Драголова Къща, Калофер

Рейтинг:  5 star rating  4.8 / 5 (4 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Martinaaa (1)
отседнал Март 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.03.18
16:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази къща е страхотна, както и собственичката-леля ДончиТази година бяхме там за 1ви март и миналата година също..изкарахме страхотно.Много е уютно вътре,има си всичко което е нужно-механа,барбекю,кухня. Двора е много хубав,а за леля Дончи нямам думи..страхотен човек,добра,грижовна,показа ни всички забележителности.Пак ще дойдем..много скоро ни очакваи...)))) от групата от Ямбол


Евгени Евтимов
отседнал Април 2008 за 1-3 дни семейно
2008.06.01
18:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моето семейство посети 'Драголовата къща' и си изкарахме чудесно.Собственичката беше много любезна,разведе ни из забележителностите на КАЛОФЕР.Стаите бяха много чисти и топли, механа с барбекю. Условията бяха отлични. При първа възможност ще отидем пак.


това е Хари Потър
Иван Тодоров
отседнал Април 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.05.20
16:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и трима мои приятели си изкарахме супер там - собственичката е много любезна и ни сготви прекрасна вечеря в механата, и градината е супер. Препоръчвам на всички които искат лично отношение и желаят да си изкарат добре.

2007.12.26
19:31

Прекарах Коледа в т.н.хотел Драголова къща. Умряхме от студ за 15 лв. на легло, студени ІледениІ стаи, а на всичкото отгоре ни взеха и 20 лв. за това,че сме ползвали маса от механата за една вечер. Студа беше кучешки, стопанката семъчеше да ни стопли с трески в едно т.н. чудо. Така че ако искате да умрете от студ и яко да ви одерат, посетете тая къща.


Други хотели в КалоферЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share