хотел Родопски Дом ****, Чепеларе

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (16 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
rangel (3)
отседнал Август 2016 за 1-3 дни семейно
2016.08.16
07:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В началото на август посетихме хотел Родопски дом в гр. Чепеларе.
Искам да изкажа възхищението си от тази кратка, но невероятно приятна почивка. За първи път посещаваме този град и хотел, но останахме очаровани от невероятното съчетание на красивата и величествена природа, с уютната обстановка на хотела.
А за топлотата, изключително вежливото и приятелско отношение и невероятното внимание, с които ни посрещна и обгрижваше персонала през цялото време - просто нямаме думи да опишем възхищението и благодарността си!
Тези толкова слънчеви, усмихнати и сърдечни хора спечелиха завинаги нашата признателност, благодарност и безкрайно уважение!
Предлаганата храна и напитки бяха перфектни като качество и обилни, като количество. Кухнята е чудесна!!!Хвала на майстор готвача!
Обслужването от рецепцията, през ресторанта, бара, допълнителните услуги и процедури беше невероятно коректно, с проявени изключително внимание и грижа към гостите, и респективно към нас.
Обзавеждането в стаите е малко позахабено от некоректното отношение на някои гости (обгорен от цигари мокет, опръскани с Кока кола или кетчуп стени, олющени и издраскани мебели, размазани засъхнали дъвки по мокета), но затова няма как да обвиним персонала и собствениците на хотела - не е възможно след всеки недобросъвестен гост да се извършва ремонт на всяка стая...В тази връзка единствено мога да изразя искреното си съжаление, че въпросните гости са проявили толкова небрежно и безотговорно отношение към интериора в стаите...
Но същевременно, бих искал и дебело да подчертая, че прави чест на хората от персонала, които с цената на много усилия и постоянен, добросъвестен труд, поддържат хигиената в стаите и хотела в безупречно състояние!!!
Тръгнахме си от хотел "Родопски дом" и град Чепеларе, обогатени с невероятно красиви впечатления от планината, града, хората...И с много нови приятели - всички тези служители, които със своята усмивка, отношение и топла, човешка непринуденост ни накараха да ги заобикнем и почувстваме като наши сърдечни и близки хора!
Благодарим ви мили приятели!!! Благодарим ви от все сърце!!!
Желаем ви крепко здраве, много щастие и успехи!!!
С радост ще ви посетим отново!!!

Кремена и Ангел

norboy (2)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.26
09:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От 17 до 23 август бяхме гости на хотела и мога да споделя само най- хубави неща за това време . Рядко се среща такова обслужване и отношение от страна на персонала и мога само да изкажа своите благодарности на всички , които направиха наша почивка прекрасна - грижа и внимание за всеки клиент - това е истината в хотел Родопскии дом . Единствено лошо впечатление ми направи факта , че през уикенда в хотела идват гости , които са с ясната мисъл , че все едно са у дома си и не се съобразяват с никого и нищо - типично по български пълнят чиниите от шведската маса до дупка и замъкват към стаите храната , като невидели , пушат по време на часовете за вечеря в ресторанта без да се съобразяват с другите посетители и не им пука дори от забележките на персонала . Но това си е за тяхна сметка - типични "авантаджии" . Но добре ,че все по малко става групата на този тип хора , които отиват с идеята не да почиват , а да си избиват комплексите на такива места . Още веднъж - благодарност и поздрави на целият персонал . Другата година пак сме там .

maria_genceva (2)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.20
23:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в хотела в края на юли 2010 и сме много доволни от престоя си там.
обслужването е на ниво, стаите се почистват ежедневно, храната е с отлично качество. За цената, която платихме условията са превъзходни. С удоволствие ще го посетим отново, като се има в пред вид,е околността предлага много забележителности и една седмица е крайно недостатъчна за да се види всичко.
С адмирации към ръководството и персонала и се надяваме пак да посетим това райско кътче.


Мария Григорова
отседнал Март 2010 за 3-5 дни сам турист
2010.03.08
17:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако се чудите къде да отидете за няколко дена, това е мястото.
Още с влизането в хотела, ви посрещат с усмивка. Персоналът е любезен и работи в полза на клиентите. Никой не те гледа накриво, а напротив опитват се да помогнат както могат.
За хотела мога да кажа, че беше много чисто и топло в стаята ми, и което е от голяма важност - имаше постоянна топла вода.

валя петрова
отседнал Март 2010 за 3-5 дни семейно
2010.03.06
17:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях на зимна почивка с дьщеря ми в хотел Родопски домл
Много сме доволни както от обслужването чистотата храната спокойствието така и от предлаганите условия за спорт и забавлениял
Пистата Мечи чал е отлично поддържана и подходяща за всякакви скиорил
Бих посетила хотела отново и бих го препорьчала на приятелил

Демир Добрев
отседнал Януари 2010 за 1 седмица семейно
2010.02.07
16:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вече трета година отсядаме в този хотел! Моето мнение е че хотела е много хубав,обслужването е на ниво,храната е добра и изобщо не е вярно че водата в басейна е студена !
Запознат съм с нормите за температурата на водата в басейните и такива от 31-32 градуса са нереалн високи !!! Все пак това не е СПА или балнеосанаториум !Относно "топлото" в стаите-няма проблем.Парното работи и се поддържа нормална температура !На някой от гостите сигурно в домовете им е по студено!И в двойните стаи и в апартаментите където съм отсядал винаги е било топло. Моето скромно мнение е че на фона на големия брой хотели в БГ било то летни или зимни Родопски дом си заслужава цената и "звездите".А аз съм отсядал на много места и съм виждал хотели и с повече звезди където ВСИЧКО е много зле!!!Така че препоръчвам с две ръце добрия хотел РОДОПСКИ ДОМ!Специални поздрави на персонала на хотела и най вече на спасителката/жената на басейна/ за приятните мигове от престоя ни там.

