семеен хотел Детелини **, Приморско

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (14 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Приморско
Бургас    0.5 км
На море в Китен
Бургас    3.8 км
Плажове в близост
ММЦ Приморско
Приморско    1.2 км
Приморско - Северен плаж
Приморско    1.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Stralis (2)
отседнал Август 2018 за 1 седмица сам турист
2019.01.03
11:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:




Хотела е супер,има си климатик в всяка стая,безжичен интернет,всеки ден минава камериерка и почиства стаите.Плажа е на 5 минути-всичко е на ниво.Останах много доволен и другата година пак съм там. а може и двама имам предвид полвинката

Stralis (2)
отседнал Август 2018 за 1 седмица сам турист
2019.01.03
11:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих Хотела чрез туристическа агенция Слънце 3 град София. И не съм сгрешил че съм се доверил на тях Когато пристигнах в Хотела ме посрещнаха с широка усмивка настаниха ме веднага и ми пожелаха приятна почивка и след това 8 дена си изкарах като че ли бях в 5 звезден хотел всеки ден ме изпращаха с усмивка и ме посрещаха с усмивка след дневния плаж храната е уникална винаги прясна и винаги имаше разнообразие в храната не се повтаряше дадена храна . Когато ги помолех за нещо винаги ми откликваха на молбите ми. И с рака на сърцето ще кажа че тази година а тя е 2019 година пак ще посетя този прекрасен хотел Детелина а и да забравих да кажа че има голям паркинг за гости на хотела има нощна охрана .

petkomz (1)
отседнал Юли 2016 за 1 седмица семейно
2016.07.19
09:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела от 10.07 до 17.07.2016 г. Хотелът е много чист и приятен, персоналът е много мил. Всеки ден почистваха и подсушаваха банята и сменяха кърпи и чаршафи регулярно. Храна имаше достатъчно и разнообразна, както на закуска, така и на обяд - даже даваха и допълнително за разлика от други места. Стаите са чисти и уютни, с климатици и LED телевизори. Близо е до южния плаж и въжения мост който стига до него. Горещо го препоръчвам, определено заслужава повече от 2 звезди!!!

vesela_9 (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2014.12.29
06:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През лятото (2013) посетих този хотел. Не знам защо реших да напиша коментара чак сега, но тъй като видях отрицателните коментари реших, че трябва да изкажа и моята гледна точка. Персоналът беше много мил, а стаите бяха чисти и спретнати. Храната беше прекрасна. Не разбирам защо повечето хора казват, че е била ужасна. Имаше огромно разнообразие, особено на закуска. Ако закъснееш едва ли ще остане нещо особено, но не чак отвратително или ужасно! Препоръчвам ви да не закъснявате, наистина храната дори може да свърши, но всеки може да стане до 9.30 все пак. Персоналът ме удиви много, защото дори и готвачът беше мил! Цените бяха ниски и не очаквахме нещо кой знае какво, особено ако хотелът е 2звезди. Да не говорим, че беше много близо до плажа. ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ГО!!! Искахме да отидем и на следващото лято, но когато се обадихме вече нямаше места... Хотелът е страхотен! Персонала, храната, хигиената, цените... Всичко беше на ниво.

cubalibre (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.11.02
07:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме изключително приятна ваканция в хотел Детелини това лято. Честно казано, не очаквах от хотел две звезди такова качество - стаите са приятни, всичко е ново, за всичко за помислили, дори се учудихме че сейфът не се заплаща в стаите. Бяхме с включени закуска и обяд за тримата, много е удобно за семейства като нас с дете-като се върнем от плаж /който е на 2 минути пеш/ обядваме, а понякога сме и вечеряли срещу допълнително заплащане. Доволни сме от храната, качествена, разнообразна, не сме имали никакви проблеми. Интернетът на моменти вечер беше по-слаб, но предполагам че много хора са ползвали едновременно. Догодина отново ще ги посетим!

nikol 246854 (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.10.10
02:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,искам да споделя моето мнение за този хотел за да няма други объркани като нас.Първо няма интернет в стаите само на рецепцията,второ банята не миришеше особено приятно и рядко имаше топла вода и за капак храната беше ужасна за закуска само филийки с масло, домати и краставици.За тези пари които платихме аз не можах да опитам нищо вкусно а децата направо бяха гладни.Ако ви се прави диета това е вашия хотел.Мойте уважения към хотелиерите в България но народа не е тъп и веднъж опариш ли се не повтаряш.

