спа хотел Медите ****, Сандански

Рейтинг:  4 star rating  3.6 / 5 (33 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Сандански – минерални извори, спа комплекси, извор...
Благоевград    1.4 км
Кордопулова къща - Мелник
Благоевград    9.9 км
Мелнишки пирамиди
Благоевград    10 км
Роженски манастир - Мелник
Благоевград    11.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Bakulov (1)
отседнал Февруари 2018 за 1-3 дни млада двойка
2018.02.24
06:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много е пресилено мнението за хотела. Ако става въпрос за отдих има много по хубави хотели в България на по добри цени . Ас лично не го препоръчвам на никого.


Работници работят целодневно и не ни предопредиха че хотела е в ремонт Това е ВИП апартамент с много висока цена а тапетите се разлепват Ваната тече в същия апартамент
Mark (1)
отседнал Септември 2013 за 1 седмица млада двойка
2013.10.06
17:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналият месец бяхме с моята приятелка на почивка в Спа Хотел Медите за втора година. Държа да подчертая, че става дума за Спа Хотела, защото има разлика между двата хотела - Апарат и Спа. Много сме доволни от всичко в хотела, което включва обстановка, обслужване, чистота, храна и някои процедури. Целия персонал е много любезен и отзивчив, което до някъде компенсира доста бавното понякога сервиране в ресторанта на хотела. Много сме доволни и от обслужването на една таксиметрова компания в града ЖОРЖ ТАКСИ - точни и акуратни. Природата и въздуха са страхотни и зареждат с много енергия и позитивизъм. Всичко беше страхотно, но да споделя и нещо друго, което ни направи не особено добро впечатление, направо ни възмути! Това беше поведението на някой гости на хотела, които или са първи братовчеди на Гацо Бацов или са селски бекове в някой отбор от окръжните групи, което направо си пречи да се потопиш в релакса на Спа хотела. Имаше и гости които си мислеха, че е нормално да влезеш с обувки около вътрешния басейн и дори до сауната, а някой татковци водеха децата си да пишкат под душа вместо в тоалетната. Като цяло мога да кажа, че има хора които колкото и пари да имат си остават с дивия балкански синдром, който явно ги кара да превърнат и едно хубаво място в кочина, но за щастие това не беше през целия ни престой.


Вътрешен басейн Разходка в гората Изглед от стаята Изглед
dovolen gost (1)
отседнал Май 2013 за 1 седмица семейно
2013.05.20
11:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този месец май отидохме семейно на почивка, включително и детенцето ни на 3 годинки. Учудват ме негативните коментари. Отседнахме в СПА ХОТЕЛ МЕДИТЕ, не в апарт хотела. Престоя ни там беше чудесен, стаите са чисти,почистваха и сменяха кърпите всеки ден, закуската беше на блок маса - разнообразна и вкусна, вечерята също. За СПА центъра не мога да кажа нищо лошо - вежлив персонал, басейна е топъл и чист. Фитнеса си е достатъчно просторен имат си и доста прилични уреди. Направи ми впечатление, че строят още един външен басейн. В градината е също много уютно. Единствено не ми направи добро впечатление един двама от сервитьорите в ресторанта - в общи линии си пречеха и май не знаеха за какво са там, но това е нещо, което се среща във всеки един български хотел. Ами в общи линии пак бихме отседнали там при следваща възможност.

divaho (1)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни семейно
2013.04.02
14:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тези от "СПА" хотел "Медиите"-Сандански са чували, че някога някой някъде е предлагал СПА услуги, но не са си направили труда толкова години да поразучат "аджеба" как става тая работа. Отварителен хотел, нищо общо с рекламата, счупени легла, никаква вентилация в банята, за "СПА" услуги изобщо няма да коментирам-началото на коментара ми е достатъчно. Нощувката включва закуска, която ти дават "на крак"-две филийки хляб, парче салам и кашкавал и ябълка. "Да Ви е сладко!"
Не ходете в този хотел, всяка съседна къща в Сандански предлага по-добри условия.Забравих да добавя и рзхождащите се котки по етажа.

