къща за гости Римски мост **, Триград

Рейтинг:  5 star rating  4.6 / 5 (12 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    1.7 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    1.7 км
Триградско ждрело
Смолян    1.7 км
Ягодинска пещера
Смолян    5.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
dimova6 (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни семейно
2015.01.02
08:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

При Вили и Пламен всяка почивка е прекрасна. Семейството и приятелите ми обожават Триград. Прекрасно и зареждащо място. Домът на Вили и Пламен е уютен, топъл и приятен. Посетете го, ако искате да изкарате една незабравима почивка. Били сме при тях много пъти и ще продължаваме да ги посещаваме.

joro111 (1)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.05.28
17:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Останахме много доволни! Съдържателите са мили, интелигентни хора и показаха прекрасно отношение. Стаята беше чиста и спретната, леглата удобни. Дворчето е подредено и китно.Има всички кухненски удобства навън и вътре. Вечерите до огъня в камината се изпълваха с уют и топлина, а жената е великолепен кулинар.


alex ha (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.28
20:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Три години след като за първи път попаднахме в Триград отново бяхме гости на Вили и Пламен. Една от причините да се върнем там е тяхното изключително гостоприемство. През тези четири дни се чувствахме като техни лични гости.Всеки, който попадне за първи път остава приятно изненадан от чистотата в къщата и от любезността на домакините, а да не говорим за вкусотийките с които могат да те нагостят. Благодарим от сърце и бъдете сигурни, че ще се върнем отново.

Сашка, Лили, Данчо

Бобо и Нати
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.09.22
21:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди няколко часа се върнахме от това райско кътче сгушено в Родопите. Гостоприемството и добротата на хората който ни посрещнаха е най малкото което може да се акже за тях. Вили и Пламене благодарим Ви за чудесните дни прекарани при вас.
Ако решите да посетите къщата им непременно си поръчайте Вили да Ви сготви пататник,пъстърва или да Ви зарадва с прекрасна закуска.

Заядливци има навякъде. Относно преден пост Паркинги не видях никъде макар че бяхме паркирали пред къщата, обори имаше във всички къщи все пак сме на село...


П.С. Пламене ако четете тук да кажа само че Пъстървата стана прекрасна


Изглед от къщата
Димитър и Бойка
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.09.22
21:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е изключително удобна, а хазяите Виолета и Пламен са най-милите и гостоприемни хора, които можете да си представите. Домакините се постараха да ни осигурят всички удобства, почивката ни беше повече от пълноценна. Задължително опитайте пататника на Виолета, такова нещо не се яде всеки ден Не знаем защо предишният коментар е толкова негативен, но все пак това е тип селски туризъм, така че господинът явно не се е ориентирал особено добре, очаквайки паркинг, все едно е на почивка в 4* хотел. По тази логика не знаем защо не недоволства, че е нямало джакузи и сауна, както и надуваем замък за децата... Препоръчваме ви горещо да посетите "Римски мост", опитайте катмите, пържените филии и мекиците на закуска, която Виолета ще приготви в удобно за вас време, както и не пропускайте да си поръчате пататник и прясна пъстърва за вечеря!!! На всичкото отгоре и Виолета, и Пламен ще ви подпомогнат в избора на т.нар. еко продукти, оферти за които ще ви заливат на всеки ъгъл. Чакаме с нетърпение следващия отпуск, за да можем да посетим отново това непокварено кътче от България...

ludaka_1527 (2)
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.22
08:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

къща за гости римски мост е наи мезерната къща в село триград 1 няма паркинк колатами се наложи да е оставя на пътя 2 храната хич не беше добра а и забравих да кажа че оборат е точно до къщата

Ели и приятели
отседнал Май 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.06.23
11:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко написано до момента е абсолютно вярно. Виолета и Пламен са много мили и любезни, а кулинарните способности на домакинята са забележителни. Силно препоръчвам технята къща за гости!

