хотел Мони **, Смолян

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (20 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
redocv (1)
отседнал Януари 2021 за 1-3 дни семейно
2021.02.07
01:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ще започна с това, че изобщо не съм от онези претенциозни хора, които търсят кусури. Спал съм в почти всички хижи в България, бил съм на какви ли не места, но това, което видях в хотел Мони в Смолян беше потресаващо и надмина всичко, което бях видял досега!

Да започна с хубавото. Собственикът на хотел Мони е много любезен и по телефона и на живо. Цените са много ниски, в сравнение с други места за отсядане в града. И именно тук е уловката...

Хотел Мони е отвратително мръсен. В стаята ми всичко се разпадаше, смърдеше на някаква брутална смесица от цигари, парфюми, алкохол и всякакви миризми, смесени в неописуем смрадлив коктейл. Пердетата и килимите в стаята не се бяха срещали с вода през последните години, под изтърбушения фотьойл имаше такава мръсотия, че направо се зараждаха нови форми на живот! Матраците на леглата бяха продънени, бяха метнали по един топ матрак отгоре да замажат положението. Вратата в банята беше изгнила от влага и мухъл. Каналът на банята беше запушен. Не ми се коментира какво излезе оттам като се наводни пода на банята при опита ми за къпане. Вратата на терасата не се затваряше, което благоприятстваше за безпроблемното проникване на денонощния шум от близкия кабелен завод, с който граничи хотела.

Хотелът държи много ниски цени, така че човек не може да очаква качество. Но в случая просто бяха задминали всякакви граници. Хотел Мони се оказа освен всичко друго и бардак! Множество проститутки влизаха и излизаха с клиенти, което идеално допълни кошмарът, в който бях попаднал. Даже бях спрян от една ромка с предизвикателен поглед, която ме попита: "ти, накъде". Отвърнах: "как къде, към стаята си отивам". А тя: "аа, значи си с някоя колежка". С две изречения: Ако търсите евтини долнопробни курви в Смолян, и не се притеснявате от болести, това е вашето място! За всички останали, особено семейства с деца: Бягайте далеч от това място!

bregov (1)
отседнал Май 2017 за 1-3 дни с група
2017.05.12
08:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хора не се лъжете да посещавате този хотел. Може би това е най долнопреобния хотел в гр. Смолян.Бяхме на екскурзия с група.... настаниха ме в една долнопробна стая миришеща ужасно на цигари, патечката която беше между леглата беше мръсна и захабена, пердетата вуняха на цигари в банята мъркуча на душа беше спукан явно и нямаше достатъчно налягане на вдата. Беше студенно, валеше, и нямахме парно а всеки знае че на планина е студено.Когато попитахме дали ще ни пуснат парното собственика или управитела на хотела твърдо отказа или щял да си помисли. Малко преди това въпросният господин повиши висок тон на групата защото някой от хората нейскаха да спят на една спалня с две отделни завивки както и да е. Така продължавам нататък. В ресторантът на хотела имахме организирана вечеря. Вечерята беше добре персоналът любезен и учтив. Даже няколко пъти попитахме момичето което ни обслужваше дали е възможно парното да ни пуснат , но тя явно не можеше да направи нищо, да както и да е тя не е виновна за това. И така си изкарахме в Хотел Мони гр. Смолян. "Благодарим ви"!!!

vasil82 (1)
отседнал Януари 2017 за 1 седмица семейно
2017.03.20
09:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях на гости в този прекрасен комплекс тази зима.
Останах първо приятно очарован от посрещането и гостоприемството на собственика на комплекса. Разположението е прекрасно намира се в близост до центъра на града, но същевременен е разположен в на върха над града и от прозореца се вижда само планините на Родопа. Кухнята е прекрасна стайте са уютни и топли.
Бих повторил отново.

nmpetkova (1)
отседнал Юли 2016 за 1-3 дни с група
2016.08.04
00:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
На 29 и 30.07.2016г. отседнахме в Хотелски комплекс Мони гр.Смолян. Бяхме на екскурзия, организирана от Детелина Турс ООД гр.Велико Търново. Съгласно програмата трябваше да спим в хотел ***.
Бяхме настанени в апартамент, по-точно стая с 4 легла, които бяха супер неудобни, матраците със стърчащи пружини, мебелите оскъдни, стари и прашасали, банята мухлясала (прилагам снимки).
Имаше 1 закачалка, 1 чаша за 4 души. Полагаемата закуска се чакаше 1 час - пържени филии и айрян или чай в най-тънките пласмасови чаши.
И да не се чудим защо българите почиват в чужбина. При това ниво на услугите туризма в България губи. Нека всеки от нас си търси правата и да иска адекватно обслужване на цената, която плаща.


