семеен хотел Армира ***, Ивайловград

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Тракийска гробница при с. Мезек
Хасково    23.1 км
Глухите камъни
Хасково    26.6 км
Тракийска гробница край Татул
Кърджали    48.2 км
Крепостта Букелон при с. Маточина
Хасково    50.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Joto (2)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.06.24
22:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хубав хотел.Разнообразна и вкусна храна в ресторанта.Много любезен персонал.Оказаха ни съдейсвие за разглеждане на крепоста Лютица,като ни осигуриха водач с проходимо возило.


Атеренски мост крепост Лютица
Сем. Антонови
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни възрастна двойка
2009.12.20
11:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През втората половина на м. септември 2009 г. направихме 5 дневна екскурзия до Източните Родопи. В Ивайловград отседнахме в хотел Бор - Хасиенда и останахме много доволни. Храната беше качествена и ни беше доставяна в стаята без надценки. Сутрин получавахме подробни указания за възможните интересни забележителности, които да посетим през деня.На посочените по-долу 5 показателя без колебание даваме максималните оценки. Те са на базата сравнение, след като сме били във всички Европейски страни , с изключение на Беларус и Босна. След наша препоръка там беше вече едното от семействата на децата ни , а догодина ще пътуваме с приятели в тази прекрасна част на БГ и пак ще отсенем в Бор .

разочарован клиент
отседнал Септември 2009
2009.09.24
22:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да Ви кажа честно не бихме влязли втори път.Бавно и мудно обслужване.Поръчахме си салата която дойде след 2 часа.Не ,че имаше много хора ,напротив бяхме 5-6 маси.Да не говорим за вечерята след 2 часа чакане ни я донесоха 5 минути преди да си тръгнем.След това чакане ни мина и глад и мерак.

vesi.cv (1)
отседнал Май 2008 за 3-5 дни семейно
2008.05.08
13:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятно и разкошно хотелче, чисто и тихичко. Много мили и гостоприемни собственици, обслужването на ниво, ресторантчето към хотела е уютно и с отлична кухня. Интересни забележителности, уникална природа. Изкарахме няколко незабравими дни, с удоволствие ще се върнем отново там.


Други хотели в ИвайловградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share