Гранд Хотел Велинград ****, Велинград

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (43 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Велинград – термални извори и балнеолечение
Пазарджик    0 км
Цигов чарк
Пазарджик    15.3 км
пещера Снежанка
Пазарджик    23.1 км
Белмекен
София    25.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
murka12 (1)
отседнал Август 2015 за 1-3 дни семейно
2015.09.18
06:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вкрая на август посетихме хотела и напълно останахме разочаровани.Провалиха ни почивката. От така нареченото СПА работеше само сауната /на 54 град./ и трита басейна,които бяха мръсни до безобразие. На децата им направи впечатлени кирливата вода, тъй като аз малко недовиждам, а и там беше полутъмно/колко стратигически/. Най-потресена бях ,когато се обливахме на душовете от нас падна някакв плазмодий! Никога повече няма да отида там!

IlievaM (1)
отседнал Август 2015 за 1-3 дни семейно
2015.08.26
01:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел е истинско разочерование!
Първо ни настаниха в стая, чиято врата не се заключваше, в следващата път нямаше светещи крушки. Имахме включена закуска и вечеря - закуската е бедна, не се зарежда, дори няма салфетки, а за вечеря чакаш повече от час, накрая ти носят една шепичка храна, хлябът се "забравя".
Зле изпълнен ремонт, недостатъчно, но за сметка на това неработещо осветление НАВСЯКЪДЕ, духа покрай прозореца, от което входната врата потраква зловещо.
Изглежда, че в мазето е избила вода и са си направили басейн - мръсно, кално и ТЪМНО. В рекламата пише, че има спа порцедури, но единственото СПА, което можеш да си направиш е да СПИШ в стаята си.
Персоналът е под всякаква критика, язък, че в града има гимназия по туризъм - изглежда никой не я е завършил.
Обобщение: много не си заслужава за парите си!

apet (1)
отседнал Септември 2014 за 3-5 дни семейно
2014.09.28
01:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Как може да ходите в този депесарски хотел? Викаме скачаме срещу Глиган Пеевски, а после му ходим в хотела. Направо ще се взривя - отивам на почивка и на пътя преди хотела цялата стена в плакати на ДПС. Питам хората - ами да, дори Пеевски си имал стая в хотела... Отвратително

vyikata (1)
отседнал Май 2014 за 3-5 дни семейно
2014.05.05
22:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Трудно е да се каже нещо добро за този хотел. Храната е под всякаква критика, обслужване отвратително,хигиена нулева, за 5дни бельото не се смени. Сутрин закуската е на принципа, "кой завари той превари", определено еднообразна храна пето качество . За вечерята нямам думи, малко като количество с отвратително качество и уж с възможност за допълнителна свободна консумация, но те ограничават, че това нямало, другото не можели да го приготвят и т .н. Ако предходната вечер е имало салата за гарнитура, рискувате на следващата вечер да ви я сервират на свободна консумация, която разбира се заплащате, това се случи на моето семейство. SPA центъра е ужасно мръсен, водата се сменя на високосна година. Парната баня, работи само ако предварително им се се помолите да я включат. Така наречения детски кът е трагичен, всички играчки са изпотрошени и застрашават здравето на децата ни. Присъстват играчки с корозирали батерии, разглобени на съставните им части. Хотелът и стаите са ужасно тъмни и депресиращи, пести се от ел.енергия. Определено не бих се върнал в този хотел и не бих го препоръчал.

vio15 (3)
отседнал Март 2014 за 1-3 дни с група
2014.03.17
15:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С оглед на това хората да знаят какво получават срещу цената, която заплащат, бих искала да изкажа моето мнение.
Хотелът е чест и спокоен, СПА зоната е доста голяма и интересна, кухнята според мен - много добра като вкусови качества.
За съжаление обаче смятам, че блокмасата за закуска въобще не отговаря на категоризацията на хотела. Нямаше заредена минерална вода, а двете машини за кафе търпяха ремонти всяка сутрин. Стаите са големи и чистички, но вече личи овехтялото оборудване, напр. вратата на банята в стаята, в която бях беше напукана и олющена в долния край. Инфраструктурата е ужасна. Ако тръгнеш пеш към центъра, трябва да слизаш по циментови, необезопасени и стръмни стълби, като около тях е "девствен пущинак".
Моето мнение е, че ако си махнат едната звезда и малко намалят цените ще постигнат идеално съотношение цена-качество, но за хотел, категоризинан с 5***** трябва да вложат повече старание.

