!!!Хайде туристите неможеш да ги спреш да викат ама тази врата изисква съвсем лек ремонт и няма да се блъска
На закуска много често си правят оглушки нещо си свършило ама не изнасят че времето свършва и да не се остане случайно
Най-доброто му е разположението както някой беше писал по-горе!

Други хотели в Слънчев брягЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share