Стримон Спа Клуб *****, Кюстендил

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Кюстендил – римски бани Пауталия, термални извори
Кюстендил    0.3 км
водопад Полска Скакавица
Кюстендил    15.1 км
Стобските пирамиди
Кюстендил    40.8 км
Сапарева баня – минерални извори и рехабилитация
Кюстендил    47.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Lachezar (1)
отседнал Август 2016 за 3-5 дни семейно
2016.08.28
08:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отидохме в хотела с големи надежди за приятно 5-дневно прекарване на отпуска. В хотела имаше положителни неща - големи чисти стаи, удобни легла и добра кухня в ресторанта. Но имаше и много недостатъци, които методично и всекидневно развяляха общото впечатление. Много неприятно е чуването на разговорите от съседната стая. Това се дължи на гипсокартонените прегради между стая и баня, както и между баните на две съседни стаи. Допълнително и пространството над окачените тавани в баните е вероятно общо и затова звуците се провеждат безпроблемно. Това е голям недостатък, защото не можеш да си позволиш да говориш спокойно в стаята. Няма вентилация на помещението за баня и тоалетна към всяка стая. Това неминуемо налага проветряването на това помещение към стаята и отварянето на нейния прозорец. Не ми се мисли как това ще бъде правено зимно време! Стената на ваната във всяка стая е по-висока от общоприетото и затова излизането от ваната е твърде рисковано въпреки специално поставените за целта дръжки. Рискът от подхлъзване и падане с възможни травми след къпане е много голям. СПА-центърът е малък, опестен. Ако работи римската баня, която е в част от коридора, нищо няма да се чуе от релаксиращата музика в помещението за релакс. Турската баня е реално несъществуваща, защото е много тясна, няма възможност да се седне, както и да загребеш вода за поливане от ваничката, тъй като някой не е съобразил, че това не е мивка и е поставил отточен канал! Никога не може да си сигурен дали ще може да спиш вечер,защото това зависи от работата на ресторанта и публиката му. От 5 нощувки в 2 не можахме да спим нормално. Едната вечер до полунощ се чуваха пиянски разговори на много висок глас под прозорците и трябваше да се обадим на рецепцията, за да се спре това. Другата вечер имаши оглушителен шум от ужасно висока музика поради честване в редсторанта. Въпреки затворените прозорци се принудихме в 01:40 ч да се обадим на рецепцията и въпреки това гръмогласната музика беше спряна едва в 02:00 ч! В резултат на всичко това и на множество други недостатъци е ясно, че хотелът изобщо не отговаря на 5 звезди! Реално може би заслужава между 3 и 4. Но категорично това е неприятно място ако искате да си починете и отдъхнете. Освен ако не сте мазохисти. Така че аз не бих препоръчал този хотел на никого!

diskman (1)
отседнал Май 2013 за 3-5 дни семейно
2013.06.02
08:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! Нека и аз напиша нашият опит с този хотел.

1. Още с влизането в стаята "Делукс" забелязахме че ваната е мръсна. Имаше петна от мръсотия и ръжда от водата която беше останала, т.е ваната не беше подсушена. Обадихме се на рецепция да кажем да почистят. Представете си качваме се и ваната беше само забърсана от водата, а мръсотията по дръжката беше все още там. Дръжката беше лепена с някакво лепило което вече е толкова жълто ... много неприятно.

2. СПА центъра на мен не ми хареса.
- Фитнес има, но вътре има 2 уреда комби и една надуваема топка.
- Поръчах си масах и какво да кажа. Лягам на леглото и в стаичката имаше стенен часовник който тракаше постоянно. Музиката е обща за целия спа център и вкл. и за бара и беше някакво техно. Не може да ти правят релакс масаж и да слушаш техно в комбинацията на стенен часовник.

3. Бяхме от четвъртък до неделя. В събота имаше сватба в ресторанта и се наложи да вечеряме в стаята си. Няма да ви казвам какъв шум имаше от ресторанта и как спахме. Поне да ни бяха предупредили!

4. Обслужването в ресторанта беше добре, като имаше нервни физиономии на част от персонала. Закуската в събота беше по-слабо заредена от предходния ден, незнам защо.

5. Видимо хотела има неща за поправяне, напр.:
- тоалетната чиния в стаята се мести, т.е е счупена.
- има жълти петна по крановете от някаква пяна.
- има жълти петна където е лепена някаква дръжка за ваната.
- Телевизора в стаята е от преди 10 години, малък. Толкова малък че като легнеш на леглото и ... трябва да имаш добро зрение, тип Орел.

Не съм доволен за парите които оставихме там тъй като бяхме отишли само и единствено за СПА центъра, а той не ми хареса.

Нека всеки преди да посети хотела да си помисли добре.

