семеен хотел Орфей ***, Несебър

Рейтинг:  5 star rating  5 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Несебър
Бургас    0.8 км
Несебър - стария град UNESCO
Бургас    1.3 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    1.1 км
плажна ивица Равда
Равда    3.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
diana p (1)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни семейно
2012.09.04
06:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е много хубав. Управителя и персонала са много добри и учтиви. Обслужването и условията са на високо ниво. От 2008 година почивам със семейството си там. Диана

lyubcho_88 (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.08.18
22:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Крайно безотговорно и нагло отношение към мен и моите приятели. Обадих се, за да резервирам стаи 1 месец преди да замина, за да съм сигурен, че ще намеря места. Собственикът на Хотела- Петър Петмезов, ми каза да му изпратя капаро, състоящо се от таксата на всички стаи за 1ден на стойност 100лв. Аз и моите приятели искахме да отседнем в хотела му за 3 нощувки. На човек се падаше по 25лв. за вечер, което не беше малко предвид условията, които предоставяше хотела. В обявата пише, че има паркоместа, които така и не видях. Първоначално имаше проблем с намирането на парите от негова страна. Уж ми каза да му изпратя пощенски запис, а в крайна сметка се оказа, че той дори не е ходил до пощата, за да си ги вземе. Както и да е, след доста обаждания от моя страна парите стигнаха до него. Намерихме и още един човек, който щеше да плати за 1легло 10 лв повече на вечер само и само да е при нас. Собственикът каза “спокойно ще измислим стая за тази цена”. Вече бях спокоен, че ще имам къде да се настаня и да прекарам единствената ми за тази година почивка на морето. Няколко часа преди да пристигнем в Несебър звъннах на Петър Петмезов, за да съм сигурен, че ме чака, тъй като имах леки транспортни проблеми, които ме забавиха и промениха първоначалния план за пристигане. При обаждането, той първо не се сети кой съм, а после ми каза, че БИЛ ДАЛ СТАИТЕ НИ НА ДРУГИ ХОРА. Не можех да повярвам, че е възможно това да се случи. Та аз бях изпратил капаро?!? Изразих недоволството си, а той започна да ми се оправдава, че „ставали такива грешки”. След няколко позвънявания му казах да търси стаи, в които аз и моите приятели можем да се настаним, тъй като беше невъзможно за нас да намерим места. При пристигането в хотела му, разбира се, него го нямаше и служителката му ни върна капарото и ни заведе до някаква агенция, която после се оказа, че не може да ни намери стаи в никой хотел. Отново му позвъних и му казах, че е задължен да ни компенсира по някакъв начин, при което той ми затвори телефона и не ми отговори повече на последващите ми позвънявания. Пет часа по-късно аз и моите приятели не можехме да намерим свободни стаи в Несебър, с което първият от трите дни почивка беше загубен в разправии, хабене на нерви и търсене на свободни стаи. Съветвам ви да не правете резервации в този хотел. Собственикът първо няма никакво отношение към клиентите си и второ това, което предлага в обявата не отговаря на реалността.

семейство Василеви
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.12
12:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В този хотел почиваме няколко години. Защо винаги там? Защото има добро обслужване, приятна обстановка, прекрасна кухня и един приветлив собственик.

Почиващ 2008 г.2009.08.24 12:15
Имаше огромни проблеми в този хотел. Тогва, когато отседнах, дистанционните работеха със специален код, което не се каза от администраторката при връчването им. Започнаха оттам едни неволи...работата с този код се оказа, че не е много ясна и на самия собственик, поради което той благополучно се ската. Вечерта в 10 ч. момичето на рецепцията не знаеше какво да прави и се наложи да му звъни, защото телевизорът не работеше и каза, че той не вдига телефона си. Но затова пък при излизане от хотела с казармена строгост изискваше ключа от стаята да се оставя на рецепцията, защото..."ами ако го загубите"...бдителен за едно, небрежен към елементарния комфорт на гостите...Във всеки случай не знам друг хотел, където да задължават хората да си оставят ключовете при всяко излизане. ОК, ако има такова изискване, което се среща рядко, но съвсем не е начинът то да се изпълнява с описаното поведение на собственика! Освен това хигиената в хотела не е никак добра, стаите не се почистват редовно и обстановката там е доста занемарена!!! Другите частни хотели в Несебър са на много по-високо ниво.
santangello
отседнал Юли 2008 за 3 седмици с приятели
2008.06.21
20:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

страхотен хотел.........страхотна атмосфера
екип от млади професионалисти.....
невероятен собственик

Летен курортист2009.06.17 15:59
Не мога да се солидаризирам с предишното мнение. По-скоро обратното. Собственикът е много неприветлив и мрачен човек. В разговор с хората излъчва голяма антипатия и досада, определено не е комфортно да разговаряш с такъв човек!!! А всъщност се налагаше често да бъде търсен, защото възникваха доста битови проблеми. Персоналът е особено неучтив и нелюбезен. Хигиената е много лоша, почиства се веднъж на няколко дни. В статите почти няма въздух, а дистанционните на телевизорите работят с кодове, които почиващите унищожават и просто няма телевизори. Всичко, което споделям, не е проява на каприз. Липсват елементарни удобства, за което собственикът и служителите не поднесоха дори едно обикновено извинение. Ако обичате нормалната почивка с прилични условия, не ходете там!!!
Иван Тотев2009.12.23 22:31
Не съм съгласен с мнението на "почиващия"! През 2008 и 2009 бяхме на почивка в х-л "Орфей" и останахме много,много доволни от условията и обслужването.Не знам "почиващия" на каква администраторка е попаднал през 2008 година,но при нас нямяше никакъв проблем.А и собственика съвсем не е такава личност.Друг въпрос е ако някой очаква мазно,обидно раболепие каквото вече няма и в ориента-тук няма да намери такова.В този хотел всеки си върши професионално работата.

Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share