Svetlana (2)
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.08
12:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сядам и си мисля...Колко е хубаво да си различен.Да си популярен в живота, всички да те харесват, да те забелязват... и да имаш свое лице. Можеш да си различен не само външно, можеш да си различен и в мислите и поведението...
Сядам и си мисля...Улисана в ежедневните си проблеми се сещам за онзи м.Август през 2005 г.когато семейно решихме да си починем далеч от шума и суетата на големия град/Пловдив/ и ето ни пред малкото семейно бижу, наречено Къща за туризъм "Св.Мария-Магдалена"-Девин.
Посрещани с усмивка и настанявани с топлота в този български дом, по време на всичките ни гостувания /може би 7-8 на брой - последно до 04.09.2009 г./ не ми остава нищо друго освен да кажа: ПОКЛОН пред Вас бати Илчо и како Мими! ПОКЛОН пред Вас сем. Костадинови!
БЛАГОДАРЯ за родопското гостоприемство, БЛАГОДАРЯ на Вас мили хора за професионализма /винаги чисти, уютни и подредени стаи, мирише на хубаво, загрижени домакини за своите гости, да се чувстват удобно и приятно/.Казвам гости,защото всеки посетител на този български дом с име на светица /Къща за туризъм "Св.Мария-Магдалена"-Девин/ не е просто поредния турсти - всеки е посрещан тук като ГОСТ и е изпращан като ПРИЯТЕЛ.
Бати Илчо и како Мими - БЛАГОДАРЯ за кафетата със запазена марка "Св.Мария-Магдалена" /невероятна гледка от верандата в съчетание с приятната компания във Ваше присъствие/ БЛАГОДАРЯ за тихите прохладни вечери, когато всички заедно насядали около масата на прекрасната веранда или покрай камината в сътворената перфектно и с много обич механа в приказки и смях си спомняме за българските си корени.
Различните обаче винаги имат трудности в живота-не ги разбират, все са неудобни, защото искат да правят неща "не съвсем като другите".
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО ИЛЧО И КАКО МИМИ!
ПОКЛОН ПРЕД ВАС СЕМ.КОСТАДИНОВИ - СОБСТВЕНИЦИ НА КЪЩА ЗА ТУРИЗЪМ "СВ.МАРИЯ-МАГДАЛЕНА" !!!
БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ И С ВИСОКО ИЗПРАВЕНИ ГЛАВИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА РЕАЛИЗИРАТЕ МЕЧТИТЕ СИ! А ОТ ТЯХ ИМАМЕ МНОГО, НАЛИ ?!!!

Весели целувки на всички от Пловдив и до нови срещи!
/надявам се не догодина, а още през тази календарна година пред камината да си кажем НАЗДРАВЕ с чаши вино в ръка/


фффффффффф
отседнал Март 2008 за 1-3 дни млада двойка
2009.01.29
11:49
коментар
2008.01.18
17:34

Страхотно място със стрaхотни хора. Илко и съпругата му са невероятни домакини.


Други хотели в ДевинЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share