хотел Родопски Дом ****, Чепеларе

Рейтинг:  4 star rating  3.9 / 5 (17 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Yan078 (1)
отседнал Февруари 2019 за 3-5 дни семейно
2019.02.15
23:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За хотел с категория 4* е доста занемарен.Платихме по 161лв.на вечер за стая делукс в която единнствено дограмата и размера на стаята са без забележки.Всичко останало е за подмяна.Започвам още с влизането:разхлабена и скърцаща брава с обикновен метален ключ,счупен капак на може би някога работещо устройство за карти ,което постоянно падаше,крушката в антрето не работеше,мръсен и лекьосан мокет,вратата на банята скърцаше ужасно,(а точно до нея бяха сложили допълнителното легло за сина ми),копчето на казанчето в банята хлътваше след всяко натискане,телефона беше повреден -не можеше да се затваря добре и през целият ни престой се чуваше сигнал свободно и така и никой не си направи труда да го поправи до нашето напускане.Матраците са стари, твърди и се усещат пружините , осветлението много слабо, а крушките от старите които загряват-внимавайте да не ги докоснете.Телевизора също е от старите за качество на телевизия и дума не може да става.И не на последно място трябва да отбележа,че стаята ни беше над ресторанта и при всяко разместване (особено в часовете по време и след хранене)се чуваше суркане на столове.Толкова за стаята.Ресторанта е мн.малък за капацитета на хотела и затова и фоайето е обърнато на ресторант,а местата пак не стигат.Няма детски кът,децата трябваше да играят около масите,а от персонала се сърдеха,но къде можеха да отидат.Има една мн.малка зала ,точно преди спато ,в която има маса за тенис,1бр.електронна игра(над 30годишна) и един масажен стол това е мястото за игра, а представете си имаше поне 20 деца.Спато не е нещо особенно,поне басейна беше топъл.
Горе -долу така стоят нещата в този хотел.Доволни сме от персонала на рецепция и жените които почистваха стаите-мн.отзивчиви,но няма да посетим това място отново.В това си състояние хотела отговаря на не повече от 2*.Снимките не отговарят на реалноста.


Перваза на вратата.в банята пада Копчето за карти счупено Скъсан и лекьоаан мокет Стар телевизор и мн.лошо качество на телевизия
rangel (3)
отседнал Август 2016 за 1-3 дни семейно
2016.08.16
07:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В началото на август посетихме хотел Родопски дом в гр. Чепеларе.
Искам да изкажа възхищението си от тази кратка, но невероятно приятна почивка. За първи път посещаваме този град и хотел, но останахме очаровани от невероятното съчетание на красивата и величествена природа, с уютната обстановка на хотела.
А за топлотата, изключително вежливото и приятелско отношение и невероятното внимание, с които ни посрещна и обгрижваше персонала през цялото време - просто нямаме думи да опишем възхищението и благодарността си!
Тези толкова слънчеви, усмихнати и сърдечни хора спечелиха завинаги нашата признателност, благодарност и безкрайно уважение!
Предлаганата храна и напитки бяха перфектни като качество и обилни, като количество. Кухнята е чудесна!!!Хвала на майстор готвача!
Обслужването от рецепцията, през ресторанта, бара, допълнителните услуги и процедури беше невероятно коректно, с проявени изключително внимание и грижа към гостите, и респективно към нас.
Обзавеждането в стаите е малко позахабено от некоректното отношение на някои гости (обгорен от цигари мокет, опръскани с Кока кола или кетчуп стени, олющени и издраскани мебели, размазани засъхнали дъвки по мокета), но затова няма как да обвиним персонала и собствениците на хотела - не е възможно след всеки недобросъвестен гост да се извършва ремонт на всяка стая...В тази връзка единствено мога да изразя искреното си съжаление, че въпросните гости са проявили толкова небрежно и безотговорно отношение към интериора в стаите...
Но същевременно, бих искал и дебело да подчертая, че прави чест на хората от персонала, които с цената на много усилия и постоянен, добросъвестен труд, поддържат хигиената в стаите и хотела в безупречно състояние!!!
Тръгнахме си от хотел "Родопски дом" и град Чепеларе, обогатени с невероятно красиви впечатления от планината, града, хората...И с много нови приятели - всички тези служители, които със своята усмивка, отношение и топла, човешка непринуденост ни накараха да ги заобикнем и почувстваме като наши сърдечни и близки хора!
Благодарим ви мили приятели!!! Благодарим ви от все сърце!!!
Желаем ви крепко здраве, много щастие и успехи!!!
С радост ще ви посетим отново!!!

