хотел Лебед, Несебър

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Несебър - стария град UNESCO
Бургас    0.4 км
На море в Несебър
Бургас    1.9 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    2.4 км
плажна ивица Равда
Равда    4.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
venelinvasilevdobrev (17)
отседнал Август 2013 за 2 седмици семейно
2013.08.25
12:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ХОТЕЛЪТ Е СТАРА КЪЩА С АБСОЛЮТНИ НЕУДОБСТВА . НЯМА ИНТЕРНЕТ. СТАИТЕ СА ТЯСНИ КАТО КОРИДОРИ.НЯМА ПАРКОНГ.КОЛАТА ВИ ЩЕ БЪДЕ НА ОБЩИНСКИ ПАРКИНГ КЪДЕТО НА ДЕН ВЛИЗАТ И ИЗЛИЗАТ ХИЛЯДИ АВТОМОБИЛИ.НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОГО.

един възмутен турист
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.09.04
22:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ле-леееееее!!!!!!!! Това беше най-ужасното място,в което човек би могъл да пренощува.
1. Това не е семеен хотел, а обикновена къща, като в сайта е показана само една от стаите на единствения обновен етаж (3-ти). На втория етаж всичко е старо и недоремонтирано.Банята също е стара с лята бетонена мивка,като всичко това е допълнено от непрестанни викове на съседите от ранни зори.
2. В квартирата няма климатик,като жегата в стаите е непоносима.
3. В сайта на квартирата е описано, че плажът се намира на седем минути от нея, дефакто пътят до там е около 40 мин. пеша.
4. По отношение на чистотата също имаме забележки. Нямаше кои да помете стаите,да забърше шкафовете,да смени чаршафите, дори да донесе тоалетна хартия, при половение че в така нар. апартамент бяхме пет души.
5. Отношението на собственичката също не беше коректно. Още с влизането започна да ни преследва и да ни изнудва да заплатим целият престой. И дума не може да става да си тръгнеш по рано, дори да ти се наложи. Определено цената не отговаря на предлаганите условия. Посещавали сме много семейни хотели в цялата страна, но никъде не сме срещали подобно отношение и "извиване на ръце".
Несебър е страхотен град и заслужава да бъде посетен, но не и Хотел Лебед.
Съветваме Ви да проверявате много подробно къде отивате и за какво си плащате.


изглед от стая изглед от стая изглед от стая
Elisaveta37 (1)
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.31
11:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел "Лебед" е прекрасен! Рекламата отговаря на действителността. Сградата е надстроена и стаите, които се дават на курортистите, са в новата част. Подът е с ламиниран паркет, а тоалетните помещения са с теракот. Мебелите са нови. Осветлението-супер! Климатици няма, но проблемът с горещините е решен с вентилатори, което за нас беше по-добрият вариант. Собственичката е помислила и за най-дребните битови аксесоари. Хавлиите, ютията и плажният чадър трябва да отпаднат от багажа ви. Единственото неудобство е, че стаи 302 и 303 са с много малки по площ тоалетни/бани, но за 10 дни се изтърпяват някак си. Персоналът е много внимателен и се грижи дискретно за хигиената и удобствата в стаите, не фамилиарничи и не ангажира вниманието на курортистите (както е в някои семейни хотели). Магазинът към хотела е винаги зареден с пресни плодове, зеленчуци и с пълен асортимент от полуфабрикати и всякакви други продукти - всичко това на квартални цени, а не морски. Прекарахме удобно, спокойно, сравнително икономично и...романтично.
сем. Стоянови
от гр. Кърджали


Изглед от стая 303 Изглед от стаи 303 и 304
сем. Маринови2009.01.03 22:43
Описанието на стаите отговаря на написаното от предишното семейство. За съжаление има и негативни страни. А именно:
- липсата на климатик се отразява много лошо - ужасно горещо е в стаите и никакъв вентилатор не помага. Седяхме абсолютно голи и се потяхме ужасно, детето не можеше да спи от жегата и бяхме принудени през деня да не сме там. А сме свикнали на топло, защото живеем на последен етаж и лятото при нас е 30 градуса.
- стените не знам от какво са направени, но чуваш съседите си дори при нормален техен разговор. Последните 2 нощи ни будеше малко дете, което започваше да плаче в 5 сутринта.
- много е тясно. Повече от половината стая се заема от леглото. На този фон миниатюрната баня дори не ми правеше впечатление.
- за 10 дена престой стаята се почисти 3 пъти, което е крайно недостатъчно.
- естествено не можеш да си тръгнеш предсрочно, защото още с влизането и си плащаш за целия заплануван престой. Това в никой хотел не съм го виждала досега.
Иначе собственичката наистина е любезна, магазинчето е добро. Несебър е страхотен град - много чисто и много уредено!
сем.Маринови
отседнал Юни 2008 за 1 седмица семейно
2008.06.29
11:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме великолепна почивка! Условията са прекрасни, има всички удобства, впечатлени сме от такова добро предлагане за толкова малко пари! В хотелчето има и супермаркет с всичко необходимо на съвсем нормални цени. Непременно посетете, няма да съжалявате!!!

2008.02.22
22:44

бива за 10 дни добре

Петя Костова2009.05.29 17:24
Трябва да сте без кола, защото в противен случай ще заплатите за паркинг, повече отколкото за самата стая. В града за да си вкараш колата, трябва да имаш задължително пропуск, който ще ви струва много повече от седмичен престой.

Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share