sweetlady (4)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни семейно
2010.05.24
20:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди броени часове се върнахме със семейството ми от този хотел. Като цяло не бяхме очаровани (като изключим гледката - тя беше много приятна за окото). Персонала в ресторанта на хотела беше под всякаква критика, а именно: нелюбезен, намръщен, не знаеха как да пуснат музика (бяхме на HBO), липсваха им напитки като Кока кола, бира (каквато и да е) от 0.5л., наливната също беше свършила, шоколад, фъстъци и т.н и в същото време това което го имаше беше на доста високи цени. Кабелната телезивия се изразява във следните канали: Канал1, btv, nova, pro bg, national geographic, diema и HBO. Като цяло доста неприветливо местенце за този период от годината.

Станислава Цонева
отседнал Юли 2008 за 2 седмици с приятели
2009.08.04
19:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прелестно райско кътче!!! 4 поредни години ходя и не смятам да спирам тази традиция. Уникално място за почивка, събиране на прекрасно планинско слънце и забавления!


Други хотели в КюстендилЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share