семеен хотел Витяз Хауз ***, Велинград

Рейтинг:  5 star rating  5 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Велинград – термални извори и балнеолечение
Пазарджик    0 км
Цигов чарк
Пазарджик    15.3 км
пещера Снежанка
Пазарджик    23.1 км
Белмекен
София    25.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
galikris (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.10.17
11:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте приятели.Винаги съм мразел рекламите,но което си е хубаво ги заслужава.Прекарахме една незабравима седмица с моето семейство и приятели в този прекрасен хотел.Първо-хазяите са прекрасни хора!!!!!Янка и Тошко-винагииии усмихнати,весели готови да ти помогнат и за най-дребното нещо по всяко време.Второ-стаите и апартаментите са винаги почистени и освежени перфектно.Има и трето и четвърто .......но трябва да ги посетите и разберете сами.В продължение на 10 г.обикаляме България и никога не сме повтаряли ,но догодина непремено отново сме там.Попитайте и за Развъдника за риба на Стойчо.Прекрасно место сред природата на 1км.извън града посока Доспат.Пастърва ,шарани,салати,домашна ракия на народни цени .Последен съвет приятели-не сядайте в който и да е ресторант на Клептузата!Застояма храна,отвратително обслужване и са големи КОЖОДЕРИ!!!!Приятно прекарване на ваканцията в Велинград приятели и непремено отседнете в хотел,,Витяз Хаус,,.


вечер в рибарника на Стойчо галя и кака янче аз и тате тошко в джакузито
Мартин и Руми от Монтана
отседнал Септември 2009 за 1 седмица семейно
2009.10.08
10:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е прфектен,домакините също.Апартаментите са страхотни.Изкарахме си една седмица идеално.Догодина ще го посетим отново.Препоръчвам ви го.


хотела Клептуза
Чакърови от Смолян
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.09.24
22:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е много добро и уютно,хазяите са много готини,весели и гостоприемни хора,хотела е на много удобно място,и близо до центъра,наистина си заслужава

Влахови от Бургас
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.23
22:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесни условия, чудесни хазяи !!! С удоволствие ще го препоръчаме на познатите си и ще го посетим пак!!!

гинка и димитър тодорови
отседнал Август 2009 за 2 седмици семейно
2009.08.15
12:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравейте ние сме от гр.Генерал Тошево обл.Добрич бяхме на почивка във Велинград и отседнохме във хотел Витяз Хауз какво да ви кажа всичко беше на ниво домакините са чудесни хора контактни -много мили хора..ние имаме две деца едното е на 13г. а малкият е на 3г.децата ни останаха много доволни от престоя ни там.нямам думи просто ...ако някой реши да отиди на почивка във Велинград посетете този семеен хотел-ще останете очаровани и доволни

Димови от Бургас
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.23
20:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме много приятна почивка, сред изключително приятни и гостоприемни домакини. Навсякъде е чисто,светло, просторни и с много усет към красивото са обзаведени стаите. Препоръчваме ви да посетите "Витяз хаус".

2008.03.09
13:06

По празниците около 3-ти март 2008 г. три семейства отседнахме в хотел Витяз Хауз- Велинград. Хазяите са с висше образование и имаха безупрено отношение към нас от първият миг до отпътуването ни. Те ни резервираха места в ресторантите и уредиха достъп до плувен басеин. Хотелът е на много хубаво място, близо до центъра и същевременно цари пълна тишина. Обстановката в апартаментите се вижда от приложените снимки, но в действителност е още по приятна, заради простора на апартаментите, чистотата и вкусът, с който е аранжиран всеки детайл от интериора.Обзавеждането е ново, неамортизирано, утоплението става с много модерна и ефективна техника. Сутрешните закуски са толкова изобилни, разнообразни и качествени, че отговорят на 5 звездните хотели.Възхитени сме, единодушната ни оценка за престоят ни във Витяз Хауз е възможно най-висока.


Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share