sharmidodka (2)
отседнал Октомври 2013 за 3-5 дни семейно
2013.11.29
16:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотела със съпруга и детето си. Бяхме с включен ВВ. Персонала е любезен(стига да не си с включена храна- тогава те обслужват последен и те гледат лошо, че не си поръчваш от менюто). Първата вечер вечерята беше шницел с пържени картофи(8 на брой!). Въпреки, че отидохме навреме и ресторанта беше пълен, храната беше ледена и стара(дори не си бяха направили труда да я притоплят!). За неше огромно учудване всички вечери беше студена. Закуската беше на блок маси- поне малко по-разнообразна. О, драги хора дали е нормално в "реномиран" хотел от 8. 00ч. на закуска да дъни най-долната чалгия?! Отврат- вечер пак така.
За СПА-то: този хотал е доста далеч от това опраделение. Първия ден водата в джакузито беше толкова вряла, че няма как да влезнеш, а в "олимпийския"( както го наричат от хотала, всъщност е 6/4м! голям) е с такава температура, че спираш да дишаш от студ. На следващия ден всичко беше наред- и в двата беше хладка, но пък на ясно се вижда как плуват кожи от крака?!
Детския кът е обособен в единия ъгъл на празна зала и се състои от продънен батут, 3 мръсни възглавници и два чувала с части от играчки(гуми и чаркове от колички, глави и крайници от кукли и нито една цяла играчка!)
Да, поне стаите са относително чисти и приятни- личи, че е след ремонт, но никога повече няма да стъпим там!


very4ka (2)
отседнал Октомври 2013 за 1-3 дни семейно
2013.10.23
15:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте
Искам да изкажа своето мнение от Хотел България Велинград
След като закупихме ваучера със съпруга ми, попаднахме във филма „Мисията Невъзможна“
4 часа нямаше шанс да се свържем с хотела , за да направим резервация
След поредното позвъняване на телефона за резервации-вдигна една нелюбезна дама , която не се представи разбира се, каза да се обадя по -късно, но нямало проблем за датите,
Да ама не..
В 20.00 след „по-късното“обаждане от моя страна се свързах разбира се, и рецепционистта ми обясни, че имало проблем-може и да нямало места за периода, щял да провери...
4 звезден хотел
Както и да е
Имахме резервация и:
Отиваме във Велинград, паркираме до хотела влизаме и питаме ,къде е паркинга Ви-
Няма –паркирате където намерите
Влизаме в стаята-О Изненадааа
Кабели завити с найлонови торбички, в различни цветове, хигиента в банята-няма такава, телефон –мечта-нямаааааааааа само кабели без торбички,сешоар-няма
И хавлии проснати на радиатора-разбира се мокри.Това вече преля чашата.Отидох на рецепция да искам обяснение-и получих“развали се сушилника вчера“Чакахме час за хавлии-слизаме в СПА центъра и студен голям басейн,не работеща сауна, студено като цяло,защото парно няма –пуска се вечер за 1 час
Било топло-икономисквали
Поисках поне халати,нямало и стрували 3 лв
Разбира се взех си на следващият ден и си платих 3 лв-комплимент от мен към хотела
А храната-о лукс
Все пак е пакет не се очаква чудеса, но все пак моля ви се хора сме
Не може на закуска да получаваш нарязани парчета банани, ябълки и чепчици грозде
Мухлясал пакетиран кашкавал
Екстри като препечени филии е няма такива-нямали тостер –разбира се
И каквото и да питаш вдигат рамене,и извинението няма персонал
Като няма не предлагайте тази услуга и няма ли кой да направи проверка в този 4 звезден хотел, и да му махнат поне 1 звездичка
Препоръка към евентуалните гости на хотела:
Носете си хавлии, печки , сешоари и препарати за почистване на баня и тоалетни принадлежности

vessy (0)
отседнал Септември 2013 за 1-3 дни семейно
2013.09.12
14:06
коментар
Maria2013.10.28 13:32
отговор
ivetka80 (0)
отседнал Януари 2012 за 1 седмица с група
2012.12.27
21:08
коментар
kirilusd (1)
отседнал Октомври 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.10.14
11:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте ,