баня с мухъл баня баня закусла
Adler9 (1)
отседнал Януари 2014 за 1-3 дни семейно
2015.01.05
03:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, резервирах 3 нощувки за двама + Новогодишна вечеря в хотел Мони. Цената мн. добра, което определено беше нещото наклонило везните. По телефона (а и на живо ) Собственика беше мн. вежлив и отзивчив.
До тук всичко добре, настаниха ни в мн. малка стая, стара, мръсна, миришеща МНООООГО на цигари (не се траеше въпреки че съм пушач.). Вратата за тераската не можеше да се заключва, щорите накъсани - не може да се затвори така че да не те гледат комшиите , банята мизерна , "мебелите" някакви соц изгризани талашитени иматации на мебели, леглото и то от същия материал с издънен матрак и гнусни чаршафи ......
Поседяхме час в стаята и си тръгнахме ... просто не беше възможно да се остане. По принцип не съм претенциозен, спя и по хижи като се наложи , но такова нещо не бях очаквал. В новогодишната вечер пътувах към дома ! ! ! РАЗОЧАРОВАН СЪМ

ivche_33 (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни сам турист
2014.08.31
11:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте. Отдаде ми се вазможност да посетя Родопите и отседнах в хотелски комплекс "Мони".Стаята ми беше голяма чиста и просторна нищо не е както вие го описвате.Обслужването е стархотно и бързо.Имат страхотна кухня родопски специалитети.
Собственикът е страхотен човек,двамата с съпругата му са много гостоприемни и топли хора.Там можеш да почустваш че си си у дома.

serdar6231 (2)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни с група
2013.03.10
19:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

така ще започна с това че хотела 1-во шкафовете за счупени килимът е апсолютно мръсен леглото счупено парното работи когат си иска стаята е студена и тоалетната се намира точно срещу входната врата някой като влиза вижда хората които излизат от тоалетната гледката ни беше тухли DDD паяци на всякъде а чистотата ............

serdar6231 (2)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни с група
2013.03.02
10:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

предстои ми да отида в този хотел на 09:03 2013 с каса ми очакванията са ми много добри но незнам след като се върна на 11:03 2013 ще пиша отново и ще напиша какви са ми впечатленията. !!! за сега ще оценя всичко така но само защото няма как иначе да се пише коментар

!!! ще кача видео и снимки от престоя си

Kristalina (1)
отседнал Август 2008 за > 4 седмици семейно
2010.12.02
20:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотна обстановка и невероятен персонал,а относно шефа-думите не ми стигат,за да го похваля подобаващо!За две години,заедно с мъжът ми и детето почивахме в прекрасния град Смолян общо 4 пъти.....лято,зима,лято,зима...:}..Щастливи сме,че имахме честта,удоволствието и късмета да попаднем точно в хотел Мони{първия път}....,а за следващите 3 пъти-нямахме дилема дори.
Уютни,през зимата много топли стаи,а хората-толкова сърдечни,добросъвестни и позитивно настроени...Пак ще отидем!

Междудругото,на някой недоосъзнал се сноб,бих казала просто да отиде в хотел Смолян,за да не се дразни излишно от сладката,непретенциозна и почти домашна обстановка в Мони-то.....,която аз и моето семейство обожаваме....

kriks5234 (1)
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с група
2010.10.16
21:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

този хотел е много хубав!Миналата година ходих там на екскурзия с класа беше великолепно,по добро обслужване не съм виждала!

tatunka81
отседнал Януари 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.02.16
19:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях в хотела с приятели в началото на годината и си прекарах страхотно. В стаяте беше топло и чисто, а храната в рестораната вкусна. Благодаря на персонала за доброто обслужване.

галя богоева
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни семейно
2010.01.20
21:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съжалявам ви,скъпи студенти!Съжалявам ви,че сте станали такива,харчите паричките на родители си в иначе "престижния"университет,който е наблизо (и в който се влиза с тройки от дипломата за средно образование),а в иначе веселите си иронични бележки не сте написали и 10 думи на правилен български език.Вие сте картинката на българската младеж в момента-вечно искаща,но неможеща.И вместо да критикувате,вземете да почетете нещо,че е срамно големи хора като вас да пишат по зле и от седемгодишния ми син.
А относно хотела ще кажа че е хубав-не е страхотен,но е добър.Или както казват на запад :"You get what you pay for".Превода оставям на вашата интелигентност.

jensko tsarstvo
отседнал Септември 2009 за 2 седмици с група
2009.10.22
22:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравеите!!! към коментара на редколегията искаме да добавим мн добри впе4атления за този хотел: например отношението на сервитиорите към гостите на хотела.Заради сутрешното кафе вси4ки студенти закъсняват за своите лекции и изпити.Друг лош фактор на хотела е 4е шефа пести пари за масло(студентите немогат да спят заради скърцащите врати) за метла и лопата или прахосмока4ка (затова вси4ки гости са заринати в боклуци до колената)нямат парцал и препарат(затова хората непрестанно вдишват прахта) а също и 4е всеки един от нас може да се обеси в паяжините по стаите!!! Е това беше за сега (НО САМО ЗА СЕГА) ако зависи от нас може да напишем цял роман но за на6е голямо щастие ни 4акат да пием от татак....... женско царство

