къща за гости Мария- Маноела, Девин

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Девин – Беденски бани, Михалково, спа процедури
Смолян    0 км
Триградско ждрело
Смолян    14.4 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    14.5 км
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    14.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Десислава Димитрова
отседнал Септември 2009
2009.09.30
19:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прочетете тази история, много е вълнуваща.
Един месец предварително се прави резервация на апартамента, всички сме много доволни, няма нужда да се изпраща капаро, само няколко дни предварително да се обадим за потвърждение. Ок всичко е перфектно, потвърждаваме резервацията и благополучно пътуваме от Варна за Девин. Пристигаме там и звъним на човека с когото сме разговаряли и съответно телефона е изключен. Почваме издирване на къщата, но никой незнае къде се намира. Попаднахме на една мила жена, която реши да ни помогне и в крайна сметка намерихме мястото. Излиза един "пич" и се оказва, че жена му объркала резервацията с някъкви други хора от Варна. А най-смешното е, че те дори нямаха идея, че сме от този град. "Пича" реши да ни покаже 2 други стаи, не стига, че не приличаха на нищо ами и ми вика аз ще ви направя намаление по 15 лв. на човек /а апартамента е 50 лв. на вечер, т.е. с 10 лв. повече трябва да платим/. От там нататък реши да ни води при някакъв негов познат. Отиваме и какво да видим: няколко мангала правят ремонт, на всякъде мизерия и мирише на кокошарник. Просто се обърнахме и си заминахме супер разочаровани. Хора никога не ходете там, защото на 100 % съм сигурна, че и да беше свободен апартамента нямаше да останем там.

Катерина Георгиева
отседнал Февруари 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.06.04
10:42
коментар
Веселина Георгиева
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни семейно
2009.06.04
10:37
коментар
2007.09.02
15:53

NAPRAVO NIAMAM DUMI MNOGO SA IAKI DE4O .SUPER SI GI NAPRAVIL .TAKAV VKUS I DIZAIN NIKOGA NE SAMM I NIAMA DA VIDIA .JELAIAVI MNOGO USPEX I KASMET .AIDE DA PIEM PO EDNO KATO SE VIDIM OK .MAINATA


Други хотели в ДевинЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share