къща за гости При Ева, Нова Загора

Рейтинг:  2 star rating  2.4 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Августа Траяна - античен форумен комплекс
Стара загора    25.7 км
Сливенски минерални бани
Сливен    28.3 км
природен парк "Сините камъни"
Сливен    41.5 км
Христовски водопад - р. Мийковска
Велико Търново    43.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
kriskata8 (1)
отседнал Декември 2017 за 1-3 дни с приятели
2018.01.06
05:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наехме цялата къща за нова година, но когато се настанихме се оказа , че може да ползваме само спалните и баните в къщата, без общите помещения - хол и кухня. В спалните, които ползвахме нямаше място за багажа ни, защото шкафовете бяха пълни с вещи на така наречените
хазяи. На леглата нямаше чаршафи, а баните бяха изключително мръсни, като едната се ползваше и от хазяите и в нея стояха всичките им хигиенни принадлижности. За общо помещение ни беше предоставена сграда извън къщата с пригодена кухня, която беше ужасно мръсна. В кухнята нямаше топла вода, фурната работеше много бавно, а съдомиалната не работеше. Хладилникът, който ползвахме беше навън и беше от бира Ариана. Едната сутрин и в къщата нямаше топла вода и бяхме принудени да чакаме до обяд, за да може да се изкъпем. Когато поискахме обяснение на собственичката на къщата за условията, тя се държа изключително нагло и каза, че това е селска къща и ние сме свикнали на лукс. Явно е лукс да очакваш да си почиваш в чиста и приятна обстановка, когато плащаш и немалка сума за това. Ако искате да си спестите много нерви по-добре изберете друго място за вашата почивка или си останете вкъщи, но не се лъжете по сладникавата реклама на тази къща в сайтовете.

divyana (3)
отседнал Януари 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.01.29
20:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете в къща за гости при Ева през зимата,ако не сте любител на ниските температури.Къщата е студена.Ако искате да измиете чиниите трябва да го направите в кухнята на собствениците,тъй като навън чешмата не работи.Механата е преустроен обор , в който въпреки камината е много студено и на каменния под краката ти са ледени.Може би през лятото е хубаво ,но в студените зимни дни си е цяло изпитание за здравето.

Дидка Славова
отседнал Септември 2007 за 1-3 дни с приятели
2009.06.16
13:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Първо собственичката е невероятна,второ мястото и обстановката са повече от прекрасни и третооо...престъпиш ли прага на къщата едва ли ще искаш да излезеш от там


Иван Тодоров2010.01.20 20:59
чудесна къща надявам се скоро да я посетя!!!
Красиво момиче на красиво място!!!

Други хотели в Нова ЗагораЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share