хотел Норт Бийч **, Приморско

Рейтинг:  4 star rating  4.3 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Приморско
Бургас    0.6 км
На море в Китен
Бургас    4.3 км
Плажове в близост
Приморско - Северен плаж
Приморско    1.1 км
ММЦ Приморско
Приморско    1.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
may86 (1)
отседнал Август 2016 за 1-3 дни млада двойка
2016.08.22
02:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е на страхотно място- близо до плажа и на идеално разстояние от заведенията, не са далече, но същевременно е тихо! Ние останахме изключително доволни от всичко! Стаята беше достатъчно голяма, комфортна и чиста! Храната беше прясна и вкусна! Имаше интернет, места на паркинга и атрактивно басейнче на покрива, със прекрасна панорама към морето! Персонала се държа професионално и любезно! Ние бяхме там през август 2016, и въпреки пика на сезона, цената беше изгодна. Отсядала съм в много хотели и мисля, че за тази цена, хотела определено си заслужава!!! Само не мога да кажа как е за децата, защото не бяхме с деца.

n_bergova (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.08.22
00:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел ‘Норт Бийч’ остави у нас смесени чувства! Бяхме там през юли и имахме големи очаквания, но за съжаление и в този хотел забележки не липсваха - някои по сериозни, други не толкова!
Хотелът наистина е близо до северния плаж на Приморско и е на доста спокойно място! Малко по-отдалечен е от центъра, но това за нас поне не бе проблем! Както интериорът така и екстериорът на хотела са интересно замислени и ни харесаха! Доста от стаите имат изглед към морето, а от басейна на покрива панорамата е чудесна! Стаите имат просторни тераси! Ресторантът към хотела има добра кухня и персоналът си върши чудесно работата!
Забележките обаче не могат да се пропуснат! Въпреки уверението, че има предостатъчно места за паркиране, когато пристигнахме имаше едно единствено място за паркиране при това почти на завоя на улицата! Ако някой е пристигнал след нас незнам къде е паркирал! Интериорът на хотела е интересен, но за съжаление амортизация е вече налице. Трябва собствениците на хотели у нас да планират и да отделят средства за реновиране! Спалното бельо също е позахабено! Храната беше вкусна, но порциите за вечеря са доста оскъдни! Избора от 2-3 менюта, който се очаква да е наличен при вечеря по меню, често липсва - например "Избор на супа: Рибена чорба", което автоматично те лишава от избора на супата! Добре е хотел на такова ниво да има интернет не само на рецепция и в ресторанта, а и в стаите, но поне така е обявено и в сайта! От персонала на рецепция не може да се очаква някаква адекватна информация, за каквото и да било! Към почистването на камериерките също има забележки!
Всички тези неща обаче могат да се подминат, макар да дразнят!
Това обаче, което не мога да подмина е факта, че вечер след 12 и сутрин от 9:30 до към обяд топла вода нямаше! Явно се прави някаква икономия, за да се ползват само слънчевите колектори и да не се хаби ток, а топла вода да има в най-натовареното време следобед и вечер! Най-неприятното беше, че въпреки неколкократните ни оплаквания промяна нямаше и последния ден дори ни изпратиха сутринта с чисто студена вода (другите дни поне беше хлдака)!
С малко усилия и повече желание от страна на собствениците този хотел може да бъде отличен!

gergina70 (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.30
14:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много добър хотел, близо е до плажа, почистват всеки ден и храната е чудесна. Персоналът е отзивчив. Единствено не ми харесаха терасите - малко са теснички.


Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share