Това са все пак 5 звезди хотел и такива пропуски са най-малко във вреда на гостите. Моля Ви Стримон СПА - оправете ги!

zahari (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица сам турист
2011.08.14
15:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ne kazvam 4e ne e hybavo no 4istotata i e pod sekakva kritika na baseina e palno sas sekvi bukluci i paijini plo4kite sa mrani a pove4eto s4ypeni ne i rabotat i klimaticite koito zaradi te napusnah hotela

ililovski (1)
отседнал Май 2010 за 3-5 дни семейно
2010.05.08
09:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът предлага условия само за пушачи. В ресторанта на хотела няма маси за непушачи и се пуши непрекъснато, включително по време на сутрешната закуска. Така че, ако сте пушач, това е мястото за вас, но ако сте непушач или не желате децата ви да започват деня с цигарен дим, бягайте далеч. Дори след оплакване от моя страна, нищо не бе предприето по въпроса.

Ц. Гюрова
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни семейно
2010.01.10
09:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там след Нова година,3- 4 .01.2010 и определено ни хареса. Басейните бяха идеални - който иска топъл, който иска студен - всичко има.

Viktor Nikolov
отседнал Ноември 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.12.30
21:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много добро съчетание на място, предлагани условия и цена.
Добре подготвен, усмихнат и приветлив персонал.
Атмосферата в хотела е топла и уютна, създаваща предпоставки за релакс и почивка. Градът е много приятен, с възможности за разходки и хубаво прекарване на времето(особено през летните дни).
Спа-центърът е на ниво, като изключим някои процедури, които са на границата на абсурда ("апаратна детоксикация", "инхалации с натриев хлорид", "баня с въглероден диоксид" и др. подобни парадокси).
Мисля, че е необходима малко повече информация за свойствата на водата и как да бъде използвана.
С риск да бъда дребнав - смятам за малко неестествено 5-звезден хотел да предлага на закуска само чай "Биопрограма".
Лично аз съм редовен посетител на хотела и го намирам като една от добрите възможности в Бг за релакс и почивка, особено от София.

Цвети Гюрова
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.12.14
13:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Били сме и на много по-хубави пет звездни хотели. Не е лош за района. Бяхме в лукс стая, но ни се видя малко тясна за лукс стая. А и за пет звезди не би трябвало да има стая по-нисък клас, като стандартна и лукс. Ваната има странна конструкция, няколко пъти се подхлъзнах в нея, осен в легнало положение, в други не можеш да застанеш, няма завеси и цялата баня се наводнява. Детския басейн е студен, басейна с минерална бода , който пише че е с 36 градуса, не е 36, а поне 40 и нагоре. Този който е с 45 градуса не съм го ползвала, но едва ли и той е 45. Странното е, че се усеща някакъв ситен пясък в басейните.

vanko20000 (2)
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.11.11
10:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Може би най добрия хотел в западна България , лукс одговарящ на броя звзди "5" , страхотно обслужване , много добър СПА център. Препоръчвам да го посетите !

РЕНИ ГЕОРГИЕВА2008.12.04 17:42
МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА,ПОСЕЩАВАМЕ ГО ОТ САМОТО ОТКРИВАНЕ,ПРИ ПОСЛЕДНОТО НИ ПОСЕЩЕНИЕ БЕШЕ УЖАСНО,ПЕРСОНАЛА НЕ Е НА НИВО,ВЗИМАТ ТИ ПАРИТЕ С ЦЕЛ ДА ТЕ ИЗМЪЧАТ И ДА СЕ ЧУВСТВАШ КАТО НАТРАПНИК,А УПРАВИТЕЛЯ НЕЩО НЕ Е ЗА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ,ПРОВАЛИХА НИ ПОЧИВКАТА !!!
Muzka Sofiiska
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни семейно
2008.06.30
14:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Поздравления! За първи път в България попаднахме на хотел, който отговаря на категорията си. При пристигането ни, пиколото дойде веднага при колата и ни помогна с багажа. Настаняването стана бързо и без излишни мъки. Стаята беше обзаведена с вкус, на ниво и беше много удобна. Обслужването беше също перфектно. Получаваш това, което си поръчал. Попитахме на рецепция къде на близо има автомивка за да измием колата. Предложиха ни да дадем ключът на пиколото и той да я измие. Така и направихме. Хотелът разполага с достатъчно парко места а също и с подземен гараж, който не видяхме защото колата се вкарваше и изкарваше от пиколото. Като по филмите! Невероятно за България, но ето че и тук може да има качество на обслужването. Спа центъра е голям, спа услугите са за препоръчване. Сауната е малка имайки пред вид броя на леглата, но не се пълни. Препоръчваме хотела на всеки ценител. Ние ще отидем със сигурност пак.


Други хотели в КюстендилЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share