тото тотев2010.02.09 17:06
Колежката,по горе,го каза ясно,ПЛАЩАШ ЗА ТОВА,КОЕТО ПОЛУЧАВАШ.А относно сутрешните закъснения,за лекции,за пръв път виждам подобно оправдание-кафето.Ако аз кажа на шефа, че съм закъснял за работа,щото кафето ми се е забавило,май само кафе ще пия след това.
ot redkolegiqta
отседнал Октомври 2009 за 2 седмици по бизнес
2009.10.22
21:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сравнение с предните коментари,ние живеем на 5-тият етаж.Нека си преставим един трапец,със запълнени три ъгъла от легла.В които се носи приятния аромат на торни гъби(мухъл,плесан и др.)Голямо впечатление правят климатичните условия(ВЕЦ-а и ТЕЦ-а,които липсват),камериерските услуги също са на висота(шефа пести пари от прах за пране,като забранява да се сменят редовно чаршафите)и като прибавим прекрастният басейн (иначе казано терасата),който няма чучур и при дъждовно време съвсем спокойно можем да си гледаме рибки,които след това да печем на парното в коридора поради липса на такова в стаята можем да заключим, че обслужването в хотелът като цяло е на голяма висота. ХВАЛА ПУНО!!! М/у другото щяхме да забравим да се похвалим и от липсата на достатъчно голям гардероб,който да побере дрехите на трима или поне някакви шкафчета( а за маса въобще нама смисъл да коментираме).
Стигаме вече и до "прекрастният" ресторант с "великолепно" обслужване, където яденето е под всякаква критика, но пък за сметка на това става светкавично бързо(за около 50-60 минути).А пък когато има и клиенти костите ви биха могли да изгният от старост до като получите желана мръвка или чорбица.Цените също са леко завишени(както във всеки елитен ресторант). Такаааааамммммм... остана да изкоментираме само приятните цени вписани в рекламните материяли на хотелът, които за наше истинско удоволствие и удовлетворение намат нищо общо с въпросните брошури и картинката вече би трябвало да ви е пределно ясна.Като заключение ние от редколегията смело ви препоръчваме хотел Мони , но не заради спането или вечерята в ресторанта а заради очарователното присъствие на самата Мони(дъщерята на шефа на която е кръстен хотелът)и невероятната й страст и привързаност към мъжката част или по-скоро мъжките части.

тото тотев2010.02.09 17:13
Момчета,има и други хотели-по 60лв на човек,там ще ви е по добре.Е пак ще намерите за какво да се оплачете,ама с това няма да си избиете комплексите.А доколкото знам хигиената е продукт на възпитание,аз много обикалям и ако някъде не ми е чисто-чистя сам,все пак там спя......
mony2010.04.14 21:23
tova e napalno neumesten komentar bih kazala usobeno ako ne poznavata mladata devoika,imah udovolstvieto da se zapozonaia s adashkata mi i moga da kaja che tova sa palni gluposti naprotif bih ia komentirala kato edna mlada i mnogo privlekatelna istinska dama...a do hotela neznam kade ste vidiali muhala i mrasotiata no otsiadam v hotela veche 2 godini sam vsiaka sedmica v komandirovka i moga nai otgovorno da zaiavia che e mnogo uiutno i toplo. Maika sam na tri deca i moga da kaja koga chestotata e na nivo i koga ne,a ako jelaete hubavi gledki i poveche luks ima i drugi hoteli no si pomislete kakvi shte sa vi razhodite tam osven za nostuvkata taka i za hranata..? Zatova ne marsete imeto na hotela sas zlobnite vi kometari! Obslujvaneto e otlichno!
ивета костова
отседнал Август 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.08.15
11:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете в този хотел.Положението с хигиената е трагично.Тоалетните не бяха чистени,чаршафите на петна ,а пода с балатум- доста мръсен.Цените са даже високи за тази кочина.Искам да предупредя,ако някой все пак реши да ходи там,че стаите на първия етаж са под нивото на двора на хотела
и имате странна гледка от прозореца.

Радослава Гусова
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.08
11:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел! Посрещнахме 2009 много хубаво. Персонала са много гостоприемни, отзивчиви и усмихнати. В стаите е уютно и много горещо, абе с две думи много сме доволни!!!

джебел-х-л "РОЯЛ"
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.12.28
10:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

посетихме хотела септеври 2008г..останахме много доволни-ниски цени,добро обслужване,вкусна храна,салати и мезета,качеств.алкохол.....поздравления

2008.01.03
20:23

Изкарахме весело посрещане на 2008година,купон до зори,вси4ко беше 4удесно.Уютно и топло хотел4е.Благодарим на персонала.

2007.09.06
13:14

много е готино хотелчето.ние изкарахме цяла седмица в апартамент и ни взеха 130 лв.тихо е и е близо до гората(който я обича).чисто и новичко.благодаря на персонала много са любезни

2007.07.10
16:38

Цените са грешни!!! На мен ми взеха 18лв.за една вечер иначе горе-долу бива!


Други хотели в СмолянЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share