Кремена и Ангел

norboy (2)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.26
09:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От 17 до 23 август бяхме гости на хотела и мога да споделя само най- хубави неща за това време . Рядко се среща такова обслужване и отношение от страна на персонала и мога само да изкажа своите благодарности на всички , които направиха наша почивка прекрасна - грижа и внимание за всеки клиент - това е истината в хотел Родопскии дом . Единствено лошо впечатление ми направи факта , че през уикенда в хотела идват гости , които са с ясната мисъл , че все едно са у дома си и не се съобразяват с никого и нищо - типично по български пълнят чиниите от шведската маса до дупка и замъкват към стаите храната , като невидели , пушат по време на часовете за вечеря в ресторанта без да се съобразяват с другите посетители и не им пука дори от забележките на персонала . Но това си е за тяхна сметка - типични "авантаджии" . Но добре ,че все по малко става групата на този тип хора , които отиват с идеята не да почиват , а да си избиват комплексите на такива места . Още веднъж - благодарност и поздрави на целият персонал . Другата година пак сме там .

maria_genceva (2)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.20
23:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в хотела в края на юли 2010 и сме много доволни от престоя си там.
обслужването е на ниво, стаите се почистват ежедневно, храната е с отлично качество. За цената, която платихме условията са превъзходни. С удоволствие ще го посетим отново, като се има в пред вид,е околността предлага много забележителности и една седмица е крайно недостатъчна за да се види всичко.
С адмирации към ръководството и персонала и се надяваме пак да посетим това райско кътче.


Мария Григорова
отседнал Март 2010 за 3-5 дни сам турист
2010.03.08
17:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако се чудите къде да отидете за няколко дена, това е мястото.
Още с влизането в хотела, ви посрещат с усмивка. Персоналът е любезен и работи в полза на клиентите. Никой не те гледа накриво, а напротив опитват се да помогнат както могат.
За хотела мога да кажа, че беше много чисто и топло в стаята ми, и което е от голяма важност - имаше постоянна топла вода.

валя петрова
отседнал Март 2010 за 3-5 дни семейно
2010.03.06
17:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях на зимна почивка с дьщеря ми в хотел Родопски домл
Много сме доволни както от обслужването чистотата храната спокойствието така и от предлаганите условия за спорт и забавлениял
Пистата Мечи чал е отлично поддържана и подходяща за всякакви скиорил
Бих посетила хотела отново и бих го препорьчала на приятелил

Демир Добрев
отседнал Януари 2010 за 1 седмица семейно
2010.02.07
16:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вече трета година отсядаме в този хотел! Моето мнение е че хотела е много хубав,обслужването е на ниво,храната е добра и изобщо не е вярно че водата в басейна е студена !
Запознат съм с нормите за температурата на водата в басейните и такива от 31-32 градуса са нереалн високи !!! Все пак това не е СПА или балнеосанаториум !Относно "топлото" в стаите-няма проблем.Парното работи и се поддържа нормална температура !На някой от гостите сигурно в домовете им е по студено!И в двойните стаи и в апартаментите където съм отсядал винаги е било топло. Моето скромно мнение е че на фона на големия брой хотели в БГ било то летни или зимни Родопски дом си заслужава цената и "звездите".А аз съм отсядал на много места и съм виждал хотели и с повече звезди където ВСИЧКО е много зле!!!Така че препоръчвам с две ръце добрия хотел РОДОПСКИ ДОМ!Специални поздрави на персонала на хотела и най вече на спасителката/жената на басейна/ за приятните мигове от престоя ни там.

eng_bobo (3)
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни семейно
2009.04.11
10:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела изглежда доста добре, но само отвън. Качеството на строителните и довършителни работи е под всякаква критика. Апартаментите са големи, но мебелировката не е подходяща.
Като цяло хотелът определено не заслужава 4 звезди.
Иначе гледката е великолепна.