ina222013.05.01 23:39
Коментарите не се отнасят за Спа хотела Медите, а за Апарт хотела, който се намира на 40 метра от хотел Медите.Клиентите, които посещават апарт хотела с 5о% остъпка чрез сайтовете за колективно пазаруване на цена от 20 лв на вечер,не виждам какви претенции имат за закуска ,спа и сигурно малко джобни
KrasimirBozukov (1)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.03.18
14:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕ ХОДЕТЕ В Х-Л „МЕДИТЕ” (САНДАНСКИ) ЗА НИЩО НА СВЕТА!!! Пиша тук, за да изразя огромното си разочарование от х-л „Медите” (гр. Сандански). Отвратително отношение към гостите, псевдо „СПА” (сауна в която се събират буквално само 3ма човека, студена йодна стая, както и една неутоплена стая направена на фитнес), и притенциозен ресторант в който се натровихме.

Подариха ми ваучер за двама, включващ 2 нощувки със закуски + два масажа на цяло тяло, един хидромасаж и безплатно ползване на басейн, сауна и фитнес в хотела. Тъй като сме с ваучер ни настаняват не в сградата на СПА хотела, а в друга над нея, т.нар. „Апарт Хотел Медите”, без топла връзка със СПА-то. Дадоха ни едни листчета (нещо като купони), срещу които би трябвало да си получим закуската и съответно спа процедурите.
На другата сутрин отидохме в ресторанта да закусим. С влизането видяхме, че има нещо като шведска маса, но тъй като на нашите „купони” пишеше, че закуската ни представлява „сух пакет” и ще си я получим от сервитьорката, просто седнахме и зачакахме. След малко се появи един сервитьор, който в момента, в който разбра, че сме с ваучер, заяви, че не можем да закусваме в ресторанта, а трябвало да слезем долу в бара. Барът на хотела представлява нещо като кафене, което беше абсолютно пусто. Т.нар. „сух пакет” включваше филия хляб с кашкавал и парче от най-евтината шунка на света + една ябълка. Както и да е - преглътнахме този момент, окрилени от мисълта, че цял ден ще прекараме в СПА центъра.

Веднага след като закусихме, се насочихме към спа-то, за да си запишем часове за масажите, които ни влизат във ваучера. Като дойде време да си ползваме масажите, помолихме за хавлии от рецепцията. Служителката на хотела ни заяви, че в момента нямали кърпи и не можела да ни предостави такива. При въпрос от наша страна с какво се предполага, че трябва да отидем в спа центъра и да ползваме процедури, басейн, сауна и т.н., тя отговори, че ако желаем, можем да ползваме кърпите от стаята си. Предполагам сами се досещате, че ако бяхме ползвали кърпите от стаята си, след това нямаше да имаме кърпи в стаята.
Повиках Управителката на хотела (мисля, че се казваше Ани Тодорова), за да обсъдим това неудобство. Тя обясни, че ако имаме записана процедура в спа-то, то тогава ще ни дадат кърпа оттам. Незабавно слязох в спа-то, за да си поискам въпросната кърпа, при което бях посрещнат с въпроса: „Вие от спа хотела ли сте или от апарт хотела?”. Тук вмъквам едно уточнение, че всички гости на СПА хотела ползваха ХАВЛИИ, а не КЪРПИ, и за тях винаги се намираха свободни хавлии. На въпроса от моя страна какво значение има това, служителката малко се смути и обясни, че така им било наредено. Така или иначе тя отново ме върна към рецепцията, твърдейки, че кърпите се взимат от там. Повиках Управителката отново и й обясних как е протекъл разговорът ми със служителката от спа центъра. Вместо да се извини (без да и мигне окото ме бе буквално излъгала), че така ни разгиграват, тя най-отегчено ми заяви как щяла да си поговори с колегите от спа-то, защото цитирам: „явно не са съвсем наясно”. Така и не получихме кърпи и тъй като бяхме отишли на „СПА”, а явно такова нямаше да видим, решихме, че е по-добре да си вървим, отколкото да прекараме още едно денонощие на място, където ни третираха като половин хора.