Имах " Удоволствието " да посетя този уникален хотел . За цената от 117 лв на вечер получих стая с гледка към покрива на съседната сграда, която е буквално залепена за хотела. Това е така наречената обикновена стая. За 5 звезден хотел закуската е изключително зле и смея да твърдя че е почти най-лошата която съм хапвал в България . Спа центъра , пияно бара и кръчмите наоколо са много добри. Като цяло не е лошо , но моля внимавайте като резервирате .

Поздрави

nhh666 (1)
отседнал Февруари 2012 за 3-5 дни семейно
2012.10.01
17:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това беше един от любимите ми хотели. Посещавал съм го семейно още от откриването му многократно , като съм наемал винаги вип апартамент , понякога и 2 , когато сме с приятелско семейство. Бях очарован от обслужването и условията, дори като редовен посетител ми бяха отпуснати преференции "наши приятели" , "постоянна отстъпка" , "предимство при резервация" и т.н.

Постепенно се оказа , че отстъпките и преференциите били отпаднали, защото трябвало да посещавам хотеле минимум 2 пъти за 3 месеца (аз да не живея там ?!).
С вдигането на цените (вип апартамента вече е 320лв на вечер + 80лв за голямата ми дъщеря, защото е над 11 години) обслужването драстично се промени.
Няма и помен от любезния персонал, на рецепцията говорят сопнато, отменят резервации в последния момент, това че съм им редовен клиент нищо не значело , защото били с нова програма и там не пишело ?!
Дочух ги да си говорят , че им било писнало от селяни , които идвали от сайтовет за групово пазаруване. ОК , но аз не двам от такъв сайт , плащам си за най-скъпото , а се отнасят , все едно съм безплатно . Отделно те са решили да си пълнят хотела през тези сайтове.

В мое лице загубиха един постоянен клиент .

levski64 (1)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.29
06:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме този наистина 5 звезден хотел това лято и останахме много доволни.Само две забележки-водния масаж в големия вътрешен басейн не работи и най-вече не препоръчваме посещение на атракционно-битов ресторант ”Родопско село”.намиращ се в непосредствена близост и препоръчван от самия хотел-бавно,непрофесионално и некомпетентно обслужване,използват старо и ново меню с разлики в цените разбира се,поръчания"пресен"джолан дори не беше размразен достатъчно в микровълновата...това май стига

violetadjokova (0)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни сам турист
2012.06.15
16:15
коментар
Dessie1 (2)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни сам турист
2011.10.22
21:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел е 5 звезден, ама друг път... Потресена съм! Спирам пред хотела, ни пиколо, ни дявол. Влизам във Фоаето - потресаваща дървенийка тип фазер+фолио. Натъпкано, тясно. Малка рецепцийка с доста объркани рецепционистки. Качвам се в моя апартамент делукс - ужасът е пълен... Отвратителни мебели в същия евтин стил и вид, очевадно не особено чист кафеникакъв мокет. В дневната плазма, но пък в спалнята допотопен малък телевизор. Банята - ами, пак евтинджийски плочки, стара пласмасова вана (пукната), за да вземеш душ, трябва да се катериш във ваната, евтин никилиран душ. Фитнесът - смешен. Спа-то определено изглеждаше не особено чисто, малки помещения за парна баня и двата вида сауни. Не ти предлагат кърпи. Отивам в ресторанта - има 5-6 маси, но след 5 минути чакане, не се появява никой.... Абе, общо взето, не се сещам да кажа нищо хубаво за този хотел. И всичко това на цена по-висока от Кепмински Банско... Похарчете парите си другаде!

Georgi07 (3)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни по бизнес
2011.08.19
09:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е чудесен.Вярно, малко е скъпичък, но си заслужава. Всичко е на ниво като се започне от стаите, мине се през СПА центъра и се стигне до храната.Басейните са чисти, СПА центърът е направен с вкус.Има и боулинг и различни други игри така че да не ти се налага да напускаш хотела въобще.

