Най-красивите градове в света - втора част


желая да следя тази тема за нови коментари
2012-08-28 21:02

Ако желаете да пътувате по света и да посетите най-красивите градове на планетата, определено ще изпитате огромно затруднение в подбора си на дестинации. Защото на земята има толкова уникални и впечатляващи градове, че е доста трудно да се определи кой от кой е по-красив,тъй като всеки си има своите предимства и уникални черти.
От Рим до Египет,Кайро, Токио и Сан Франциско всяко от тези места може да предложи невероятни атракции и незабравими изживявания.
Нека видим някои от най-впечатляващите дестинации по света.


Рим
До днес Рим е запазил огромна част от величието на Римската империя и нейните архитектурни достижения, като Колизеума и Пантеона.
Ако искате да видите някой от най-красивите градове в света, просто си купете билет и отлетете до Рим, яжте най-добрата пица в живота си заедно с чаша червено вино, а на сутринта изпийте чаша италианско експресо на централния площад в Рим. Напълно си струва!

Хонолулу
Може би това е най-екзотичната столица в света.Хонолулу е божествено и райско кътче, идеално за туризъм и почивка.
Кое е толкова прекрасното на Хонолулу? Можем да кажем всичко - белите плажове, идеалните вълни за сърф, страхотна местна кухня и общителни хора.
Ако никога преди не сте били там, съветваме ви,ако някога ви се отдаде възможност да посетите хавайската столица да отскочите и до Уайкики – меката за туристи, където може да се види най-доброто от тази дестинация.

Венеция
Това е един от най-известните градове в света. Венеция е добре позната с уникалните си забележителности, неповторим външен вид, площада Сан Марко, гондолите, водните канали и страхотната храна.

Рио де Жанейро
Рио де Жанейро е особено известен с плажовете Копакабана и Ипанема и разбира се с карнавалът – едно от най-страхотните партита на планетата.
Ако искате да видите повече от този град ви съветваме да изминете целия път до Корковадо, за да видите статуята на Иисус Христос и да се насладите на фантастичната гледка към целия Рио.
В Рио храната е много вкусна, хората топли и отчиви, а забавленията нямат край.

Рио де Жанейро Хонолулу Венеция
   Bookmark and Share


Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.