SofiaLoren (1)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.02.10
22:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме със съпруга ми в хотела след като разгледахме много други оферти за СПА хотели. Хотела се рекламира в София. Страшно разочаровани сме. Бяхме там за 2 нощувки в началото на февруари 2013. В стаите беше студено, климатиците бяха много шумни, сешоара в банята се разглабяше при ползване. Водата в басейна беше 30 градуса, а помещенията на СПА- услугите бяха много студени. Сауната е много малка, за 4 човека и то хората не стоят спокойно. Има някаква измислена йодна стая, която също е студена. В ресторанта цените са адски надути и сервитьорите си взимат бакшиш без да питат. Фитнеса е с много уреди, всичките са нови и добри, но в помещението отново е студено и даже при тренировка не можеш да се стоплиш. За три дни там ни смениха кърпите, но не и халатите, с които ходихме до басейна.Можете да си представите колко е "приятно" да се разхождаш в студен хотел с мокър халат. Правят ремонт на половината помещения, които показват на снимки в сайта и реално не могат да се ползват, а никъде не е указано, че са в ремонт. С две думи: СТРАШНО РАЗОЧАРОВАНИ.

sladurko (1)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни семейно
2012.06.21
18:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

strashno sam razocharovana ot tozi hotel,golqma mizeriq e baseina e s mrasna voda ot koqto deteto mi se obrina,staite super malki s mrasni zavivki higenata e pod vsqkakva kritika

bengik (0)
отседнал Май 2012 за 3-5 дни семейно
2012.05.28
10:19
коментар
bate_dani (1)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.05.07
12:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със приятели прекарахме 3 чудесни дни в Апарт-Хотел Медите. Останахме приятно изненадани от стаята, която ни дадоха, нямаше гледка, но за сметка на това си беше просторен Апартамент с отделна кухня - 2 дивана, 2 ТВ, и голяма баня. Имахме проблеми единствено с хладилника. Закуската не ни очарова, но за 17-20лв на човек в 4зв. хотел не можехме да очакваме повече. Басейна беше чист и водата топла - 30градуса. Външния детски басейн беше също с топла вода. Тихо и спокойно място близо до гора и гледка към града. Препоръчвам го на всички, които предпочитат спокойна обстановка.
А за тези, които обичат "юнашкото хапване" и веселбата препоръчвам да посетите "Сандански Хан" - намира се по околовръстния път преди бензино станция Лукойл. Няма такова заведение

bengik2012.05.28 10:15
отговор
katera4kata (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.02.24
16:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Прекарахме три чудесни дни! Изключително любезен и отзивчив персонал! Обслужване, уют, комфорт, атмосфера, чистота, забавления и отношение ! Просто го посетете !

burborina (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни с група
2012.02.24
15:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бих искала да споделя накратко впечатленията си от хотела - имахме ваучери от сайт за групово пазаруване и за щастие нищо от написаните по-долу отрицателни неща не се случиха.Бяхме настанени в апарт- сградата, като стаята ни беше затоплена преди пристигането ни, беше много уютна, чиста и нова.За трите дни ни почистиха стаята и смениха кърпите.Водата в басейна беше топла 29 градуса и едиствената разлика между нас и останалите гости беше тази,че на нас ни даваха големи кърпи за басейна, а не халати, но го преживяхме.Хотелът е малко извън града,но от рецепцията ни казаха,че има маршрутки на определен час.За закуската мога да кажа,че имаше от всичко - плодове, мюсли, колбаси и т.н.включително и тостер за препечени филийки.Малко дълго излезе написаното, но просто исках да кажа, че хотела наистина е хубав.Възможно е при другите гости да се случили нещата, които споделят, но тъй като доста хора бяха закупили ваучери като нас реших да споделя, за да нямат опасения,че напразно са си дали парите.Така че забавлявайте се и се наслаждавайте на почивката си.

madforensic (1)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни семейно
2011.06.12
11:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен хотел, много изискана кухня (специални поздрави за майстора!), внимателно обслужване, любезни домакини, стабилен интернет, чисти басейни, ежедневно обслужване на стаята, много канали на телевизора.
Водата в детския басейн е винаги прясна.
Доволни сме и родителите, и детето.
С пожелания за стабилен просперитет!