Stanimiraa (4)
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с група
2011.08.10
22:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко в този хотел ми хареса! Направо съм възхитена от любезното отношение, вкусната храна и спа-центъра. Ако можех да си го позволя бих прекарвала цялото си свободно време в гранд хотел "Велинград".

donquijote (1)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица семейно
2011.08.09
22:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Размерът на стаите и тяхното обзавеждане са без забележка, спа центърът е невероятен. Басейнът навън също е много приятен. Изкарахме си супер 5 нощувки.
Единственото неприятно впечатление остави у нас факта че спасителите на откития басейн пазеха местата около басейна, като оствяха хавлии върху шезлонгите и хората се принуждаваха да се разполагат назад. Понякога шезлонгите оставах празни дообяд но местата се пазеха.

ivapet (2)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни семейно
2011.04.25
18:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Огромно разочарование. Мирише на селяни - барбекюта разни, пушеци. А да - и селяни В нощния бар ни отрязаха главите - поне със 100лв ни удариха в сметката. Спа- то е хубаво, ама много мръсно бе хора. Вярно че имаше много хора в хотела, ама повече чистене трбява... Там повече не смятам да ходя - вие си преценете сами

Milena Milanova (2)
отседнал Октомври 2010 за 1-3 дни семейно
2011.02.02
16:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! Аз също искам да изкажа похвала към хотела. Много ми хареса. Ходих миналата година през туристическа агенция Кимба Тур и получих това, за което си бях платила. Наистина беше доста топло в стаите, но съм с малко дете и това беше мн положително за мен. Чисто беше и персонала отзивчив.

Rossy Ivanova (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни млада двойка
2011.01.07
22:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволна от предоставените условия за забавление и почивка. Отново бих посетила хотела. Най-голямо впечатление ми направи отношението на персонала - безкрайно любезни и учтиви

fallenangel3009 (2)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.08.20
15:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел. Бих го посетила отново с удоволствие. Всичките ми познати, котио са ходили там са на същото мнение. Препоръчвам ви го.

ibudji (1)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни семейно
2010.07.04
23:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

г-жа Кремена като влезнахме в хотела и седнахме на лоби бара се чу изтирично крештене на жена и след това разбрах че това сте била вие,много се извинявам че ви права забелешка аз но вземете мерки взимаите хапчета за успокоение, как можа в такъв хубав хотел да сложад такава луда жена вие сте за лудница не там.Ще задам на г-н Луканов въпроса как може да държи такива луди хора в хотела си те излагад извесния хотел на бълканите вземете мерки.

kchervenkov (1)
отседнал Май 2008 за 1-3 дни семейно
2010.04.04
23:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
надявам се да не объркам някого, защото съм бил един единствен път гост на хотела през 2008. Ако все пак някой иска да прочете коментара ми нека продължи нататък.
Хотеа е 4*, но според мен заслужава и повече, когато бяхме там със съпъгата ми беше за меденият ни месец. Сега само за този хотел ми напомня. Бил съм и в 5* хотели, определено този не е по-лош. Когато бяхме на почивка там нямаше много други почиващи и може би за това се радвахме на много добро обслужване. Цените в ресторанта бяха високи (за нашия стандарта) затова само веднъж се възползвахме.
Молбата ми е към всички критикуващи които не харесват хотела да посетят и други хотели 4* и пак да размислят. Аз току що се върнах от един хотел в Хисар (няма да споменавам име) и Гранд Хотел Велинград ми се струва като светлинни години напред!
За тези които се двуумят да притат приятели, а не само да се осланят на форумите!

elvira nikolova dertlieva
отседнал Февруари 2010 за 3-5 дни семейно
2010.02.23
17:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

редовно ходим сас мажами но на последак сме изненадани от смяната на готиния персонал жалко каде гледад собствениците какви са тези управители като неандерталци мислим да сменим мястото