eng_bobo (3)
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни семейно
2009.04.11
10:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела изглежда доста добре, но само отвън. Качеството на строителните и довършителни работи е под всякаква критика. Апартаментите са големи, но мебелировката не е подходяща.
Като цяло хотелът определено не заслужава 4 звезди.
Иначе гледката е великолепна.

Л.Георгиева
отседнал Декември 2008 за 1 седмица семейно
2009.01.15
21:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела в началото на 2009 с приятели,хареса ни, останахме доста очаровани.Басейнът е чист, а що се отнася до обслужването в целият хотел има още какво да се желая, но това за нас не беше проблем. Беше топло и приятно единственото само което липсва е може би детски кът , но все пак това е политика на самият хотел.
Препоръчвам Ви го с две ръце!!! Отново ще го посетим

Георги Гезербатлиев
отседнал Февруари 2008 за 2 седмици по бизнес
2008.11.26
16:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е добър.Има обаче какво още да се желае.Персонала явно не е добре подготвен за условията в който работи.Липсва му необходимаъта култура и желание за работа.

svet (1)
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.10.12
21:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние бяхме в този хотел миналия месец с приятели и всички бяхме направо очаровани от хотела.Персонала се стараеше ,може само да изключиме рецепцията.Водата в басейна и джакузито беше дори по топла от очакваното.И мога да добавя,че цената беше дори ниска за този хубав хотел.

2008.02.10
13:08

Всичко ми хареса.Единственото от което остана недоволна цялата група това е дискотеката към хотела.По-точно от момчето зад пулта.Вместо да се забавляваме ние се изнервихме и си тръгнахме.Може би трябва да мине някакъв курс това момче.

2007.12.27
00:29

За това, че стаите са студени си има обяснение - нали трябва да те накарат да си запалиш камината в стаята и да доплатиш за това! Помъчиха се и да ни впишат в сметката и блок маса за вечеря без да сме ползвали такова чудо - поне да ни бяха уведомили, че го предлагат, а не ние да ходим по разни кръчми навън и после да се сърдят, че им вдигаме скандал! Ние си бяхме платили Коледна вечеря още при резервирането и се наложи да им показваме договора на рецепцията, тъй като в сметката на 3 те ни апартамента беше включена "коледна вечеря", после се оказа че това уж било за другите 2 предходни вечеря на блок маса, за което дори не бяхме уведомени, че можем да ползваме такава! Безхаберие отвсякъде "ще изчакаме да дойде рецепциониската от другата смяна - тя може да знае нещо"- ами ако искам да си тръгна веднага какво правим тогава?

2007.11.03
19:37

Хотелът определено не заслужава 4 звезди. Персоналът се старае много, но от управлението на хотела определено лъха на скъперничество. Когато отидохме в стаите беше студено, после пуснаха парното, но отново го спряха към 1 през нощта. Направо си умряхме от студ. За водата в басейна няма да говоря. Тя е определено не е приятна.А освен това ресторанта е малък и не може да се добереш до него.

2007.08.15
11:48

ХОТЕЛЪТ НЕ Е ЛОШ, НО НАУСТИНА ИМА НЯКОИ НЕЩА ЗА ДОИЗКУСУРЯВАНЕ.ЦЕНИТЕ СА ПРЕКАЛЕНО ВИСОКИ ЗА ТОВА ОБСЛУЖВАНЕ.ПОСЕТИЛА СЪМ МНОГО ХОТЕЛИ И ТРЯБВА ДА ВИ КАЖА , ЧЕ ТАМ НИ ПОСРЕЩАТ РАДУШНО А НЕ НИ ГЛЕДАТ КАТО НАТРАПНИЦИ.ОСВЕН ТОВА НИ ОБСЪЖДАХА И ОГЛЕЖДАХА.МОЛЯ ПОСТАРАЙТЕ СЕ ПОВЕЧЕ! ХОРАТА НЕ СА ВИНОВНИ, ЧЕ ВИЕ СТЕ НА РАБОТА!

2007.08.03
09:42

Хотелът като цяло не е лош, но има някои неща за които могат да се постараях: първо - персоналът, не може да пиколото да се обляга, протяга и вика на рецепцията, също така на рецепцията не се усмихват и за водата в басейна съм съгласна, като и за джакузито което се заплаща допълнително, по-добре въобще д ане го бяха правили!!!!!Това го няма никъде. Мога да дам много примери....в Банко в Велинград няма такова нещо

2007.04.25
13:59

ВОДАТА В БАСЕЙНА Е СТУДЕНА И ЧОВЕК СЕ ЧУВСТВА НЕКОМФОРТНО .ЩЕ Е ДОБРЕ ТЕМПЕРАТУРАТА ДА БЪДЕ ПОНЕ 31-32 ГРАДУСА КАКВИТО СА СТАНДАРТНИТЕ НОРМИ!!!!!!!!!!!!


Други хотели в ЧепелареЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share