Нашият поглед към хотела
Janet (1)
отседнал Март 2011 за 2 седмици с приятели
2011.03.22
11:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотел Медите с приятеля си на 18 март, с две нощувки, с ваучер от сайт за групово пазаруване.Бях леко притеснена, след прочетените отзиви в нета.Останах приятно изненадана от всичко в хотела, най-вече чистотата и любезното отношение на персонала.Изобщо не ни третираха като клиенти "втора ръка" за това, че сме на промоционална цена.Басейнът е много чист и с оптимална температура.Спа-центърът е чудесен, приятна обстановка и добър персонал.Закуската такава, че човак няма какво повече да желае.Апартаментът, в който бяхме настанени, беше огромен, две отделни големи стаи, два телевизора, напълно оборудвана кухня, голяма баня, която светеше от чистота.Изкарахме си страхотно, препоръчвам хотела на всички )

Resiver (1)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.09.05
21:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма такова падение. Пристигнахме по тъмно с предварително платен пакет по промоция към апарт хотела. Качваме се на етажа на рецепцията - тъмно, няма никой. Отиваме на рецепцията на Спа Хотела, където ни беше наредено да си включим осветленито сами!!!
Колебаехме се дали да вземем стая със спалня, но с изглед към пътя или стая с две легла с изглед към Сандански. За наше учудване бяхме отпратени сами да се лутаме от вход на вход (апарт хотела е с два входа) и етаж на етаж, при положение че пиколото в това време си държеше джобовете от вътре.
Към пакета - включена вечеря, разбира се без алкохол. При сядането в основния ресторант любезно ни бяха подадени менюта. На мига подадох талончета за вечеря при което усмивката на сервитьора изчезна и издърпа менюто от ръцете на съпругата ми така, че тя не можа и да реагира. Посегна и за моето и след увещания, че мога да си позволя да си поръчам една ракия, великодушно бях оставен с четивото. Въпреки солидните поръчки в допълнение към вечерята от наша страна, отношението към всички с пакети в ресторанта беше повече от пренебрежително. А да не забравя. при поръчана голяма ракия (на два пъти - получих около 50гр. Не 60, не 70, не 80, а 50гр. На 40г. съм и имам представа колко са сто грама.
На закуска - блок масата е обслужвана от един ЕДИНСТВЕН ДОМАШЕН тостер за максимум две филийки и естествено образува се опашка от по настоятелните, а колко ли се отказаха като мен?!!!
Не на последно място - без да сте поръчвали събуждане, ще бъдете събудени. В 8:30 от камериерките, които си разказват последния епизод на Листопад и дрънкат и изпускат кофи и други неща по коридорите без никакви притеснения.
В стаята няма контакти, да не говорим за Wi-Fi.

rere2011.02.13 22:17
Не мога да намеря подходящите думи, с които да опиша колко съм разочарована от МЕДИТЕ.Заплатихме ваучер за "випоферта" и оттук започна нашият кошмар.Настаниха ни в друга сграда,в която стаите бяха два на два,не можеш да се разминеш,няма нощни шкафчета,няма хладилник,няма тераса,няма сешуар,няма вана,няма телефон,няма интернет.Нарочно изброявам всичко,защото хотелът е четири звезди и цената за вечер е 130лв.Как ви се струва?За да се отиде до "минералния" басейн трябва да се премине през паркинга,да се съблечеш в съблекалнята и пипайки водата да установиш,че тя е 20 градуса.Такова разочарование и яд...не си ги причинявайте.
miki_75 (1)
отседнал Март 2010 за 3-5 дни семейно
2010.03.31
11:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,казвам се Микаела Николова.Със семейството ми бяхме в Хотел Медите в началото на този месец.Ние се възползвахме от зимната промоция която предлагаха.Какво да ви кажа,като цяло сме много доволни от престоя ни там.Учудвам се от написаното по долу,от г-жа Иванова,защото смело мога да твърдя,че водата в басейна беше много топла,закуската изключително богата,а обслужването на много високо ниво.Искам да изкажа специални благодарности на момичетата от спа центъра,да продължат и за напред да бъдат така любезни и усмихнати!!!С удоволствие ще посетим хотела отново.