Мария Николова
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни възрастна двойка
2010.02.19
10:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела наистина е прекрасен.За размерите си има по-малко стаи ,но повече свободни пространства (басейни,СПА-център,просторни фоайета,конферентни зали,заведеня за хранене), което допринася и за комфорта на гостите.Това е причината с мъжът ми да го предпочитаме.Но последния път когато идвахме, бяхме неприятно изненадани -сменили сте управителката на ресторанта.Предишната управителка със самото си присъствие, внасяше страхотна атмосфера(красива,русокоса,усмихната,добронамерена),посрещаше ни в ресторанта така, все едно цяла вечер е чакала само нас- истински професионалист. Сега очарованието на ресторанта го няма.Искам да дам съвет на собственика- като си намерите такива прекрасни хора, не ги изпускайте-каквото и да ви струва, защото хората, които работят за вас, са душата на хотела.

ivan petrov nikolov
отседнал Февруари 2010 за 2 седмици млада двойка
2010.02.18
14:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотела е супер но за жалост управителите забогатияват на гърба на персонала много жалко разбрах че има хора които по два три месеца не получават пари от спа хотела на балканите пълно е сас луди и пияни управителки вав ресторанта бях там на 14 февруари не ставаите част от рекитьорите като ходите там

Елизабет Миланов2010.02.28 11:38
Г-н Николов,
Приемам Вашият коментар като персонална обида,защото фактите изнесени от Вас не отговарят на истината.
Моля,Ви да се свържете с мен по удобният за Вас начин.
тел: 0889 666 840
Елизабет Миланов Управител хранене Гранд Хотел Велинград
Предварително Ви благодаря!
Стефан Стефанов
отседнал Февруари 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.02.17
23:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотела е на нужната висота към него нямаме забележка, но на ресторанта трябва да се свалят *** и пак човек трябва да преглежда внимателно сметката, задължително без да иска нещо е маркирано от съседните маси. А сега да ви обясня за качество на кухнята, всичко което ни беше предложено беше под всякаква критика, вфнения кебап беше телешко варено с чорба, джолана миришеше на старо, а на всичко отгоре ти дават мехю без цени - много интересно, за ресторахта и механата цените са различни. Клиенти отваряйте си очите, не допускайте да ви правят на балъци.

Благовеста Захариева
отседнал Декември 2009
2010.01.10
16:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя с вас за 2-та дни престой в този хотел.С приятеля ми не го посещаваме за 1-ви път, но установихме, че нещата вместо да се подобряват, стават по-зле. Стаята, в която ни настаниха беше незаслужено по-скъпа от обикновена двойна, но ни я предложиха като много изгодна оферта и понеже нямаше други свобидни стаи, ние приехме. Бяхме точно срещу асансьора, което си е неудобство. Установихме, че имаме нужда от някои дребни неща, които липсваха в стаята, позвънихме на рецепцията, а от там ни отговориха, без да скриват раздразнението си. Спа центърът е малък за капацитета на хотела- в сауните и т.н. не могат да се разминат двама души, не успяхме да се насладим на това,за което всъщност отидохме. На закуска ми направиха забележка де не сядам на масите, подготвени за обед, при положение, че ресторантът беше препълнен и нямаше други свободни места. Напрежението ни нарастваше и от това, че накъдето и да се обърнехме, виждахме разхождащи се анцузи- АДИДАС!!! Хора, събудете се, бъдете по-активни в критиката си и не оставяйте да ни се подиграват! Време е, това, за което плащаме, да отговаря на това, което получаваме!Дата: 10.01.10 год.

С. Симеонов2010.03.01 22:37
Не коментирам обслужването,защото и аз не съм доволен,НО скъпа г-це, съгласете се че това е СПА -хотел и човек щом е решил да даде 500лв за 2 нощувки може да си позволи да отиде на закуска(не говорим за обяд и вечеря) по анцунг и е много по-добре той да е адидас ,отколкото адибас или бургелов. Та за претенциозни фръцли като Вас дошли да си покажат новите пайети ,камъни и блузки подчертаващи силикона в тях,та има хотели в които анцузите са забранени дори за закуска
Георги Иванов
отседнал Октомври 2009 за 3-5 дни по бизнес
2009.11.14
15:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих прекрасният хотел с необходимите удобства за почивка и провеждане на бизнес срещи, но съм безкрайно разочарован от обслужването на рецепсия.С пристигането чаках половин час за да бъда настанен.Докато чаках гледах как работят мудно две прекрасни момичета.В един момент в помещението зад рецепсия започна да се вика и крещи - истерично.Чу се силно изтропване и зад стъклената врата се показа жена , облечена в черен панталон и потник с голямо деколте ,което радваше очите ми.След като приключи виковете тя седна и започна да чете вестник , а ние чакахме. В последствие разбрах, че въпросната жена е фронт офис мениджър на хотела. Явно мястото на тази жена не е там,защото човек с влизането в хотела си създава погрешно впечатление за целият персонал. Добре, че обслужването по стаит,ресторанта и спа беше на ниво.Това мое критично писмо е повод за размисъл на управата и собственика на хотела.

