комплекс Милениум **, Павел баня

Рейтинг:  4 star rating  3.6 / 5 (8 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
margoto47 (1)
отседнал Юни 2015 за 1 седмица семейно
2015.07.01
12:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бъзхитени сме от всичко в хотела;блестяща чистота,перфектно отношение на персонала,квалифицирана терапия,вкусна и достатъчна като количество храна.Цените достъпни.Тези,които имат по големи изисквания да не пропускат факта,че балнеохотелът е 2 звезди и това.което са постигнали собствениците е повече от добро.При първа възможност ще посетим с удоволствие отново хотела

lboyadjieva (1)
отседнал Февруари 2015 за 3-5 дни семейно
2015.03.16
11:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако желаете да се почувствувате в позицията на клиент - роб и да бъдете удостоени с високомерието и презрението на собственичката на хотела, както и да търпите шума по малките часове на нощта от персонала и от ресторанта в съседния хотел , тогава сте добре дошли в хотела Милениум!
За оборудването му има достатъчно други коментари, но не и за отношението на собственичката към клиентите - явно българинът е свикнал да търпи всичко и да плаща...
С няколко думи, при предплатен престой за 5 дни се радвах на шум до 2:45 ч в две от нощите
( съответно от съседния хотел първата нощ и от персонала , който се " веселеше" втората нощ точно в стаята под моята)...
При желанието ми да се оплача на " шефката - собственичка" бях посрещната с абсолютно презрение и отказ за разговор, тъй като тя не " можела да си разваля обяда" с подобни искания.
Наложи се да напусна незабавно хотела, въпреки предплатената сума...
Такива са моите впечатления от престоя ми там през февруари.
Докога ли ще ще страдаме от подобни унижения?

Симеон Симеонов
отседнал Ноември 2009 за 1 седмица сам турист
2009.11.23
14:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях за 8дни, доволен съм. Персоналът е на ниво, баните са малки но има душове на басейна. Пак ще отида.

Нели Вълкова
отседнал Октомври 2009 за 1 седмица семейно
2009.11.20
15:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ходим вече няколко години в този комплекс.Много сме доволни.Процедурите са прекрасни.Персонала е на ниво и добре квалифициран.Има още какво да се желае за сградата и стаите.Хладилниците липсват ,а за двойна стая взимат 50лв.Много вкусно и разнообразно готвят.Най-добре се чувстваме там.Благодарим на всички,че ни лекуват добре и ни помагат да изкараме зимата без проблеми!

Петина Иванова
отседнал Февруари 2008 за 2 седмици с приятели
2009.03.28
13:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Три години подред до миналата година съм ходила през зимния и пролетния сезон в този комплекс, само заради минералната вода и процедурите, базата е като почивна станция от времето на социализма-1956 год.Дори не си е направила труда собственичката за сметка на вгр.гардероби да увеличи баните и да монтира ПВЦ дограма.Отвсякъде вее и къпането в банята е невъзможно.Ползването на басейн с/у заплащане и задължително те принуждаваш с/у купони да си платиш определена сума и да се храниш при тях.Била съм и в другия голям комплекс там базата е много по-добра,но почиващите са много и по процедурите е някакъв ад.За този град с тези природни дадености трябват поне три модерни СПА хотели.

dida dimova ot gabrovo.
отседнал Юни 2008
2008.07.06
01:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ползвах услугите на комплекса 10 дена. деиствително цените са високи. гостите им са предимно от турски произход, които са доволни от процедурите и минералната вода. за десерт даваха тестени изделя, пасти. на 9/каисии, на 10/диниа. помогна ми минералната вода и лфка процедурите. повечето от така наречените пациенти предпочитаха да се хранят извън санаториума, при все, че ти добавят 80.00 лв. за храна, които не са достатачни за целиат престой. бельото ми смениха само един пат. сапун, хартиа, масло, 6апка си купих. това си е обир, за сметка на болните. ако гостите им нямаха здравословен проблем, едва ли щяха да се радват на редовни посетители. в деня на пристигането са много любезни, особено д-р методиева, която не пропуска да предлоага артро комплекс и в момента, в които разбере, че си с ограни4ени сретства, или по друга причина откагеш, моментално промениа отношението си кам теб. отказа да ме приеме в кабинета си и да ме консултира, преди да си тръгна от медицински център ;милениум; след като знае, че причината да сам там е, че имам насрочена дата за операциа в гр. велико тарново на 07072008г. в 8.30.на шиен прешлен це-7. не знам как да и благодаря за любезниат отказ. потърсих доц.гочев, който ме прие.

служител на комплекса2009.12.24 14:56
щом се наемате да давате оценка на комплекса по интернет,то моля, да се научите да пишете, поне без правописни грешки...писмото Ви е пълно с такива,госпожо.
2008.02.19
11:23

Бях миналата пролет в комплекса. Много ми хареса всичко - процедури, храна, отношение. Тази година смятах пак да отида, но цените на стаите са вдигнати с 14 лв. - от 30 лв. за двойна стая на 44 лв.

2007.11.29
18:47

byah v milenium tova lyato.mnogo sam dovolna ot rabota na personala.mnogo sa vnimatelni i priyatni.blagodarya im za dobroto otnoshenie kam horata.


Други хотели в Павел баняЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share