къща за гости Пловдив Гестхаус *, Пловдив

Рейтинг:  1 star rating  1.2 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Стария Пловдив
Пловдив    0.2 км
Античен театър - Пловдив
Пловдив    0.3 км
крепост Червената църква
Пловдив    18.2 км
Батак
Пазарджик    19.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Мария Иванова
отседнал Февруари 2008 за 3-5 дни семейно
2009.06.15
13:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тея нормални ли са скъпо е, а това, което предлагат е с ниско качество. Не Ви го препръчвам. Намерих косъм в закуската си-нямам думи. Плащаш си, очакваш едно нещо, получаваш друго. Не си заслужава!!!

София Софийска
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.15
10:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Запазихме си място за една вечер. Ама не спахме там, защото никой не благоволи да си вдигне служебния телефон и да ни насочи. Още повече че като отидохме на мястото, където трябваше да ни настанят, никой не знаеше че там се дават квартири. Дори не пожелаха да ни звънят след това, да се поинтересуват защо някой им е звънях хиляди пъти. А когато си намерихме друг хотил и пожелахме все пак да разберем какво се случи с нашата квартира, ни вдигнаха.И ни казаха "хубаво" че сме си намерили друг хотели, и че са направили максимално за нас. Наистина се постараха максимално да ни затруднят, но уви не успяха. Чудни са!

Софка Софчева2009.05.15 10:33
И на мен ми се случи абсолютно същото. Може би се радват, че сте намерили по-нормален хотел от техния, така или иначе те губят.
2008.03.10
23:24

Отседнахме 10 човека там. Доволни сме - много приятна обстановка. Доста добро разположение в Стария град. Единственото, което не ми хареса беше че... сифона в банята се запуши след 2-рия човек, който се изкъпа. :Р Но бяхме отседнали само за 1 нощувка и нямам наблюдения върху подържането на чистотата при по-дълъг престой. Персоналът е учтив, закуската не е обилна, но не и оскъдна. Като цяло - доста добро място. Дано да запазят нивото!..

2007.07.13
07:44

Бях отседнал там за 3 вечери и много ми хареса.Обстановката е невероятна и има прекрасна гледка към целия град.Персоналът е приятелски настроен и винаги готов да помогне!С удоволствие бих отишъл отново ако имам възможност!


Други хотели в ПловдивЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share