martin petrov2010.01.27 14:46
от каде я намерихте тая луда????ние като гости не издаржахме а персонала незнам как я трае...даржи се с тях като с животни,,,ние ли4но я видяхме и останахме потресени... вика и кьса ...обижда ги..и това пред клиентите..даите и кабинет поне да не излага авторитета ви..
nikol.nikol2010.01.27 23:47
работя от самото начало в този хотел и искам да ви кажа че този човек които цитирате е един много добьр специалис и разкошен човек...незнам какво сте видяли но нямате право да говорите по този начин..за сажаление са малко хората като нея...
Петя Иванова
отседнал Април 2009 за 1-3 дни семейно
2009.06.03
12:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние също бяхме много разочаровани от хотела, въпреки тежкото му име, многото звезди и огромните почти безпочвени претенции. На пръв поглед и на снимка всичко изглежда фантастично - стаите, ресторанта, СПА-то и т.н. Но това, което не може да се разбере от снимките е температурата в хотела. Тези хора очедивно нямат проблем с отоплението - в стаите беше сигурно над 25С, което за всеки нормален човек е прекалено топло за спане (дори и в люта зима). На стената имаше едно дълго и неясно обяснение за това как се използва климатика, но той просто не спираше (казаха ни, че той по принцип не бил предвиден да се спира - а когато си на път да получиш топлинен удар?) Врата на балкона не можеше да я оставим отворена, защото духаше или на нас или на децата (единственото решение беше да я оставим отворена през целия ден, а когато се приберем да я затворим). Но топлото ни преследваше и докато се хранехме в ресторанта (където обслужването не отговаряше на цените ама никак). Тук обяснението на персонала беше, че или трябва да ядем в механата (където всичко беше каменно и неудобно за малките ни деца) или да останем в ресторанта, а там трябвало да бъде топло, защото някой от другите гости можел да слезе на вечеря по хавлия (само си представете един тежък ресторант 4* с полу-голи хора по халати, това може да бъде допуснато само в забутаното село Велинград).
Съветът ми е, който може да задели тези пари за почивка, по-добре да отиде другаде, защото в този хотел само те одират жив без основание. Един СПА център не прави хотел!!!

ibudji2009.12.09 21:37
петя кото ви е било топло в стаята излесте на поляната като имате толкова големи притенции,за ресторанта не ви харесва в механата обядваите на земята.като нямаш вкус яс коскус
LAMBY lamby
отседнал Април 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.05.12
17:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е доста по хубав в сравнение останалите във Велинград. Стаите са огромни и чисти. За басейните, просто нямам думи, 4исти и най-важното топли !!!.
Единственият недостатък са доста високите цени. Това е единственият хотел във града които съм посетил два пъти и шще го посетя пак.

maq teodor
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни млада двойка
2009.04.23
01:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

за краткия ми престои несъм очарована от този хотел,даже съм ужасена,как може да има такива хора (управа)в 4 звезден хотел.просто няма да коментирам повече който иска да го посети и да види.аз не бих стъпил там втори път.

maria veleva
отседнал Февруари 2009 за 3-5 дни семейно
2009.03.14
16:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

имах удоволствието да посетя този прекрасен хотел с семеиството си и сам о4арована от обстановката ,интериора,обслужването(с малки изкл. в ресторанта),спа центара и боулинга....ниама такав хотел с такава атмосфера...препора4вам го на вси4ки...единствениат недостатак (ако мога така да се изрразиа) е отно6ението на охраната неваспитани и ограни4ени хора които ниамат елементарна култура....ние посе6тава6тите хотела не сме престапници да ни пребарквате и да ни казвате какво да правим...оправете си този недостатак ина4е вси4ко е пове4е от прекрасно идете за да видите

