Шести Балкански мото рок фест Велико Търново 2012


желая да следя тази тема за нови коментари
2012-08-27 10:44

На 24 и 25-ти август(петък и събота) в гр. Велико Търново се проведе Шестият Балкански мото рок фест Велико Търново 2012.
Всеки, които искаше да посети събора бе добре дошъл. Единственото изискване бе да се носи голяма усмивка, пълна ранице добро настроение и непоклатимо желание за веселба.
Точно в 11:00, хиляди мотористи поеха от хълма Света Гора, ескортирани от полицейски автомобил, за да се понесат по улиците на старата столица и да отбележат най-големия мото събор в годината. В 16:30 часа се състоя водосвет за здраве, късмет, успехи и безаварийни километри на всички гости на събитието. Мотористите спряха на площада, където поставиха венец и почетоха паметта на вечно уважавания моторист Гришата.
Събота вечер ще беше разтърсваща! Хълм Света Гора бе разлюлян не от земетресение, а от неукоротимите U.D.O. Те излязоха точно в 22:30 часа. Преди тях бяха страхотните блусари от Сърбия – група Texas Flood. Тяхното изпълнение започна от 20:30. Последаната песен на бандата бе придружена от екслозивно огнено шоу, което разпали атмосферата за U.D.O. до червено.
   Bookmark and Share
2012-08-27 10:58

Хотел АКВАЯ отново приюти голям брой участници в мотосъбора. В подземния паркинг нощуваха около 40 красиви машини от различни краища на страна и съседна Румъния, а басейнът на покривната тераса бе любимо място за релакс на участниците в лятната жега...Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.