На ски в Scheffau & Ellmau в Австрия


желая да следя тази тема за нови коментари
2010-02-14 14:18


Уикендът предложи прекрасно време в северна Австрия и с приятели решихме да покараме ски в един от най-големите ски курорти в Алпите. Курортът е обединение на няколко по-малки курорта към намиращите се в региона градчета: Ellmau, Scheffau, Soell, Going и Westendorf. Тъй като площта му е огромна и пистите са с обща дължина от 250км, решихме да се ограничим с каране само в първите два курорта.

От тази година има някои новости в курорта като различно маркиране на трудността на някои писти и откриване на няколко нови лифта. Един от тях е 6 седалков построен в края на 2009та година в областта на Ellmau и предполагам трасето под него също е новооткрито. Особено бързо човек може да се предвижи със зъбчатата железница, която само за 4 минути те изкачва от долината до най-горна точка на курорта.

За разлика от 2007г. когато цената на ски картата беше 35.5 евро, през този сезон цената е с 4 евро повече. Но с оглед на прекрасните условия за ски и релакс в курорта, цената изобщо не е висока.

Както винаги прилагам снимки и видео от съботната ни екскурзия.

Ellmau ски план ски писти скиорите :)
   Bookmark and Share


Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.