Мария Димитрова2009.03.17 15:28
написано в отговор на Мария Велева относно забележката за охраната.Госпожата нека първо се научи да пише правилно,пък тогава да отправя забележки за отношението на охраната.Съдеики по правописа се чудя как изобщо са я пуснали в този прекрасен хотел.Колко е неината култура се вижда и от едни изречение.
Тони Колева
отседнал Февруари 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.02.15
22:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 12.02.2008 г. посетих нощен бар " Луиз" в гранд хотел " Велинград". Не ми хареса нещо в обслужването, висока музика и само руски песни. Помолих сервитьорката да повика управителя на заведението, но в близките 30-40 мин. не се появи. След това при мен дойде една личност с червен нос, кървави очи, брадясал и лъхащ на алкохол от 2 метра, който се представи за управител -в кафяв костюм без стикер, както другите служители. От проведеният разговор, който ми беше много неприятен - щях да се удавя от алкохолни изпарения на господина установих, че това лице е доста пияно и си помислих, че си правят шега с мен. Не получих никакъв адекватен отговор за проблема, който поставих.След което лицето се отправи на една маса и явно продължи да пие. Това ме озадачи много и попитах още веднъж сервитьорката дали това наистина е управителя на заведението. Ако такова е цялото ръководство на хотела - нека си направят клуб на алкохолика. Чула съм, че собственика на хотела е сериозен и отговорен човек и не ми е ясно как е назначил такъв служител, който срива авторитета на ръководството и престижа на хотелският комплекс .
Тони Колева

Asen Ivanov2009.07.15 11:48
Здравейте г-жа Колева,

Мисля че познавам една девойка с Вашето име

Много Злоба има в това мнение дали нямате лични отношения с този човек дето описвате
Мария Иванова
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.02.09
14:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

СЪЗДАДЕНИ СА ПРЕКРАСНИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЧИВКА.МОЛЯ,КОГАТО ИМА ДОРИ ЕДНО ДЕТЕ В ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ДА ИМА ОТНОШЕНИЕ КЪМ НЕГО.В РЕСТОРАНТА ПОМОЛИХМЕ ЗА ВТОРАТА ВЕЧЕР РАКИЯТА(12год.перла)ДА БЪДЕ СТУДЕНА,НО СЕРВИТЬОРА НЕ СИ БЕШЕ НАПРАВИЛ ТРУДА ДА ПРЕДАДЕ.АКО,НЕ СЕ СТАРАЕТЕ 4 ЗВЕЗДИ НЯМА ДА СВЕТЯТ И ТОВА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ ОТРАЗИ НА ВСИЧКИ ВИ

Надежда Иванова
отседнал Януари 2009
2009.01.29
16:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние сме двойка на средна въздраст от града.Много често с наши приятели посещаваме ресторанта на хотела.Усмихнат и учтив персонал,чудесна кухня и невероятен оркестър!Уютна и завладяваща атмосфера!Но миналата събота(24.01)останахме неприато изненадани като ни казаха че оркестара вече не работи в ресторанта,а само в лоби бара.Сякаш мястото изгуби част от очарованието си!Дано не се наложи да търсим друг ресторант!

Краси Иванова
отседнал Януари 2008
2009.01.04
18:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искрено съм разачарована от персонала в хотела.обслужването не отговаря за 4-звезден хотел.При правенето на резервация за маса за пиано бара на рецепция изрично НЯКОЛКО ПЪТИ попитах момичето има ли вход.Тя отговори-НЕ!При пристигането в пиано бара обаче се оказа че входа е 10лв.на човек.Е аз и приятелите ми не сме за тези пари,но защо ни излагаха от рецепция.На всичкото отгоре охраната те претърсват сякаш си престъпник.Дори ровиха в дамските ни чанти,което е надупостимо.Иначе обстановката в бара е приятна,но отношението на персонала е недупостимо.