Поздрави

Мики

Г. Иванова
отседнал Февруари 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.02.02
18:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Абсолютно зле!!! На таблото при басейна пише 28 градуса,а всъщност водата е 20 градуса! И не само там,в стаите също няма топла вода! Таксуват за някаква смешна парна баня в която няма душ.Какъв СПА хотел е това,кой го определи за такъв,това ли е спа...?Не,не е...вижте Катарино.Там цените са по високи,вярно,но са включени финландска сауна,киви сауна,аромотерапия,парна баня,и още доста спа глезотийки,щото там е спа хотел!А да не говорим за закуската в Медите,имаше кашкавал,сирене,и два вида колбас,и половин порция въркани яйца.А ресторанта...на вечеря бяхме на една масичка кото ни допадна,и на закуска решихме да седнем на същата...но покривката беше същата с нашите петна,и нашата чаша останала от снощи...
Спа хотел на годината...да бе да,айде моля ви се!

gogi2010.06.08 22:54
G.ivanova izvinete no tova che vie ste slqpa ne oznachava che trqbva da pishete gluposti vav parrnata banq ima6e 4e6ichka a do parnata banq i du6

az bqh v hotel medte na 01.24.2010
Viktor Nikolov
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.12.30
21:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Реших и аз да споделя мнението си.
Хотелът е със съвременен дизайн, разположен в покрайнините на Сандански, но с възможност за добра и бърза връзка с града(такси).
Интериорът е стилен, обзавеждането - също, в добро състояние и поддържано.
Впечатленията ми като гост на хотела са като цяло добри, но с малки забележки по отношение на персонал, спа-услуги и цени.
Смятам за недопустимо служители на рецепция да са изнервени и да се карат на гост с мотив, че имат "много работа в момента" или изказвания от рода "ако обичате, не ме прекъсвайте". Вярвам, че с времето ще се научат.
За абсолютно недопустимо и непримеливо минералната вода в басейн и джакузи да е 20 градуса!!! Съоръжения да не работят (ВИП джакузи, римска баня) и да нямат алтернативни. В същото време за елементарни неща да се вземат пари, които нормално са включени в пакетите на повечето хотели.
По отношение на масажите - с резерва, но като цяло малко са хотелите предлагащи добро качество в това отношение.
Ненормално е натурален сок в лоби-бар да е по-евтин от мини-бар в стаята?! (гостите нямат алтернатива в близост до хотела!).

