вила Изгрев **, Бели Искър

Рейтинг:  2 star rating  1.9 / 5 (3 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
ebus (1)
отседнал Юли 2016 за 1-3 дни семейно
2016.07.18
01:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Стара дървена дограма, разкривена и доста проветрива. Нито една врата или прозорец не се затваря нормално. Под вратите от 3 до 5 см дупка. Като пръднеш се чува във всичките стаи на етажа. Обзавеждането е изцяло от чамови мебели. Матраците са скърцащи и разкривени. Такова нещо като интернет няма почва там, макар че го рекламират като екстра. По стаите са сложили от 14 инчовите телевизорчета. Екстри като климатик или хладилник няма. Има един малък стар хладилник долу в общото помещение за всички.
Топлата вода е точно изчислена за едно бързо къпане. Понеже ние бяхме с дете на 3 и половина години, и с мъка на лицето бабата не ни взе пари за него, след като го изкъпахме аз трябваше да се изплаквам с хладко-студена вода. Сутрин топла вода има след 8 часа. През ноща топла вода няма... ако ти се наложи да се замиеш нещо със студена - да ти замръзнат органите.
Бабата живее в къщата на първия етаж и постоянно ни наблюдава какво правиме и ходи по нас да гаси ламбите. Първия телефон за връзка с вилата е на синът на бабата, който живее далеч и рядко се мярка там, другият е нейния.
Зад къщата в миниатюрния двор има построено стайче с барбекю. Като идея добре, но като изпълнение зле: до барбекюто направена мивка само със студена вода и бабата ни забрани да я ползваме, защото не била свързана с канализацията, а канала отивал на двора. Коминът на барбекюто е къс и стайчето се задимява. Няма решетка на която да се запалят дървените въглища и поради липса на въздух, ако не положиш големи усилия да ги раздухваш, след 10 минути гаснат.
За Бели Искър освен близостта му с курорта Боровец нищо хубаво няма. Едно единствено прилично заведение пицария на центъра. Едно малко параклисче... Няма нищо друго освен селска идилия.

2007.06.15
18:06

Е хайде стига сега-малко преувеличаваш.Ние си изкарахме прекрасно,естествено без да чупим интериора!

2007.04.12
13:42

Супер къща, със зла хазяйка! Ако някои още не се е прецакал, моля не ходете там, защото: заплашват с полиция ако тропнете по-силно по масата; заплашват с гонене посред нощ, ако пак случайно тропнете по масата, защото не са за "вашите 12 лв." и очакват да си легнете в 23.30, защото до 23.00 ч "нали се повеселихте, айде съобразявайте се малко!".


Други хотели в Бели Искър

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share