Muzka Sofiiska
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни възрастна двойка
2008.11.08
09:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

При резервацията се опитаха да искат 100%-ово авансово плащане на апартамента. Отказах. Резервираха въпреки това. Хотелът е чудесен, обслужването е на ниво. Персоналът е любезен и отзивчив (всъщност както трябва да бъде). Базата се поддържа непрекъснато и това личи. Единственият минус беше, че пред хотела се достроява и строителните работи започват рано сутрин, така че беше трудно да си отспим. Но нали се строи за нас - гостите. Хотелът е за препоръчване.

Pavel Pavelski
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.10.10
22:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Предвидливо изпратих мейл за резервация доста по-рано, но пет дена по-късно никой не ми беше отговорил?! Изпратих втори мейл до управителя. След още два дена получих отговор, че може да има резервация, но на по-висока цена от обявената за това помещение и при други условия. Общо след два мейла и седем дена получих някакъв отговор, което не ми се беше случвало никога. Хотели с по-скромни претенции са отговаряли същият ден.
След тази ситуация си казахме, че не може да се разчита, така и не отидохме.

arirana (1)
отседнал Май 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.19
15:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е парфектен и според мен има изключително дабра организация и управление. Бях там на семинар и ви казвам че всичко беше на ниво - условията, обстановката, персонала, дори и точността на такситата и обслужването в тях. Това е хотел номер 1 не само за Велинград, но и за страната!

kchervenkov2010.04.04 23:11
100% съм съгласен с теб. Аз бях там на меден месец със съпугата ми. Препоръча ми го един колега. След тази почивка определено жената ме обича повече и сравнява всички хотели с този!!!
roxana (1)
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.12
14:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

като цяло хотела е добър,спа центъра е супер,всичко в него е на ниво,но поръчките в ресторанта се бавят ужасно много,камериерките чистят по всяко време,а аниматорката се държи лошо с децата.

Марина Димчева
отседнал Април 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.07.03
12:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е най-добрия, който съм посещавала във Велинград. Просторни стаи, оборудвани с всички удобства, големи тераси и чистота навсякъде. Спа центърът е чудесен - имахме късмета да сме през седмицата - иначе уикенда има твърде много хора. Персоналът беше учтив. Препоръчвам хотела на всички, които обичат лукса и искат да прекарат добре в спа центъра.

Чест гост на Велинград
отседнал Май 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.14
15:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът не е толкова лош, но цените са ужасно високи за услугата, която получаваш. Например, в Турция можеш да почиваш на доста по-добро място за много по-малко пари.

По-удачно място във Велинград е СПА хотел Клептуза - четири звезди на много по-ниска цена от гранд хотел велинград, а качеството е напълно сравнимо. СПА центърът на клептуза е доста приятен и влиза в цената на стаята.

Мери Попинз
отседнал Януари 2008 за 1 седмица семейно
2008.06.06
14:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е чудесен-един от любимите хотели на семейството ми. Харесва ни както храната, така и спа-центъра и плувния басейн.
Единственото, което ми направи неприятно впечатление бе новата механа /направена на мястото на терасата/, която е свързана със съществуващия ресторант на хотела. В механата и ресторанта озвучаването е различно и се смесваха двете музикални оформления по крайно дразнещ начин /ДА СЕ ИЗМИСЛИ НЕЩО ПОДОБНО ЗА МЕН Е КРАЙНО УЧУДВАЩО, Т.К. съществуващия РЕСТОРАНТ НА ХОТЕЛА Е ДОСТА ДОБЪР И НЕ СЕ НУЖДАЕШЕ ОТ КРЪПКА/.

Владимир Ников
отседнал Април 2008
2008.04.10
18:40

Супер хотел е. Най- хубавият хотел в региона, няма да има грешка.

Минчо Празников
отседнал Октомври 2007
2008.03.27
20:55

Ами не знам как точно разбрахте, че отговаря на категорията си? С постоянните ремонти които текат вътре и вън около хотела? Или със строиелните работи които се извършваха под него, когато бях там, за пръв и последен път! Някаква почивна станция на строителни воиски беше ударно съборена, буквално за 3 дни в подножието на хотела. Персоналът като че ли е от бивши хижари... СПА-то е добро и до тук се приключва.


Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share