Миа Йорданова
отседнал Януари 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.12.29
12:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Била съм в хотела през януари 2008. Спомените ми от стаите и обстановката в самия хотел са повече от приятни, нямам никакваи забележки и по отношение на чистотата. Бяхме заплатили предварително СПА-пакет, неприятно впечатление ми направи, че на рецепцията не можеха да ни кажат какво точно включва. На въпросите ни към персонала рядко получавахме отговор от първия път, обикновено ни препращаха към колеги и това по няколко пъти, което е доста изнервящо. Водата в басейна наистина беше студена, но аз лично нямах проблеми с това, басейнът поради тази причина беше празен и подходящ за плуване /ако не се правят дълги почивки, разбира се /. Както вече споменах имахме СПА-пакет. Не си спомням точното наименование на единия от включените масажи, помня, че беше с топли билкови торбички, а приятната изненада беше, че е с 4 ръце /не беше описано подробно и ефектът на изненадата, съществено подсили доброто впечатление от масажа/. Определено мога да кажа, че това е най-добрият масаж в живота ми. Бях толкова впечатлена, че си поръчах допълнително масаж с 4 ръце за следващия ден. Две от ръцете обаче бяха различни и определено мога да кажа, че масажът не струваше. Имах чувството, че новите две ръце в момента ги обучават, чуваха се папътствията, давани от по-опитната масажистка, поради което релаксиращият ефект от масажа се загуби тотално. Все пак, като изключим втория масаж обслужването в СПА-центъра беше на изключително високо ниво, особено, сравнено с това на рецепцията. Много доволна останах и от маникюристката. Що се отнася до храната - имахме включени закуска и вечеря, за вечеря можехме да избираме от няколко менюта, като всичките бяха изключително вкусни и в никакъв случай не бих се оплакала от липса на разнообразие по отношение на храната. Като цяло мнението ми за хотела е положително и определено бих се върнала пак.

B Daradanova
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.12.08
17:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много добър на фона на доста спа хотели, в които сме били. Стаите са хубаво обзаведени и са си добре почистени. Осигуряват се нормалните удобства като чехли и халат (които липсват в доста спа хотели).
Ресторантът е изискан, малко по-скъп наистина, но храната е вкусна и обслужването е на добро ниво. Закуската е семпла, но достатъчна.
Персоналът на рецепция и изключително услужлив.
Климатизацията на хотела е добра.
Персоналът в спа центъра също е много внимателен, ползвахме няколко услуги - масаж, маска,вана, джакузи.
Единствените ми препоръки са свързани с вътрешния басейн и джакузито. Басейнът е много студен. Става само за плуване и то ако не се спираш, защото иначе посиняваш за нула време Разбрах, че имали общински проблем с минералната вода, но това не знаи, е не трябва да има топъл басейн.
Джакузито трябва да бъде добре хигиенизирано - приятелят ми пипна конюнктивит

astro (2)
отседнал Май 2008 за 1-3 дни млада двойка
2009.06.08
18:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много е странно това, че има толкова противоречиви коментари все пак бил сам там и сам си публикувал коментара за престоя, но все пак мисля че тези коментари който са положителни си ги пише самият хотел.

ivan georgiev
отседнал Март 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.06.01
19:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Zdraveite,s malko zakasnenie i nie re6ihme da napi6em svoeto mnenie za tozi neveroqten hotel,koito izpalni prestoq ni tuk s mnogo polojitelni emocii.Radvame se che v tozi fantastichen grad Sandanski sa6testvuva takav neveroqten hotel,koito predlaga na svoite gosti spokoistvieto,krasotata,neveroqtnoto obslujvane i ub6tivost ot strana na personala.Pojelavame vi mnogo profesionalni uspehi za v bade6te na personala,mnogo gosti i da badete vse taka lachezarni.Blagodarim vi za vsichko i Vi garantirame che tova pose6tenie nqma da ni e poslednoto.Do novi sre6ti.

Петър Петров
отседнал Май 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.05.18
10:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет, с приятелката ми бяхме в хотела преди седмица, и определено останахме очаровани. Хотела е много добре направен, по всичко личеше че подръжката е на ниво.
Много добро впечатление ми направи и доброто отношение на всички от персонала.

Петър Иванов
отседнал Февруари 2009
2009.03.17
21:10
коментар
Maдалена Maринова
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.24
22:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много уютен и спокоен хотел. Коментари за зле почистени стаи не са вярни. С удоволствия ще се върна там. СПА центъра е на високо ниво. Наистина в края на септември външния басейн е непочистен и занемарен, но всичко останало е чисто и много причтно. Обслужващия персонал е много мил.

Екатерина Лазарова
отседнал Февруари 2008 за 1-3 дни семейно
2008.10.14
12:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чувствата ми са противиречиви.
Бяхме в стая лукс-просторна,светла,добре обзаведена...,но не и добре почистена.
СПА центъра е приличен.
Водата в басейна беше ужасно студена,затова и си стоеше празен през повечето време.
Ресторанта е добър като интериор,но неоправдано скъп.
Времето беше хладно и гледката навън ужасна.Почистването и подържането на градината е спряло в края на лятото.Тъжно!