Ваня, Любо, Мария и Петър
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.04
18:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отдавна мечтаехме с моята съпруга да отидем в Триград.
Това е кътче от нашата Родина, което до момента не бяхме посещавали.Поканихме с нас и наши приятели.Предварително от Интернет бяхме си избрали да преспим в семейния хотел
"Римски мост", но така се случи, че не успяхме да се свържем със стопаните на хотела и да резервираме. Пристигнахме в късният следобед на 1 май и бързо намерихме къщата. Първа ни посрещна Виолета. С неподправена усмивка и широка родопска душа тя макар, че дъщерите и бяха дошли на гости веднага ни приюти. Малко притеснени от това гостоприемство и несвикнали с проявата на толкова човещина след като помолихме да ни приготви вечеря се отправихме на кратка обзорна обиколка в градчето. На излизане от къщата ни срещна весело усмихнат човек и веднага се представи "Добре дошли, аз съм Пламен!".Така се запознахме с нашите хазяи. В селото няколко пъти след като разменяхме по някоя дума от приличие с местните чувахме " Е, тя Виолета е голяма домакиня. Как готви само, ръцете ще си оближите! ". Приехме го за евтина местна реклама. След като се прибрахме ахнахме удивени: в камината весело пукаха борови цепеници, а на масата ни очакваха салати, домашна ракия, безалкохолно.Но най-хубавото се случи когато поднесоха прясната пъстърва. Е няма по- добре приготвена риба от тази която изпържи Виолета.Без да се натрапват, много дискретно домакините и техните дъщери се грижеха на масата да има всичко необходимо,огъня в камината да не секва и ние да се чустваме необезпокоявани. Нощувахме в прекрасно обзаведени стаи, добре отоплени. Сутринта по наша заявка на масата ни очакваха родопски катми,сладка от боровинки и малини, прясно мляко, мурсалски чай, кафе. Излишно е да казвам, че всичко бе домашно.Разбрахме, че когато става дума за вкусотии насреща е Виолета, а искали Ви се езда, лов, риболов, екскурзии - Пламен е незаменим.
Тръгнахме си щастливи и горди, че все още са останали истински българи в нашата страна. Никога няма да забравим, че на въпроса ни " Ама защо сте толкова добри бе хора ?", скромно ни отговаряха " Ами, ние сме родопчани!".
Виолета, Пламене и Вие момичета, приемете нашето голямо "благодаря" и знайте, ние пак ще дойдем !

Stefka Georgieva
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.10.05
13:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако искате да видите прекрасна природа, готоприемни хора и да опитате интересни ястия от родопския край, обезателно посетете Вили и Пламен.В тяхната къща е уютно и много чисто. Изкарахме чудесно!


Валя, Евгений, Деница и Ивайло Г
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.26
18:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мили любители на Родопите, ако желаете да се насладите на невероятната и легендарна красота на Орфеевата планина, посетете къща за гости Римски мост в Триград.Бяхме приятно изненадани и очаровани от топлото посрещане и гостоприемството на Виолета, Пламен и Миленка. Имахме щастието да бъдем в един красиво подреден, чист и уютен дом, изпълнен с много цветя, човешка топлина и топли, ухаещи, родопски ястия,лично приготвени от домакините. На фона на греещата камина успяхме да съградим една приятна приятелска атмосфера с много от гостите на тази къща и нейните стопани.

2007.09.18
09:38

Уважаеми любители на Родопите, ако търсите красива, чиста природа и гледки, затаяващи дъха, то отидете в Триград и гостувайте на Виолета и Пламен. Ще получите не лукс, а домашен уют, ненатрапващо се гостоприемство и вкусни родопски гостби по ваше желание.

2007.09.01
13:03

Мястото е изключително, природата е прекрасна,хората също.Виолета и Пламен ни посрещнаха много добре и сме очаровани от атмосферата, която създадоха по време на почивката.В къщата е изключително приятно, чисто и уютно.Домакинята готви страхотно и нямаме търпение да се върнем отново.


Други хотели в ТриградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share