Хотел "Планински езера", Паничище


желая да следя тази тема за нови коментари
2009-01-30 15:47

Хотела е реновираната станция на Балканфарма и си личи, че собствениците и сега са се постарали да направят стаите уютни. За съжаление, обаче Ресторанта към хотела разхваля цялото усещане за приятна почивка. Храната я бива, но разбира се за да я консумирате преди това трябва да я поръчате. Персонала на ресторанта обаче хич не го интересува дали има клиенти които желаят да се хранят. Единственото което правят е да се обслужват сами себе си, т.е. да сервират на себе си и на своите колеги, без да обръщат внимание на клиентите. За да ни обслужат в ресторанта на 17.01.09г. на обяд, трябваше да искаме да говорим с Управителя, за да ни обърнат внимание, след 45 мин. чакане преди това. Така че, решението да отседнете в този хотел е добро, но ако сте решили че ще ви предложат и добро обслужване в ресторанта - Забравете.
Приятна почивка ;о)
   Bookmark and Share
2010-07-29 17:11

Хотела си е супер! Чисти стаи, приятна остановка , невероятна гледка ! В ресторанта са гостоприемни и не се бяват с поръчките, готвят вкусно ! Закуската е на шведска маса и нищо не свършва, до последния посетител, сетил се да закуси. Има на разположение джакузи и сауна, тенис на маса. Какво друго би могло да се иска в планината? Ние останахме доволни!

2011-02-04 14:18

Изключително неприятно впечатление от лоша организация в хотела.Празнувахме Новогодишните празници 2010/2011 година.До 24 ,00 часа всичко бе прекрасно след настъпването на Новата година започна една отвратителна чалга,която се пускаше по желание на разни мутри ,естествено само срещу заплащане.В ресторанта височината на музиката бе по силна и от дискотека.Управителя въпреки многото оплаквания не предприе нищо и повечето гости на хотела трябваше да се съобразяват със желанията на група гости с пари.Същата обстановка се повтори и следващата вечер и доста от гостите трябваше да вечерят в близки до ресторанта помощения .Не посещавайте този комплекс.2011-08-21 20:19

Наех двойна стая за две нощувки в хотел Планински Езера. И двата дни нямаше вода в банята. След 5 часов преход на рилските езера се наложи да седя 40 минути насапунисан в банята, след което се изплакнах с ледена вода от струя подобна на такава от проблемна простата. От рецепция отговора беше "Аз к'во да направя?". Все едно бях на палатков лагер за което си заплатих по 45лв. на вечер. Асансьорът на хотела също не работеше и се наложи да качвам и свалям багаж по стълбите. Ако желаете да почивате в хотел, а не в хижа или палатка без елементарни удобства не е това мястото. Това е най-лошото място на което съм бил, а отношението беше повече от онизително.

2012-01-03 11:08

Посрещнахме Новата 2012 г. в х. Планински езера. За да сподели човек впечатленията си, или трябва да е прекарал прекрасно, или да е силно разочарован. В случая се касае до второто.

Проблемите започнаха още от рецепцията. Девойката там (младо заоблено чернокосо момиче) трудно се справяше с резервациите и настаняването. Отзовахме се в хладна стая за двама души с една завивка. Оказа се, че парното работи от време на време, дори и на връх нова година при пълен хотел. Нещо повече на 31.12 в 18:00 нямаше топла вода. Причината беше, че бойлерите щели да се включат в 18:20 и след още 20 минути щяло да има топла вода?!

Не ползвайте парна баня!!! Банята се включва от рецепционистката и работи 30 минути. Ако искате ново включване ще трябва да се облечете и да се разходите до рецепцията и да поискате пак да я включат. За да стане това, обаче ще трябва да почакате девойката да слезе в СПА центъра и да я включи.

Стигаме до новогодишната вечер. Тя беше предназначена не за гостите на хотела, а за неговите управители и техните приятели, изсипали се в късния след обяд с дузина автомобили с кюстендилска регистрация. Тъй наречената жива музика, се изразяваше в долнопробен оркестър от циганско-ориенталски тип. Гадна и нескопосана чалга звучеше през цялата вечер, а поздравите на оркестъра към управителите се редяха един след друг. Така новогодишната вечер се превърна в частно парти на управителите и техните приятели.

Сервитьорките бяха някакви млади момичета (може би ученички в горните класове), които не знаеха какво да правят и трудно се справяха със задачите си.

В новогодишното меню липсваше баница с късмети, виното беше от най-евтиното, в основното ястие жилаво и зле приготвено.

Мазните чинии и неизмитите чаши на закуската са още един щрих от услугата на хотел Планински езера. В закуската Ви не е включено кафе! Ако искате кафе ще трябва допълнително да си го заплатите.

Все пак трябва да кажа, че хотелът има потенциал за развитие, но не и с този управител Николай Говедарски. Възможно е собственикът на хотела да има добри намерения и идеи, но за да ги реализира трябва да смени управителя (лите) и да направи съществени подобрения в обслужването.

Хотел Планински езера - DELETE!

Ако пък си падате по долнопробната чалга и маанета, лоша хигиена, студена стая, липса на вода и лошо обслужване, това е вашият хотел.Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.