хотел Болярка ***, Мелник

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (8 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Кордопулова къща - Мелник
Благоевград    0.2 км
Мелнишки пирамиди
Благоевград    0.4 км
Роженски манастир - Мелник
Благоевград    2.7 км
Сандански – минерални извори, спа комплекси, извор...
Благоевград    10.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
rubin1 (1)
отседнал Март 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.04.25
00:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За втори път сме в този чуден град, Мелник и за първи път сме в този хотел. Искам да изкажа очарованието си и благодарността за страхотния ни престой там! Домакините се погрижиха да не ни липсва нищо, а атмосферата е наистина чудесна. Макар, че закъсняхме и пристигнахме късно вечерта, домакините ни очакваха, настанихме се бързо и успяхме да хапнем вкусно в уютната механа. Беше все още хладно и гореше камината в механата. Направо се пренесохме в други времена, много уютна механа и с чудесно домашно вино и местни гозби. Разговаряхме със собственика, изключително любезен и приятелски настроен човек. Закуската беше по избор между няколко варианта, което ни удовлетвори напълно, хапнахме вкусно и заредихме с енергия преди разходката ни из чудния Мелник. Буквално от хотела тръгват няколко пътеки към най-известните забележителности в Мелник, че и пътеката към Роженския манастир. Направихме дълъг и зареждащ преход из района. Мелник е страхотен, тъкмо бяха цъфнали дръвчетата, беше много красиво. Вечерта се насладихме на сауната, след дългия и изморителен преход, тя наистина ни се отрази страхотно, релаксирахме отлично. Спахме като къпани, стаите и леглата са удобни, имахме много красива гледка към сипеите и "Болярската къща". Банята е малка, но пък имаше предостатъчно топла вода, хотелът има слънчеви колектори, които се виждат когато се разхождахме над него из забележителностите. Определено при възможност ще се върнем пак , там спечелихме нови приятели. Всички са много готини! Посетете това място и определено няма да съжалявате.


Красивата гледка от хотела
vvgeorgiev (4)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни семейно
2013.05.05
20:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

По телефона бе уговорена тройна стая. На място се оказа, че стаята е двойна с разтегатлено канапе. След разгъването на канапето в стаята почти не остана къде да стъпи човек -- мъничка си беше. След оплакване от наша страна се появи собственикът и цената бе свалена до цената на двойна стая. Междувременно обаче "любезният" служител на рецепия вече се беше троснал с "ще я вземате ли или...?" и "... търсене има достатъчно". Изненадите обаче предстояха -- топла вода нямаше, а на другата сутрин имаше до около 07:30. След оплакване от наша страна вечерта вече имаше топла вода. Вратата на банята беше масивно мухлясала и няма как да не е като банята е 1х1 метър, просто не може да не бъде намокрена.
На закуска 4-тата чиния, която хванах вече беше чиста, но качеството на храната си беше ужасяващо. Връх на сладоледа беше мухлясалото масло с изтекъл преди 2 месеца срок на годност. Като цяло, впечатлението е че всячески се опитват да минат тънко -- защо да топлим вода докато никой не се оплаква? Защо да купуваме нещо качествено за закуска, като отвратителните наденички замазват положението? Защо да казваме че стаята е двойна като е ясно, че никой няма да хукне да търси друг хотел в 8 часа вечерта...


Kunchev (0)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.15
18:55
коментар
Elica Nencheva
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.12.02
13:56
коментар
Петър Янакиев
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.04
14:20
коментар
bubamark2010.03.10 16:37
отговор
Божидар Спасов
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.07.31
20:45
коментар
Елица Ненчева2009.12.01 14:56
отговор
Andrey Dimitrov
отседнал Март 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.03.04
10:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволен и не бих го препоръчал на никого. Бях в двойна стая 105. Стаята беше невероятно малка без достатъчно място за багажа. Малкото налични мебели бяха захабени и със счупени рафтове. Не бях влизал някога в по-тясна баня. Не беше възможно да се изкъпеш и да остане нещо сухо наоколо като тоалетна хартия и кърпи. Тераса липсваше. Интернета беше добър, но изчезна втората вечер. Закуската беше в неособенно голямата механа, която се препълни с хора, половината от които пушеха и развалиха свежата сутрин. Смятам, че цената и звездите са завишени.

