хотел Атлантик ***, Симеоново

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Драгалевски манастир
София    1.5 км
НДК - Национален дворец на културата
София    7 км
Витоша
София    7.3 км
Руската Църква ”Свети Николай”
София    8.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Ana Petrova (1)
отседнал Октомври 2019 за 3-5 дни млада двойка
2019.11.18
14:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уникален хотел! Топ ниво, много добро обслужване, перфектен персонал. Стаята ни беше много красива, стилно декорирана и много чиста, много удобни матраци и възглавници. Закуската беше много вкусна и като се има в предвид, че е в панорамният им ресторант, гледката на София сутрин рано е невероятна. Горещо препоръчвам. Ние пак ще се върнем!!!

gpetrov (5)
отседнал Юни 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.06.11
11:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволен от хотела и от обслужването.

Силно препоръчвам хотел Атлантик на всички, които искат да си починат на чист въздух и спокойствие. Мисля, че един от основните плюсове, които почти отсъстват в другите хотели в София е наличието на невероятна панорама към София, която е особено атрактивна вечер!

Ira Kandarlieva (1)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни млада двойка
2014.06.10
16:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,

Казвам се Ирина Кандарлиева и искам да споделя с вас моята приказна сватба в хотел Атлантик. Като всяка булка аз се тресях от нерви за всичко около големия ден. Но най вече за ресторанта, тъй като за мен беше много важно гостите ми да останат с хубави спомени от моята сватба. Така започна моето търсене, а пропуснах да кажа, че не разполагахме с огромен бюджет, което доста ограничава избора. Държах да е градинско парти, това създаде още една пречка. Обиколих десетина хотела, които отговаряха на изискванията ми, но нито един не ме грабна. Започнах да изпитвам лека паника, която се повиши след като обиколих още десетина софийски хотела с „добро“ име. Зле поддържани стаи, грозни градини, некоректни оферти и какво ли още не. Както се сещате вече бях тотално полудяла, на път да се откажа от мечтаната ми градинска сватба... Разбира се мъжът ми нямаше желание да се занимава с подробностите около сватбата и така се бяхме разбрали отначало, но като видя в какво състояние съм реши все пак да помогне Обади се на няколко приятеля и каза „тръгвай бебче“. По пътя аз го питах къде отиваме, а той - „изненада“. По едно време вече минаваме околовръстното и си викам „какво ли става?“ Изведнъж спираме пред един страхотен хотел с две огромни цветни саксии на входа. Влизаме и мъжът ми се здрависва с управителя. Аз си стоя като в небрано лозе, а те двамата вече обсъждат офертата. По едно време мъжът ми ме хвана за ръката и каза „ела да видиш сега“. Минахме през лоби бара, който много ми хареса и излязохме в градината. Слънчева, с басейн и страхотна гледка към София. Веднага разбрах, че това е мястото за мен, направо се влюбих. Никога не бях чувала за хотел „Атлантик“, но съм много благодарна, че приюти моята мечтана сватба. Това сложи край на моята истерия и начало един страхотен спомен. Когато съдбовния ден дойде, всичко мина по „мед и масло“. Нямам никакви забележки освен една, единия сервитьор беше с разкопчан цип почти през цялото време Поздравления за целия персонал на хотел „Атлантик“! Благодаря ви, страхотни сте. Препоръчвам хотела на всички взискателни бъдещи булки.

AnitaTod (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни с приятели
2014.06.09
17:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И нашата сватба беше в хотел Атлантик, миналата година, през юли. Ние останахме много доволни.
Избегнахме разочарованията, може би защото многократно обсъждахме детайлите, не знам как не им писнахме още преди сватбата.
Персоналът беше на много добро ниво - много мили и отзивчиви, храната според гостите ни вкусна (ние не успяхме почти нищо да хапнем).
Организираха страхотен изнесен ритуал. С ръка на сърцето не мога от нищо да се оплача!

lilirus (1)
отседнал Февруари 2014 за 1-3 дни семейно
2014.03.03
12:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,казвам се Лилия Русинова и на 15 02 2014г направихме сватбата на дъщеря ми в ресторанта на х-л Атлантик. Пиша ви, с намерението да предпазя някои хора от некоректността на персонала. В предварително уговореното меню беше избрана салата-печени чушки,сирене и домати, но на сватбата имаше само чушки и сирене-домати липсваха.Никой не ни каза, визирам управителя, че не е включен хляб в менюто и на самата вечеря, поръчвахме допълнително....разбира се платихме отделно.Сухите мезета сервираха с тортата...На края на вечерта платихме още 250лв. за безалкохолни които УЖ гостите поръчвали допълнително,а когато си тръгвахме, по масите имаше доста неизпити които си бяха към менюто. По-важното е,че не получихме касов бон!!!!!На младоженците подаряват апартамент с "джакузи",и това е лъжа. Да, има апартамент, но повярвайте няма джакузи и не е това което описаха на предварителния разговор. Бях уверена, че на мероприятието ще има управител който ще го води, но такъв липсваше. Очаквах, че поне ще получа обаждане от управителя в близките дни, да се поинтересува дали сме останали доволни и всичко наред ли е. Познайте, на никой не му пука! Е,затова реших да кажа на хората какво да очакват от този персонал и ако все пак изберат ресторанта за този толкова важен за тях ден, да бъдат внимателни!P.S.на другият ден когато младоженците са слезли в ресторанта да си вземат украсата,са чули нецензурни думи по техен адрес, обсъждали са ги,без да знаят, че са там по повод запитването при плащането, защо е нямало домати в салатата....Е, приятно изкарване!

stonebridge (1)
отседнал Октомври 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.10.15
00:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е отличен, изключително съм доволен от атмосферата, обстановката и обслужването. Стаите са просторни, уютни и много добре обзаведени.

July_evening (2)
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2011.02.06
03:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Някога може и да е бил хубав хотел. Но сега е западнал. Разбрах, че стаите са реновирани, но...сложили един черен кожен диван и един зелен фотьойл с текстилна дамаска. Нямаше хладилник в стаята и домъкнаха един олюпен, който явно беше свит от друга стая, защото беше с ледарка с лед вътре. По полилеите част от крушките не работеха. Нощните лампи на стената бяха разнебитени. В банята имаше завеса, която миришеше и имаше мухъл по нея.

Иначе персоналът беше много учтив.

Dimitar Aleksiev
отседнал Януари 2010 за 3-5 дни семейно
2010.03.01
14:06
коментар

Други хотели в Симеоново

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share