хотел Агарта ***, Чепеларе

Рейтинг:  4 star rating  4.4 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Чепеларе
Смолян    0 км
Пампорово
Смолян    7.8 км
Чудните мостове
Смолян    13.5 км
водопад Орфей и каньона на водопадите
Смолян    16 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Zhoucky (2)
отседнал Февруари 2015 за 1-3 дни семейно
2015.02.15
13:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отоплението в хотела е проблем. По принцип има локално парно, ако бъде запалено котлето (на дърва е, което означава, че сутрин радиаторите са студени, защото огънят не се поддържа през нощта). Първият ден беше като в хладилник. В стаята ни се оказа, че има сериозен проблем с изолацията - до степен, че по стените се стича конденз на струйки, който разтваря боята. Разбира се, има и мухъл в ъгъла. Като цяло обаче, в стаята е сравнително чисто. Ресторантът не се отоплява и храненето предполага облекло, подходящо за ски пистата. Закуската включва чай, лъжица сладко и нещо пържено. Кафето е екстра, която се заплаща допълнително, както и всяка друга добавка, напр. сирене. ПОС терминалът "изненадващо" се оказа на ремонт, въпреки табелката за работа с кредитни карти. Иначе персоналът е любезен.

любомир и елен иванови
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.31
18:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен малък хотел. Абсолютно без забележки и за условията, и за атмосферата и за обслужването. Ресторанта е чедесен. Местоположението на хотела е оптимално. Изкарахме чудесно и се почувствахме специални. Ще го посетим отново, посетете го и вие!

Зафирови Варна
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.21
22:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен хотел. Мил и любезен персонал и домакини. Прохлада в стаите, хубава храна в ресторанта, изискана обстановка, чудесен вътрешен дизайн, невероятни цени (за 7-дневен пакет - 210 лв. двойна стая!). Заслужава повече от три звезди. За нас беше чудесна лятна почивка. Ще го посетим отново!


Други хотели в ЧепелареЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share