Необясними чудеса


желая да следя тази тема за нови коментари
2012-08-18 13:58

Чудесата са събития, които са необясними по своята същност,но някои от тях са дори по-странни от други. Чудо може да означава нещо повече от просто внезапно призрачно видение или възстановяване от тежко заболяване. Нека видим някои интересни примери за чудеса, които да се случвали наистина.

Св. Бернадет
Според Римокатолическата църква някои тела на починали хора могат да станат по мистериозен начин вечни, което означава, че те не променят формата си след смъртта. Телата им запазват формата си без никаква странична намеса,като например балсамиране.
Един такъв пример за нетленност е Св. Бернадет, която е починала преди повече от 130 години и се твърди, че тялото й е в същото състояние, както е било и в реалния живот.

Чудото на Фатима, Португалия
В полетата на Кова де Ириа, близо до Фатима,Португалия през октомври 1917 г. се случило необичайно събитие със слънцето. Според легендата три овчарски деца твърдят, че Дева Мария им е казала, че ще се случи чудо на тази дата на конкретно място. Водени от силно любопитство хиляди хора се събрали в очакване на чудото.
Точно по обяд, сред гъстите облаци внезапно слънцето се показало в небето като въртящ се диск. Това чудо официално е признато от църквата през 1930 г.

Статуята на Картаго, Коста Рика
През 1635 г. младо момиче в Картаго намерило на пътя малка статуя на майка и дете и я отнесла вкъщи. На следващия ден статуята изчезнала от дома й, а след това отново я намерила на същото място, откъдето я взела. След като тази случка станала още веднъж,момичето занесло статуята на местния свещеник. След като той й казал, че това е Мадоната и детето, девойката поставила статуята в кутия. Статуята пак изчезнала и в крайна сметка била поставена на видно място в базиликата Нуестра Сеньора де лос Анхелес.

Финансовата сграда Семинол
Едно от най-скорошните чудеса се случва в Клиъруотър, Флорида в началото на 1996 година. Внезапно и без никакво обяснение образът на Дева Мария се появява на стената на финансовата сграда Семинол, която е изградена от големи черни стъкла. Изображението заемало два от етажите на зданието,а над 500 хиляди човека са видели тази необяснима визия.

Света Бернадет Чудото на Фатима Статуята на Картаго Семинол
   Bookmark and Share


Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.