къща за гости Власеви **, Хисаря

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (4 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Violina Kraleva (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.06.24
21:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме една седмица на Хисаря.Отседнахме в дом Власеви.Очароваха ни условията-бяха ни осигурени всички удобства и прекрасно отношение от страна на домакините.Благодарение на това прекарахме една чудесна почивка и с удоволствие бихме се върнали отново там. Благодарим ви за гостоприемството,семейство Власеви!Бъдете все така усмихнати и приветливи!Пожелаваме ви успех!

ESTER2016.06.30 06:04
Аз със съпруга си наехме апартамента, а наша приятелка с детето си стая с две легла в дом Власеви.Ще започна с така наречените удобства рекламирани в сайта на къщата. Паркинга е двете страни на улицата пред дома на основа свободно място, което е фантастика да случиш ако се настаняваш в събота или неделя, поради наплива на плажа на военната база, която е в близост.Изкачването на стълбището е подходящо за любителите на екстренните спортове, а достъпа за инвалиди навярно предвижда пълзенето на инвалидите по стълбите или паркирането им в инвалидната количка на задния двор. За рехабилитатор дори и не се прави опит да се осигури, а тишина по-добре ЗАБРАВЕТЕ.Заведението в съседния дом работи до малките часове и се чуват посетителите направо в стаите.А сега за стаите- двойната стая е с обща тераса със съседната стая, в която също имаше почиващи и не може и дума да става за лично пространство. Въздуха в стаята миришеше на застояло, което се обяснява с това, че стаите не се проветряват, поради съседството с чужди хора.В тоалетната имаше останки от тоалетна хартия и един общ чаршаф за приятелката ми с детето. А сега най-интересното от студиото: микровълновата печка беше повредена и не се въртеше чинията, така наречената кафе машина се намира на улицата (електрическия чайник не се счита),в нашата тоалетна също бяха оставени останки от рулото с тоалетна хартия и бяхме принудени да си поискаме или да си купим,в банята бяха поставени две кърпи за тяло на завидна възраст, която подсказва, че са отработили своето и трябва да бъдат сменени, а кърпи за лице въобще нямаше такива.Тоалетното казанче беше повредено и често просто не спираше да тече. Студиото се намира на последния етаж, поради което се превръща в сауна и в горещите дни е невъзможно без климатик.Ние случихме 35-40 градусови температури и за наш късмет климатика беше подпушен и започна да капе на 2 места направо върху спалнята.Собственика изчисти филтрите и подпъхна хартия под климатика за да смени посоката на оттичане, което доведе до това, че протече на още едно място.Пет дни бяхме принудени да сменяме купичките с вода от спалнята, за да не се унищожи матрака и да не се надуе пода, а съпруга ми спа на дивана.Преди да напуснем, попитах собственичката каква отстъпка ще получим заради неизправния климатик, на което ми бе отговорено следващия път да си намеря стая, която да отговаря на изискванията ми и ми затвори телефона преди да мога да добавя каквото и да било.И ако мислите че така наречената 10% отстъпка за повече от три нощувки, рекламирана в сайта беше спомената и получена-дълбоко грешите. Разписка за платените пари-дори и бегъл опит да бъде дадена такава не бе направен-всичко потъва в джобовете на собствениците, за които почиващите са само парични знаци.
Елица Георгиева
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.11.13
16:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме семейно в Дом Власеви през август 2009г. и изкарахме
страхотно. Чисто, уютно и спокойно - това ни беше достатъчно за възстановяване на силите.

2008.01.25
19:54

Минусът вече е отсранен. Сега всяка стая има собствен санитарен възел. Заповядайте!

2007.05.22
10:55

Много приятна и уютна обстановка на добра цена! Препоръчвам горещо! :-) Единствен минус - двете двойни стаи ползват обща баня и тоалетна..


Други хотели в ХисаряЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share