БОЛЯРСКО СЕЛО - с.Арбанаси - едно чудесно място за почивка и релакс


желая да следя тази тема за нови коментари
2010-04-10 18:51


Уважаеми туристи, клиенти и гости.
Първо искам да Ви разкажа за Арбанаси. Селото представлява архитектурен резерват, който включва 144 реставрирани къщи, 5 църкви с богата вътрешна декорация и 2 манастира. Манастирът "Успение богородично" е световно известен със целебната си икона на "Триеручицата".
Селото е уникално и с непосредтвената близост до множеството архитектурно-исторически паметници, църкви, манастири(в непосредствена близост има още 2 манастира) и центъра на гр. Велико Търново, който отстои на около 5 km.
Комплекс Болярско село се намира в парка на Резиденцията, която е кацнала на платото в началото на Арбанаси. Още навремето мястото е избрано неслучайно, защото панорамата е уникална. Оттам като на длан се разкрива невероятна гледка към Царевец и Старопрестолния Търновград, а отзад в далечината като страж се изправя снагата на величествената Стара планина. Независимо, че се намира на високо, мястото е и с уникален климат /легенда или не, говори се за усещането на Беломорско течение през зимата, което прави климата мек/. Това е може би и причина за това, че паркът на Резиденцията е с огромно растително многообразие и невероятно зелен, а през пролетта - облян в цветове.....
Искам отново да поясня, че Болярско село е създадено като място за почивка и релакс. Аз като управител правя всичко, което е по силите ми, за да могат нашите клиенти да бъдат винаги задоволени. Все пак Вие моля Ви, имайте в предвид, че ние предлагаме "Селски тип туризъм". При нас ще намерите зелена полянка, селска пещ и барбекю, механичка, специално и само за клиентите на двете къщи. Имаме места за Вашите автомобили, да са прибрани и на сигурно място. Всички стаи са широки и уютни, климатизирани и със самостоятелни бани, оборудвани с всичко необходимо, но не разполагаме с вани. В едната от къщите има студио и два апартамента и всички са с отделни входове. Другата е с общ коридор и от него се влиза по стаите. Имаме и апартамент с джакузи, което се затопля със специално монтирано за него котле.
Механата ни е само и единствено за наши клиенти. Тук възможностите са или да я вземете под наем, като ние ще Ви помогнем с пещта и барбекюто, или да се възползвате от възможността да си поръчате "кетъринг" от ресторанта ни във Велико Търново. Гарантирам, че гозбите са вкусни, а цените не са високи и уверявам Ви ще бъдете доволни.
Предстои разширяване на комплекса, което е "в ход" и тогава надявам се, ще можем да отговорим на всички вкусове.
Ще имаме чудесен панорамен ресторант и спа-център, стаи с 3 и повече звезди и бани с вани, както външен и вътрешен басеин и спортно игрище.
И когато бъдем готови(може би към края на 2011г), както и сега, за нас клиентът ще бъде цар! Ние ще работим само и единствено за Вас, защото без Вас ние не можем да съществуваме!
Аз съм убеден и вярвам в тези слова и ще се съобразявам с това като закон.....докъто съм жив.
Кр.Иванов - Управител.
   Bookmark and Share
2010-04-10 19:00

Още снимки от това място
и още много усмивки...........................................Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.