Историческа разходка 2010

Разходка през май 2010г. до Етъра, Соколския манастир, Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро.

от icakis (42)
1
2010-05-10 23:21


Няма какво повече да добавя към коментарите досега, мястото е невероятно и пожелавам на всеки един българин да има възможността да го посети.

Етъра Етъра Етъра Етъра2
2010-05-10 22:58


Склонен съм да се съглася с предишното мнение за сергиите, много неприятно впечатление ми направиха точно на изхода. Иначе самият манастир се намира на много спокойно място и като цяло ми хареса атмосферата. Препоръчвам разходката до манастира да се съчетае и с посещение на пещерата Бачо Киро, пътят до която е в подножието на красиво ждрело.

Ето малко снимки и видео от майската ни разходка до Дряновския манастир.

Дряновски манастир Дряновски манастир Дряновски манастир Дряновски манастир

3
2010-05-10 22:27

В началото на месец май имах удоволствието да се разходя в централна Стара планина и на път за Дряновския манастир посетихме пещерата Бачо Киро. Като природни форми пещерата не впечатлява, но големината на залите и коридорите, както и дълбочината и са за отбелязване. Неприятно впечатление ми направи единствено липсата на екскурзовод за нормални посетители, както и някои доста хлъзгави участъци от пещерата, които не бяха обезопасени.

пещера Бачо Киро концертна зала пещера Бачо Киро пожелай си нещо

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.