семеен хотел Калина **, Говедарци

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Говедарци
София    0 км
Боровец
София    10.7 км
Паничище
Кюстендил    11.6 км
Национален парк Рила
София    12.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
DChavdarov (1)
отседнал Септември 2016 за 1-3 дни семейно
2016.09.05
10:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела като отправна точка за Рилските езера. Удобно, тихо селце, далеч от градската суета. Ползвахме две нощувки със закуска и вечеря. От персонала контактувахме само едно младо момиче, от което останахме очаровани. Учтиво, отзивчиво и изключително културно. И най-вече винаги усмихнато. Относно чистотата - повече нямаше какво да се желае. Храната - закуска и вечеря, беше повече от достатъчна. При това имаше и алтернатива от към напитките, по желание чай, кафе, сок - за всеки вкус. От към удобствата, действително в новата сграда стаите са двуетажни, със стръмни стълби, но от това може да се оплаче само някой дебеланко. Ако сте подвижна натура, не е никакъв проблем. Но е добре при резервация да го имате предвид и предварително да уточните. Цената няма да коментирам, но нас ни устройваше. Извод: При подобен маршрут бихме се настанили отново там.

Beni 79 (1)
отседнал Юли 2016 за 3-5 дни семейно
2016.07.15
01:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди часове се връщаме от хотела и нямам търпение да изразя възхищението си от обстановката,от мястото,от хората,които стопанисват хотела!Всеки един детайл там е направен с много вкус и много любов-от вратата до всяко столче.Спокойствие,уют,прекрасна храна и прекрасни хора!Бяхме там 4 дни с мъжа ми,детето ми и родителите ми.Искаше ни се да останем още, но знам,че скоро пак ще отидем!Адмирации за всичко!Прекрасно местенце сте създали!

mariazaharieva (1)
отседнал Май 2014 за 1-3 дни семейно
2014.05.06
08:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволна от престоя в хотел"Калина".Не бяхме посрещнати от собствениците ,поне за добре дошли.Предложиха ни стаи-едната в нещо като мазе-тъмна,без никакъв изгред-освен разпадналата се съседна къща,след това ни предложиха"Мезонет"-това е със вътрешни стръмни и тесни стълби,които са абсолютно неудобни за семейста с деца и възрастни-на долния етаж е тоалетната а на горния леглата за спане.След настояване от нас ни предложиха стая-която не беше проветрявана поне от 3 месеца.За да отворим прозореца за проветрение-се наложи да преместваме диван,за да влезне въздух...
Хигиената е на незадоволително ниво.Храната също.На така наречената официална вечеря за гарнитура ни беше предложено пюре-което киселееше???
Закуските бяха бедни,дори нямаше кафе.
Говедарци е едно изоставено място,което не предлага никакви развлечения.
Оказва се вярно-ниската цена е свързана и с ниското ниво на обслужване и не добрите условия.
Не мога да препоръчам мястото като добра дистинация!

2007.07.24
10:00

След прекарания уикенд останахме изключително доволни - просторен двор, тихи и уютни стаи, много мили домакини. Въобще - прекрасно място за отмора за интелигентни хора!!! (много държа да отбележа че нямаше чалга!!!)

Александър Георгиев2008.12.10 11:54
Горещо препоръчвам на всички, които не отиват в хотела да заемат всички стаи просто да се насочат към другите семейни хотелчета. Определено собствениците не са от най-гостоприемните и сериозни хора. Имахме желаниетод а си резервираме 2 двойни стаи, обадихме се , както е реда, пожелахме да предевем капаро, също както е редно, но собствениците ни уведомиха, че не е необходимо и обаждането по телефона е достатъчно, за да резервираме стаите. След няколко дни се обаждам, защото ми беше малко странна цялата процедура и когато се обадих да попитам дали всичко е нормално, от хотела ми заявиха, че не ми пазят стаите,защото се явила голяма група, която резервила целият хотел. Та искам да попитам, това според вас коректно отношение ли е към гостите ??? Нека всеки си направи извод за себе си... Аз лично ще отседна в друг хотел и едва ли ще се обадя отново на хотел " Калина", при всяко мое бъдеще посещение на Говедарци.
titkom2013.09.02 18:14
Нашето мнение за арт-хотел "Калина" е двуяко - от една страна ни хареса,защото беше тихо,спокойно,чисто и уютно място.Храната беше вкусна и обслужването беше прекрасно,специални благодарности на Галя-проблеми с резервации и отношение нямахме и дай Боже никой от вас да няма!Съпругът на собственичката се оказа разговорлив мъж за беседа,който не се натрапва и не досажда на гостите. Единственото,което не ни хареса - единствено,но не и за пренебрегване беше,че две кучета,мисля,че бяха самоеди,обикаляха из механата и влизаха в кухнята.Най-малкото е неприятно и нехигиенично!Обичам кучета,но не и на масата ми!При следващо наше посещение на района,определено няма да отседнем в този хотел!

Други хотели в ГоведарциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share