Шарковата къща, с.Долен

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Ягодинска пещера
Смолян    32.9 км
Триградско ждрело
Смолян    37.4 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    37.5 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    37.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
stan4o (1)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни семейно
2011.06.17
14:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Оценка не мога да дам, защото като пристигнахме и видяхме, че предлаганите в интернет услуги липсват си тръгнахме. Паркинга в страницата е описан като екстра, но дори и като такъв просто липсва- кола трудно достига до къщата, а ако е джип е невъзможно, 30 минути маневрирахме, за да можем да се измъкнем. Така нареченият паркинг е едно ограничено местенце срещу къщата, където се съхраняват дърва и е спрял микробуса на собственика. Персонал не видяхме никъде никакъв- на вратата ни посрещна възрастна жена, която не можа да каже къде е управителя, а спомена, че ангажимента и се състои в посрещането. Останахме възмутени и помолихме да ни бъде възстановено капарато от 30 лв., което ни бе отказано от предлог, че уж има издадена фактура, която не може да се анулира- фактури се издават при сключена сделка, в случая такава няма, дори в e-mail собственика пише-вие не сте ползвали услугите ни, а в нсъщото време не възстановява сумата.
Виждам, че има един непубликуван коментар-явно и той е негативен.
хора-не се лъжете по маргетинговите трикове на интернет описанията и снимките- това е за да ви излъжат. Мисла, че тази къща печели от получено капаро и отказали се гости, на които не е възстановено.

Калин Коцев
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.09.27
08:56
коментар
evrotrans2016.11.02 06:23
отговор

Други хотели в с.ДоленЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share