иван иванов
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.28
18:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много сьм разочарован очаквах едно а то сьвсем друго най много 3звезди и то бьлгарски 3звезди хотела е неподьржан явно набьрзо завьршен стаите мрьсни малки;пердета висят и т.н.

Д.ВИТАНОВА-УПРАВИТЕЛ
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.06.29
17:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодарности на г-жа Силви Георгиева и на всички клиенти,които споделят мнения за Спа х-л Медите.Благодарение на тях,ние ще можем да поддържаме все по-високо ниво на обслужване.

катя андонова
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.06.09
12:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотела е уникален,бяхме там този уикенд.Спахме в луксозна стая,която според мен напълно отговаряше дори и за 5 звезден хотел.Персонала беше много мил и учтив,с малка забележка да бъдат по експидитивни.Градината на хотела е един райски кът,а храната беше на много добро ниво.Прекрасно място за почивка и релакс.

Силви Георгиева
отседнал Май 2008 за 3-5 дни семейно
2008.05.21
13:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мястото е вълшебно, истински релакс за уморени хора, но като че ли това е всичко хубаво, което мога да кажа. Снимките на стаите, публикувани в нета не представляват пълната истина. Ние бяхме настанени в стая 106, която беше супер тясна. Едва намерихме място да разпънем детската кошарка. Банята също е много тясна и е странно, че за четиризвезден хотел е без вана. Точно пред прозореца на стаята се натъкваш на контейнера за боклук и на климатичната инсталация на целия хотел, която час по час се включва и край на релакса - пода вибрира, заедно с леглото, а шума заглушава птичите песни. Супер А! Няма тераска. Храната в ресторанта не беше на ниво - категорично.
Хубавото е, че беше наистина чисто.
Като се има пред вид, че хванахме и част от работната седмица, беше много спокойно. В повечето случаи бяхме сами в басейна, което си е наистина релаксиращо.
На тръгване казахме на рецепционистката, за проблема с шума и вибрациите и тя ни увери, че този проблем се отстранявал в момента - местели устройството. Дотогава пожелавам на бъдещите клиенти да не попадат в стая 106 и съседните на нея.
Като цяло, съм доволна от престоя защото Ние си го направихме такъв, но смятам, че рекламата е пресилена, както и четирите звезди - може би 3+.
Желая ви късмет.

astro (2)
отседнал Май 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.05.17
12:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът в много хубав, персонала обаче една част от него е некомптентен, изцапахме аз и приятелката ми едно покривало със сметана и ни глобиха 100 лв, като преди това дигнаха кървното на приятелката ми, масажите са на средно ниво, но за цената си не струват. Сауната им е на 33 градуса което е смешно, но все пак рецепционистките са лиюбезни , 4 звезден хотел който няма вана във всяка стая, ДВД(ако искаш да си пуснеш музика, която си донесъл), без прибори и чаши за вино ми се струва смешно и майстори който по цял ден чукат, викат и псуват ...

pipiole (4)
отседнал Март 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.04.26
17:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много добър. Персоналът е мноооого на ниво. Спа центъра има малко нужда от освежаване. Ресторантът също е много приятен. Градината е райска

2007.08.13
18:47

Това е райски палат!Има всичко от което човек се нуждае за да се поглези и да си почине и да се разнообрази

2007.07.20
17:25

Била съм няколко пъти и е много приятно, освен това всички са много мили и симпатични. Почивам си страхотно на това място...

2007.07.05
22:26

Da viarno che v deistvitelnost e mnogo po hubavo otkolkoto na snimki.

2007.03.25
23:37
коментар
2007.03.25
16:44

не съм доволна от обслужването и обстановката, разликата между снимките и действителността е голяма


Други хотели в СанданскиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share