хотел Зенит ***, Сатовча

Рейтинг:  2 star rating  2.1 / 5 (8 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Ягодинска пещера
Смолян    29 км
Триградско ждрело
Смолян    33.6 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    33.6 км
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    33.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
ivana808080 (1)
отседнал Август 2018 за 1-3 дни семейно
2018.09.16
07:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И аз да се оплача от гостуването си в този така наречен "Хотел". Персонала е под всякаква критика, бяхме отседнали за 5 дни, но след голямото разочарование което претърпяхме се наложи да си тръгнем и да продължим почивката си на друго място. Цените не отговарят на посочените в сайта, изключително мръсно и нехигиенично.Наложи се на няколко пъти вечер да ходим до ресторанта за да правим забележки заради крясъците които се чуваха от шумните селски компании. Басейна явно не беше чистен от построяването на хотела погнусихме се да влезем. И на всичкото отгоре жената,която се представи за управителка се държеше доста арогантно,след нашата забележка за състоянието на хотела. Със сигурност това не е място за почивка и не бих предложила дори и на врага си да отиде там!!

milko ivanov (0)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с група
2012.01.07
14:40
коментар
milko ivanov (0)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с група
2012.01.07
14:21
коментар
nikoko (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.08.22
22:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През юли пошетахме из Родопите и спряхме на този хотел. Видя ни се сносен и решихме да поспрем 2-3 дни в него. В интерес на истината останахме доста доволни в крайна сметка, макар че не им работеше ресторанта. За сметка на това ползвахме на воля кухнята и едната беседка отвънка с камина. Купувахме си продукти от два магазина и си правехме всичко- салати, скарички и дори пиле на грил. Беше доста спокойно и приятно. Местните не ги допускаха.. единствените шумни бяхме ние. Единия ден се разходихме до едно от селата със стари къщи- село Долен. струва си да се посети и снима!

Сем. Попови
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.18
21:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Решихме тази година да отидем на диво място , където няма много хора...ГРЕШКА !!! "Хотел" Зенит, ГОЛЯМА ГРЕШКА !!! Нямахме вода в тоалетната 2-ва дни...чакали сме майстор! после в обявата им пише, че ползвате парко място, а всъщност от 6-ст вечери - 3-ри спирах някаде по улицата, защото някви месни "гъзари" бяха наспирали на всички места, още на първия ден ни казаха , че готвачът в ресторанта идвал след 17:30 и ако искаме нещо за ядене да минем към 18:00; отидохме да ядем в една механа под "хотела", няродна история , цени ниски , обслужване ниско, ... ще ревна. Имало басейн - има, ама е използваем макс 2-ва дни, после - мръсен и няма кой да го почисти...!!! А в дните, в които искахме да поспим до по късно/да се разбира след 8:00/, бяхме събуждани от крясъците на собствениците точно пред нашата врата... сън ама друг път! Били сме на много места в България , защото имаме време да пътуваме , но в Родопите освен природата няма нищо друго хубаво ..., а Хотел Зенит не го препоръчвам и на най-големия си враг...мизерна история, с много прости служители и тъпи селяндурчета без каквато и да било култура!!

Малинка Сливкова
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.03
09:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посрещнахме Новата 2009 година на това място-група от 12 човека.Много сме разочаровани-беше студено в стаите,невероятно шумно и мръсно.За всички тези екстри платихме 80лв за стая-а обявената цена е 20лв на легло-на нас ни излезе двойно.Обслужването и менюто в ресторанта също са ужасни.Никога не бих отишла там отново-И ВИЕ НЕ ГО ПРАВЕТЕ!

YJASSSSSSSSSSSSSS
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.11.19
09:15
коментар
Свтла Иванова
отседнал Август 2007 за 1-3 дни семейно
2008.11.04
10:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Събирам сили цяла година, за да споделя абсурдната ситуация в която ни поставиха хората които обслужват този хотел! Като гости на хотела опитахме да вечеряме там, след престой и изчакване от три часа си останахме само на салати, а поради тяхна грешка за награда ме преследваха за 30лева три месеца докато не им ги изпратих. Само да не си помислите, че някой ни се извини за създалата се ситуация! Преживяхме всичко това, защото някакви хора с пари са си построили хотел, но не е имало кой да им каже, че това не е достатъчно!

Ico Mladenov
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.22
19:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ха така!
ние пък останахме много доволни!
незнам какъв момент сте уцелили, но за нас и яденето бе добре, даже пе4ено агне ни направиха, а басейна бе винаги 4ист...
успех

Турист Туристов
отседнал Май 2008 за 1-3 дни семейно
2008.05.07
12:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нямам думи. На такова място не бях ходил и със сигурност втори път няма да отида.Коментарите на човека преди мен са нищо в сравнение с иголата истина. Басейна е празен и мръсен, всичко се заплаща като цените са различни в зависимост от ситуацията. В ресторанта няма нищо освен скара като цените в сметката са по-различни от тези в менюто. Стърчащи контакти, шум и безхаберие как се прави бизнес.
А природата наистина е невероятна и има къде да се ходи и какво да се види -Доспат, Долен, Гоце Делчев - наистина може да се направи добра екскурзия.

Гери Янчева
отседнал Април 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.04.29
12:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди два дни се върнах от там. Горещо препоръчвам да не се посещава това място! Всичко е много зле в този така наречен хотел. Въобще не си мислете, че може да се нахраните в ресторанта към него.
Не знам как тези хора си мислят, че могат да правят такъв бизнес. Не е лошо да посетят първо някои други места.
Бързам да забравя за това място.
А природата е прекрасна, местата наоколо са невероятни!
Просто объркахме мястото на спане. Но вече ще знаем, никога няма да се върна в това място хотел "Зенит"

daniel draganov2009.08.04 10:15
Тrqbva da kaja che sled prochetenite komentari dalboko se zamislih dali trqbva da doidem tuk!A sega sled kato sam tuk iskam da kaja che komentarite sa absolutno bezpochveni.Upravitelkata na hotela e edna mnogo priqtna jena.Poluchihme vsichko koeto ni beshe obeshtano,cenite sa napravo smeshni a baseina e chist.Za prirodata nqma kvo da komentirame.Preporachvam hotela na vsichki koito iskat pochivka ot takuv tip,az lichno dogodina shte se varna pak!!!

Други хотели в Сатовча

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share