Mimi Vasileva2009.03.10 09:47
Лошото на някои хотели , че са поставили в уеб сайтовете си " екстри " . Хотел Болярка е написал " паркинг " . Който е ходил в Мелник знае , че там паркинги няма . Имахме глупостта да отседнем в този хотел - персонала е любезен , но собственика......лелелеее...този човек освен за пари за друго не мисли . Апартамент на цена 100 лева в зимния сезон ( 17.02 ) , който ползвахме , не беше отоплен добре . След забележка собственика дойде в полунощ в стаята , за да получи " доказателство " за същото - обяви , че в неговия хотел всичко е наред , бил зает до края на годината и ред други глупости , но така и не призна , че стаята е студена . Естествено , че за такъв човек парите бяха най-важни и дори не се постара да намали цената , за да компенсира неудобството . Наруга ни , каза , че не ни е канил и прочие . Механата е адски задимена , тук не са чували за вентилация . С една дума - не ходете ! Изберете всяко друго място , но това - не . Посетете механа " Петра " -много приятн място . Спете в къщите за гости - там хората са хора .
Aleksandar2009.07.28 14:19
На НЕ ВЕРНИТЕ коментари по-долу ще отговоря с факти! Никъде в официалният сайт на хотела не пише че има паркинг, защото хотела е в сърцето на Мелник, прочут с тесните и калдаръмени улички, но въпреки това собственикът със собствени средства още при построяването на хотела плати на енергото за преместването на няколко стълба, за да се освободи място за паркиране, на което сега паркират гости и на други хотели в близост!! Също така никъде не пише, че има тераси във всяка стая, клиента сам избира дали иска стаята му да бъде с тераса, хотелът разполага с доста такива с чудесна гледка към мелнишките пирамиди, турската баня и старата Болярска къща! Ето оригиналният сайт на хотела, в който лесно може да се убедите- WWW.BOLYARKA.HIT.BG ! Интернет има псотоянно, освен когато е спрян по технически причини, зависещи от доставчика!Стаите са с различна цветова гама и големина и всеки клиент когато резервира може да си избере стая в зависимост от желанията си относно големина, гледка, тераса и тн., които трябва да ги заяви при резервацията! Механата е една от най-големите в Мелник, известен също с тесните си механички! А за цигарите, които са пушели, клиентите, това е до културата на българина и отново не зависи от хотела. Хотелът разполага с хубава градина и просторна зала за непушачи, намираща се в Лоби Бара, точно срещу механата, през градината! Също така механата разполага с изключително добра вентилация, за госпожата ще кажа, защо драска тука вместо да изпрати проверка, да се оплаче, да видим дали механата не разполага с добра вентилация, каквато съществува по всички изисквания на съответните служби! Въпросната госпожа е от Бургас, апартамента и вреше и кипеше от топлина, беше и пуснат климатика, който само той няма как да не стопли, освен това, хотелът разполага и с локално парно, което също беше пуснато, а за капак и се достави и духалка! В Сауната на хотелът може би бе по-прохладно от стаяата и! Тя обаче продължи с претенциите си и собственика най-учтиво и предложи да смени хотелът, нещо което тя не направи, а нещо повече компанията и засрамени се извиняваха от нейно име цяла вечер в механата, с оправданието че си била такава и навсякъде вдигала неоснователни скандали! Хотелът заедно с още един хотел, единствени в Мелник не затварят за да се спасяват, когато дойде проверка, както правят повечето квартири и хотелчета работещи незаконно и без да спазват никави изисквания! За сведение хотелът е честа дестинация на българският и чуждестранни президенти, организиращи официални обяди точно там! А Брата на собственика, който е консултант в механата, е бил личен готвач на 3-ма български президенти! Нека хората сами да избират къде да почиват, но не и под влиянието на тенденциозни коментари, като тези!
Evdokia Chinkova
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни семейно
2009.01.27
14:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много красиво място!Страхотна почивка,и хотела е хубав и маханичката!Гостоприемни и усмихнати хора който се грижат за почивката на гостите си.Това място си заслужава да бъде посетено!!!

2007.11.19
21:54

Strahotno mestence!Lqtoto bqh tam i za Nova godina si napravih rezervacii s priqteli!6te bude strahotno,siguren sum!

2007.10.26
15:08

Много добър Хотел,най-добрият в Мелник, ходили сме и в други хотели в минали наши посещения в Мелник,но този определено е най-добрият! Много вкусна храна в механата и хубаво вино,а стаите са супер,в много 4 звездни хотели с двойна цена на стаите,не могат да се сравняват с тези в "Болярка"- Мелник! Препоръчваме ви го!

2007.09.03
00:11

аз в4ера се варнах от Мелник град4ето е страхотно но за сайеление же4ерята ни бе6е оредена в тази механа обслуването бе6е по ло6о от което и да е сервитиора бе6е по пиян и от гостите а едни салатинемогат да отсервирват общо взето неправете грешката да се настанявате там ...

2007.08.14
11:10

Преди два дни се върнахме от там. Много съм разочарована.Базата е добра, но обслужването е под всякаква критика. Бяхме в 106 стая, която е точно над двора на механата и втората вечер изобщо не спахме, заради изключително шумна компания до 01.30 часа. На сутринта вместо да ни се извинят и да ни компенсират някак, собственикът по телефона /защото го нямало там и управител нямало/ нареди на снабдителя, след като изрично се увери, че сме две жени и съпрузите ни вече ни чакат другаде да ни сплаши. Този човек вика и се държа супер нагло и унизително. Ще подам сигнал и в комисията за защита на потребителите заради издадените след напомняне касови бележки за нощувките и в органът, отговарящ за категоризацията на хотелите.
НЕ СИ РАЗВАЛЯЙТЕ ПОЧИВКАТА В ТОЗИ ХОТЕЛ!


Други хотели в МелникЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share