tajmahal (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.13
13:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:



Вчера се прибрахме от Приморско.Бяхме в хотел "Детелини",намира се съвсем близо до южния плаж и до главната улица.За самия хотел мога да кажа само хубави неща-хотела е нов и чист,с добра изолация/Затвориш ли врати и прозорци не се чува нищо от вън или от други стаи/.Обзавеждането в стоите е ново и много добро,има всичко необходимо.Стаите се почистват всеки ден,спалното бельо и хавлиите се сменят на три дни.Храната е много добра и разнообразна-гладен не можеш да останеш,все нещо ще ти хареса!Персонала е мил и отзивчив.Прекарахме си страхотно.




d_dodo (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.10
18:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивах със съпругата си в двойна стая това лято. Да си призная, очарован съм от чистотата и обслужването, което получихме в двузвезден хотел. Хотелът е много близо до южния плаж, предлага готвени ястия в бистрото, тихо е (като се има предвид че е в центъра на града). Определено си заслужаваше и цената.

gerganagerasimova2011.08.25 15:53
Аз почивах в същият хотел. Прекрасно обслужване, чисто и уютно и много вежлив персонал.
Препоръчвам го на всички!!
plamen (1)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2011.08.06
16:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е супер. Влизко е до морето. Само където няма вода и интернет на 5 етаж. Защо?????????????????????????????????

gerganagerasimova2011.08.25 16:00
Бях на 4-я етаж - всичко си имаше!Просто много хора по едно и също време са ползвали баните.
gerganagerasimova2011.08.25 16:00
Бях на 4-я етаж - всичко си имаше!Просто много хора по едно и също време са ползвали баните.
A. Tsanova
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2010.02.02
21:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналото лято бяхме там, догодина сина ми иска да сме пак в този хотел. На мен също много ми хареса. Хотела е чист и добре обслужван. Стаите са с климатик, санитарните възли са чисти. Лошото е само, че е близо до главната улица и е доста шумно от дискотеките на около, но в дванадесет вечерта шумът чувствително намалява. Много се надявам хотела да се снабди с ресторант, кафе или бар.

Моника Петрова
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.07
20:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме за три дни в този хотел и на третия бързанме да си тръгнем по-бързо.Разочаровахме се още първия ден когато се прибрахме от плаж целите в пясък и сол,вместо да се изкъпем чакахме да дойде вода,защото няма налягане на горните етажи.След два часа дойде и то само студена,защото топлата беше свършила.Ние бяхме на петия етаж и там терасите са общи на три стаи + коридора т.е. не можеш да си оставиш терасата отворена ,а на всичкото отгоре не можеш да оставиш и климатика включен,защото като излизаш трябва да върнеш картата за ток.Да не говорим за персонала - нито чистеха стайте,нито сменяваха кърпите ,камо ли пък чершафите.С една дума -нямам думи.

александра
отседнал Юли 2009 за 2 седмици сам турист
2009.08.04
18:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-хубавото е, че хотелът е близо до плажа и е чистичък. Иначе е много близо до централната улица и специално моята стая беше доста шумна, нямаше и тераса. Стаите са много неравностойни една спрямо друга. Независимо от (малката) разлика в цената аз не смятам, че това е много коректно към туристите. По отношение на обслужването може още да се желае. Също така, хотелът няма нито кафе/ресторант, нито кухня, до голяма степен прилича на пансион, който чисто и просто отдава стаи под наем. В една от последните нощувки в ранните часове (4-5 часа) част от гостите решиха да нададат групов вой преди да се приберат в стаите си. Явно, всички трябва да участват в шоуто...

Юлиян Николов
отседнал Юли 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.07.30
01:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е супер,има си климатик в всяка стая,безжичен интернет,всеки ден минава камериерка и почиства стаите.Плажа е на 5 минути-всичко е на ниво.Останахме много доволни и другата година пак сме там.


Стоянка Роплева
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.23
13:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тук е рая.Хотела е на супер място.Много тихо и спокойно.Очарована съм.Всичко е на ниво.Близо е до плажа.


Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share