Дървеници ядат гости в луксозен хотел


желая да следя тази тема за нови коментари
2009-12-06 00:16

Хотелчето се казва "Сезони" и се намира вляво от шосето, свързващо Батак и Циговчарк. От прозорците му се открива чудесна гледка към язовира. Наоколо е тихо и спокойно, а вътре стаите са обзаведени стилно и с вкус. Бяхме на семинар с голяма група колеги от Пловдив. Вечерта похапнахме добре в ресторанта и се разотидохме по стаите си. С колежката, с която бяхме в една стая си побъбрихме за това-онова и се унесохме в сън. Събудих се внезапно и усетих, че ръката ми пламти и ме сърби ужасно. Помислих, че ме е нахапал някой изгладнял комар и станах да си налея чаша вода. Когато светнах лампата в банята, с ужас видях, че и лицето ми, и цялото ми тяло бяха изпохапани. Събудих колежката и двете решихме да огледаме леглото. Когато отметнахме завивките, възкликнахме погнусени - чаршафите гъмжаха от някакви кафеникави, плоски буболечки, за които по-късно разбрах, че са дървеници. Тези, които ме бяха нахапали, бяха по-големи и пълни с кръв. Като ги натиснех с пръст те се пукаха и оставяха по чаршафите червени петна. Пригади ми се от отвращение. Слязох долу на рецепцията и помолих момичето. което беше там, да дойде в стаята ни, защото имаме проблем. Беше 3.30 - 4.00 сутринта. Рецепционистката се държа любезно и удовлетвори молбата ни да бъдем преместени в друга стая, въпреки, че се опита да ни убеди, че тези буболечки са влезнали отвън, когато сме отворили да проветрим стаята. На другия ден си тръгнахме - аз и колежката ми не получихме никакво извинение за причиненото неудобство, което беше изцяло по вина на хотела. За компенсация да не говорим - явно маниерите на персонала са все още далече от европейските.
Жал ми е за другите гости на хотела, които ще бъдат грозно и гнусно изпоядени - разбрах, че почти всичко е резервирано за Коледните празници. Съветвам бъдещите гости на хотела да си преглеждат леглата за буболечки, особено тези, които са настанени в стая 206. Аз бях там.
   Bookmark and Share


Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.