къща за гости Тошовата Къща **, Триград

Рейтинг:  4 star rating  3.8 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    1.7 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    1.7 км
Триградско ждрело
Смолян    1.7 км
Ягодинска пещера
Смолян    5.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Илияна Димитрова
отседнал Август 2009 за 2 седмици с приятели
2009.09.05
19:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мили хора, само едно мога да кажа Триград е едно райско кътче. Четейки коментарите по отношение на Тошовата къща в селцето останах много разочарована. Това, което пишете и коментирате (мръсни чаршафи, лошо отношение........) Уважаеми съграждани аз лично смея да твърдя, че няма нищо общо с действителността. Вече две години отсядаме в тази къща и найстина там се чувствам като у дома си. Отношението на стопаните на къщата е невероятно, обстановката също, няма мръсни чаршафи, няма миришещи стаи. Наистина всичко е чудесно. Аз съм човек, който постоянно работи с хора и вярвайте ми в Триград, в Тошовата къща аз наистина успявам да релаксирам, не само физически, но и психически. Не зная какво друго мога кажа, освен че мястото и хората са чудесни. На много места съм ходила, но такова отношение не съм срещала никаде другаде. Нима в София някой ще Ви спре на улицата и ще Ви поздрави или пък ще Ви попита от къде сте, как пътувахте ....... Там живота като че ли е спрял, няма завист, няма злоба, няма етническо разделение. Просто е един малък рай!!! Само ще завърша със следното Разни хора Разни идеали - не сме всички еднакви, не може на всички да ни харесва, но нека да не бъдем толкова зли!


Тошовата къща Стая за гости в къщата Част от Триград
Вени-Бургас
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.17
18:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма нищо общо с това което казва г-н Бисер-Плевен. Аз също съм отсядала в Тошовата къща и мога да ви кажя, че беше просто едно невороятно преживяване. Домакините ще Ви посрещнат винаги с усмивка и ще Ви предоставят всичките необходими удобства, за да бъде Вашата почивка пълноценна. Те ще направят всичко възможно,гостите им да се почустват у дома си и да се потопят в автентична родопска атмосфера.
Ако сте решили да ходите в Триград напълно спокойно може да отседнете в Тошовата къща и ще останете доволни.

kombi (1)
отседнал Юли 2006 за 1-3 дни семейно
2008.07.27
15:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

По време на събора на селото е много шумно,тъй като къщата се намира точно на площада.А най-вероятно и през другото време.Препоръчвам Ви квартира при Сергей Гогушев !

венко-софия2009.07.21 10:48
не ви препоръчвам да отсядате в тошовата къща цените си ги слагат на око според клиента ще ви излезе като в 4-звезди взимат по 20лв на легло ако сте трима ще ви излезе 60 лв.стаята децата се таксуват като възрастни а не заслужава и 5лв за легло,къщата е на площада и много е шумно аз не съм бил когато е събора но не можах да спя като хората постоянно бръм4ене, стаите не отговарят на никакви критерии
Лети Костова2009.08.09 20:52
Не ходете там:стаите не отговарят на никакви хигиенни условия,чаршафите миришат ужасно и са мазни.Навсякъде мирише на мухъл и застояло.Така прехвалената камина те посреща с остра тежка миризма,едва ли някой я използва.Къщата наистина е на центъра на селото и още в 06.30 се вдига врява от автобуси,камиони,коли,хора и животни.Градкият шум е тих планински ромон в сравнение с врявата от 06.30 часа до 02.00 часа посреднощ!Пристигнахме твърде късно,за да намеря алтернатива!На следващия ден напуснах веднага!С една дума за къщата-Нечистоплътна!

Други хотели в ТриградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share