РЕАЛНИ ЛИ СА НАМАЛЕНИЯТА НА ПОЧИВКИТЕ В ТАКА ПОПУЛЯРНИТЕ САЙТОВЕ?


желая да следя тази тема за нови коментари
2011-06-25 13:21

Разрових се малко в сайтовете за намаления на почивки(в които купуваш ваучер и спестяваш 100 лв примерно) и сайтовете на туристически агенции,хотели и т.н.,защото тези намаления ми се виждат малко нереални.Ето резултата от проучването ми:
http://turistikatomen.com/profiles/blogs/realni-li-sa-namaleniyata-na
   Bookmark and Share
2011-12-07 10:14

Напълно съм съгласна и ви благодаря за акцента. Благодарение на него станах по-внимателна при избор на оферта от сайтовете за колективно пазаруване. И аз, като вас, забелязах, че има и завишени оферти, които след "намалението" (слагам го в кавички, защото реално такова НЯМА, или ако има, е в много по-малък процент от обявеното). Провокирана от вашия коментар проверявах офертите по-обстойно и се убедих в правотата ви. За щастие има и коректни оферти, с реални намаления. Дано повече хора прочетат написаното тук и се възползват от реалните, а не псевдо намаления.
П.С. Преди час попаднах на некоректна обява и се сетих, че благодарение на вашия коментар няма да попадна в графа прецакани. Отваряйте си очите!Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.