парк хотел Москва ***, София

Рейтинг:  2 star rating  1.5 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
НДК - Национален дворец на културата
София    2.7 км
Храм-паметник "Св. Александър Невски"
София    2.7 км
Храм "Св. София"
София    2.8 км
Руската Църква ”Свети Николай”
София    2.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
st.videv (1)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни по бизнес
2013.05.31
21:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В родължение на 10 месеца съм гост на хотела от името но КИИП. Обслужването е прекрасно, но в баните на стаите не е така. Омръзна ми да има п проблеми с капачки на ваните, сифони и прочие неща в баните. До сега 3 пъти вечер са ме премествали.На 30.05 пак бях гост на хотела. Нямаше капачка на ваната и вечерта бе изненадата: от крана за топла вода потече мазна тъмнокафява вода... не стига това , но и капачката дадена от пиколото не можеше да се махне....ОООО стига поправете си баните ,сифоните, подвижните душове и прочие. Аз като член на УС на КИИП ще направя всичко възможно договора да се преразгледа. Как аз няма да се изкъпя...с тая ръждива вода???

teomeo (1)
отседнал Февруари 2013 за 3-5 дни сам турист
2013.02.17
18:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

обиколил съм стотици хотели , но на такава трагедия не бях попадал, пратиха ме в командировка и някак си неизвестно как точно в този хотел... хора това е ада, първата стая смърдеше на фас и сякаш до преди малко някой бе кадил макар дабе поискана стая за непушачи, спед 15 минути кавги ме преместиха в друга стая.. е както се казва от трън та на да не казвам какво, стаята смърдеше на фекалии - а да припариш до тоалетната в нея си бе истинско предизвикателство... поисках трата стая която с охота и усмивка ми бе отказана... пробвах и храната им на вечеря тъй като бях на пъен пансион... е останах си със стомашно разстройство.. на вторият ден си хванах чантата и макар да бе предплатено за 5 дена си тръгнах .. ТОВА ТАМ Е АД!!!

Park Hotel Moskva2013.02.18 11:45
В база данни на Парк-хотел Москва не е регистриран такъв гост, който да е напуснал както твърди в своя коментар.
Парк-хотел Москва любезно напомня, че икономичната част на хотела се предлага на значително ниски цени и не поема отговорност за настаняването, което се организира чрез посредници.
Всички участници в командировки трябва да са предупредени предварително за условията, които изцяло отговарят на предлаганите цени.
При следващи оплаквания, моля да се обърнете към вашия организатор.

teomeo2013.03.21 11:47
Първо - явно базата ви данни работи много изберателно...
Второ - никой тук не обсъжда посредниците, а условията които се предоставят в така наречената "икономична част" на вашият хотел. Факт е всяко едно от нещата описани горе като условия и отношение - което за мен е недопустимо - аз лично съм бил свидетел на далеч по благопроятни условия и отношение в балкански хижи,а камо ли да правя сравнение с друг хотел с три звезди макар и в "икономичната му част"!
ma6a1 (1)
отседнал Ноември 2012 за 1-3 дни с група
2012.11.05
09:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвратителен хотел,с отвратителна кухня.Препоръчвам да се подмени целият кухненски персонал.Цените са безумно високи за малките и неуютни стаички,особено т.нар."нереновирани"могат да те оставят без думи при вида си.Кухнята е като социално заведение за изхранване на бедни.Иначе зимната градина е много точно попадение-бяла мечка би се чувствала много комфортно при тези температури.Камериерките и рецепционистките са много мили и съвестни.

developer (26)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни по бизнес
2012.08.21
11:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нереновираните стаи са тотална трагедия. Реновираните са добре, но са ужасно малки, в хотела е доста шумно.

irina_todorova (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни по бизнес
2012.03.01
19:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едно от наи неприятните ми изживявания е престоя ми в Парк Хотел Москва. На скромната цена от 58лева бях настанена в една от "нереновираните" им стаи. Още като стигнах до вратата на стаята си осъзнах, че нищо хубаво не може да предстои. И се оказах права след като се преборих със заяждащата ключалка пред мен се разкри плашеша гледка - малка тясна и задушна стая миришеща на урина, с остарели изпокъсани мокети и тежко амортизирани мебели. Дотук добре казах си за 1 вечер ще го преживея така или иначе само ще се къпя и спя. Тук дойде големия проблем пускам душа и изведнъж започна да тече раждива вода и вместо с времето да се избирстри ставаше все по кафява и студена! Остаих водата да се източи и слезнах до рецепцията да попитам дали може да се направи нещо по въпроса!? При което ми се отговори че за тази цена(58лв) такива са условията. . .

Антон Иванов
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.12.20
23:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако е въжможно с една дума да се опише хотела и всичко свързано с него е КАТАСТРОФА!!!
Мизерия - допотопни стаи, мебелировка останала от преди 40-50 години, напукани или псевдо шпакловани пукнати, изгорели лампи, гадни санитарни помещения, преоценени или допотопни телевизорчета със стайни антени, като е късмет, ако се хваща и една програма. Твърде взискателно би било да си помисляте за дистанционно към него...
ЛИПСА НА ТОПЛА ВОДА...Най голямата екстра, която може да се намери в банята е съпунче със съмнително качество...
Нахално от страна на клиента би било да помисли, камо ли да намери допълнителна възглавница или каквато и да е било и да е вещ или услуга, изискващи се по стандарт и нормативи за експлоатация на хотелски комплекс.
И всичкото това в центъра на София, в столицата на тази псевдо държава.
Тези който са писали тези прекрасни впечетления, с които са останали от това подобие на старо общежитие не знам къде са пребивавали и какво са видяли.
Къде живеете или сте били, бе хорица и докога ще лъжете и крадете???
И всичката тази картинка гарнирана с ниски цени...45 ЕВРО за двойна стая. Халал да са им...
НИКОГА, АМА НИКОГА ПОВЕЧИ КРАКА МИ НЯМА ДА ПРИБЛИЖИ ТОВА ПОДОБИЕ НА ХОТЕЛ. Задължително ще предупредя моите близки, приятели и познати за разкоша който цари там, за което им благодаря от сърце.

Leno4kaa2009.12.26 04:52
Е, може мебелировката да е ретро, но е чудесно и тихо място, където човек може да си отпочине от шумния град и да се отдаде на романтика.
Mari Todorova
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни по бизнес
2008.09.09
14:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!

Лично аз съм много доволна от хотела!
Даже в момента съм тук.

Правих голяма мероприятие - всичко беше идеално - персонала на ниво, ресторантите перфектни, отдел маркетинг - изключителен.

Много съм доволна - препоръчвам го на всеки


Други хотели в СофияЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share