Л.Георгиева
отседнал Декември 2008 за 1 седмица семейно
2009.01.15
21:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела в началото на 2009 с приятели,хареса ни, останахме доста очаровани.Басейнът е чист, а що се отнася до обслужването в целият хотел има още какво да се желая, но това за нас не беше проблем. Беше топло и приятно единственото само което липсва е може би детски кът , но все пак това е политика на самият хотел.
Препоръчвам Ви го с две ръце!!! Отново ще го посетим

Георги Гезербатлиев
отседнал Февруари 2008 за 2 седмици по бизнес
2008.11.26
16:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е добър.Има обаче какво още да се желае.Персонала явно не е добре подготвен за условията в който работи.Липсва му необходимаъта култура и желание за работа.

svet (1)
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.10.12
21:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние бяхме в този хотел миналия месец с приятели и всички бяхме направо очаровани от хотела.Персонала се стараеше ,може само да изключиме рецепцията.Водата в басейна и джакузито беше дори по топла от очакваното.И мога да добавя,че цената беше дори ниска за този хубав хотел.

2008.02.10
13:08

Всичко ми хареса.Единственото от което остана недоволна цялата група това е дискотеката към хотела.По-точно от момчето зад пулта.Вместо да се забавляваме ние се изнервихме и си тръгнахме.Може би трябва да мине някакъв курс това момче.

2007.12.27
00:29

За това, че стаите са студени си има обяснение - нали трябва да те накарат да си запалиш камината в стаята и да доплатиш за това! Помъчиха се и да ни впишат в сметката и блок маса за вечеря без да сме ползвали такова чудо - поне да ни бяха уведомили, че го предлагат, а не ние да ходим по разни кръчми навън и после да се сърдят, че им вдигаме скандал! Ние си бяхме платили Коледна вечеря още при резервирането и се наложи да им показваме договора на рецепцията, тъй като в сметката на 3 те ни апартамента беше включена "коледна вечеря", после се оказа че това уж било за другите 2 предходни вечеря на блок маса, за което дори не бяхме уведомени, че можем да ползваме такава! Безхаберие отвсякъде "ще изчакаме да дойде рецепциониската от другата смяна - тя може да знае нещо"- ами ако искам да си тръгна веднага какво правим тогава?

2007.11.03
19:37

Хотелът определено не заслужава 4 звезди. Персоналът се старае много, но от управлението на хотела определено лъха на скъперничество. Когато отидохме в стаите беше студено, после пуснаха парното, но отново го спряха към 1 през нощта. Направо си умряхме от студ. За водата в басейна няма да говоря. Тя е определено не е приятна.А освен това ресторанта е малък и не може да се добереш до него.

2007.08.15
11:48

ХОТЕЛЪТ НЕ Е ЛОШ, НО НАУСТИНА ИМА НЯКОИ НЕЩА ЗА ДОИЗКУСУРЯВАНЕ.ЦЕНИТЕ СА ПРЕКАЛЕНО ВИСОКИ ЗА ТОВА ОБСЛУЖВАНЕ.ПОСЕТИЛА СЪМ МНОГО ХОТЕЛИ И ТРЯБВА ДА ВИ КАЖА , ЧЕ ТАМ НИ ПОСРЕЩАТ РАДУШНО А НЕ НИ ГЛЕДАТ КАТО НАТРАПНИЦИ.ОСВЕН ТОВА НИ ОБСЪЖДАХА И ОГЛЕЖДАХА.МОЛЯ ПОСТАРАЙТЕ СЕ ПОВЕЧЕ! ХОРАТА НЕ СА ВИНОВНИ, ЧЕ ВИЕ СТЕ НА РАБОТА!

2007.08.03
09:42

Хотелът като цяло не е лош, но има някои неща за които могат да се постараях: първо - персоналът, не може да пиколото да се обляга, протяга и вика на рецепцията, също така на рецепцията не се усмихват и за водата в басейна съм съгласна, като и за джакузито което се заплаща допълнително, по-добре въобще д ане го бяха правили!!!!!Това го няма никъде. Мога да дам много примери....в Банко в Велинград няма такова нещо

2007.04.25
13:59

ВОДАТА В БАСЕЙНА Е СТУДЕНА И ЧОВЕК СЕ ЧУВСТВА НЕКОМФОРТНО .ЩЕ Е ДОБРЕ ТЕМПЕРАТУРАТА ДА БЪДЕ ПОНЕ 31-32 ГРАДУСА КАКВИТО СА СТАНДАРТНИТЕ НОРМИ!!!!!!!!!!!!


Други хотели в ЧепелареЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share