моят дневник

още не съм наясно, но по-късно ще го опиша вероятно по-добре :)

от kkeny (84)
1
2010-04-07 23:05

Уважаеми клиенти. Искам отново да поясня, че Болярско село е създадено като място за почивка и релакс. Аз като управител, правя всичко, което е по силите ми за да могат нашите клиенти да бъдат винаги задоволени. Все пак Вие моля Ви, имайте в предвид, че ние предлагаме "Селски тип туризъм". При нас ще намерите зелена полянка, селска пещ и барбекю, механичка, специално и само за клиентите на двете къщи. Имаме места за Вашите автомобили, да са прибрани и на сигурно място. Всички стаи са широки и уютни, климатизирани и със самостоятелни бани, оборудвани с всичко необходимо, но не разполагаме с вани. В едната от къщите има студио и два апартамента и всички са с отделни входове. Другата е с общ коридор и от него се влиза по стаите. Имаме и апартамент с джакузи, което се затопля със специално монтирано за него котле.
Механата ни е само и единствено за наши клиенти. Тук възможностите са или да я вземете под наем или да се възползвате от възможността да си поръчате "кетъринг" от ресторанта ни във Велико Търново. Там гозбите са вкусни, а цените не са високи и уверявам Ви ще бъдете доволни.
Предстои разширяване на комплекса, което е "в ход" и уверявам Ви тогава ще можем да отговорим на всички вкусове.
Ще имаме чудесен панорамен ресторант и спа-център, стаи с 3 звезди и бани с вани, както външен и вътрешен басеин.
И тогава, когато бъдем готови(може би към края на 2011г), както и сега, за нас клиентът ще бъде цар! Ние ще работим само и единствено за Вас, защото без Вас ние не можем да съществуваме!
Аз съм убеден и вярвам в това и ще се съобразявам с това като закон.....докъто съм жив.
Кр.Иванов - Управител.2
2010-04-07 22:33

Добре, разбрах не сте лоши клиенти, ходили сте, видя ли сте. Разбрах, че не получихте това, за което бяхте дошли - почивка, спокойствие и уют. Наистина това искам за всички свои клиенти. Видяхте, че след първата "нощ на купон" разговарях с "компанията" и те "обещаха". Понеже аз съм такъв човек, който държи на обещанията, защото те се дават за да се изпълняват, а обещаното бе да е тихо и спокойно, затова и аз повярвах и исках да е така. Все пак с тях имаше и много деца, казах си: тези хора са дошли да разпуснат, ето тази нощ не спаха, умориха се, изпуснаха парата и вече всичко ще е наред. Няма да смущават Вас останалите, защото Вие бяхте единствените. Аз ясно оценявам, че дори един човек отделно да има и да иска спокойствие, то той трябва да го получи.....Но не би, не се получи. За мен това бе чудо - хората бяха уникални, купонджии, решили да разпускат 3 дни и 3 нощи. Вие какво бихте направили на мое място след втората нощ на купон? Да затворя ли хотела?
Да вярно е, случи се веднъж и за съжаление Вие бяхте потърпевши, кажете как да Ви компенсирам? Ако затворя ще получите ли удовлетворение?!
Ние имаме редовни клиенти, които знаят какво спокойствие получават при нас. Какво ще кажат всички те?
Аз не искам да бъда онеправдан. Явно Вашият Великден не е бил такъв, какъвто ще желали да бъде. Искам да ми дадете шанс да се реабилитирам. Ако желаете пишете ми, надявам се да успея, ако ли не - пожелавам Ви никога повече да не се разочаровате, аз поне ще опитам никога да не разочаровам свои клиенти!

3
2010-04-04 10:46

Вярно е, че всички места бяха резервирани от една компания. Тъй като в последния момент една от стаите се оказа свободна, настанихме въпросното семейство.
Голямата компания обаче явно е рашила да разпуска и да не се съобразява с нищо и никого. Отчитам своята грешка, че въобще предложихме стаята и се извинявам, че не успях да укротя тези тридесетина купонджии...Това ми е за урок.
А на семейството се извинявам отново и не се сърдя за това, че не си платиха, въпреки че консумираха.
Управителя

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.