хотел Хармония Банкя ***, Банкя

Рейтинг:  3 star rating  2.8 / 5 (6 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Анонимен Анонимов
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни сам турист
2010.01.17
05:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хора не ви трябва да ходите в тоя хотел,не че самият хотел е лош,проблема всъщност е в управлението.Ако не получите добро обслужване не се чудете,поради следните причини:

1. Ако имате оплаквания от дистанционното не се чудете няма нови такива, защото няма пари да се купят.

2.В ресторанта,коридорите и фоайето е студено, защо - по нареждане на управителя да се включва парното,но само като има гости,а персонала мръзне на студа или се свива на рецепцията до някоя печица,а все пак е 21 век.Мисълта ми е, че е необходимо време,за да се загрее целият хотел,за повече от един ден.А не парното да се включва в деня на пристигането.Да не говорим, че не се контролира парното и на по-долните етажи гостите умират от топлина,а на петия все едно е - 10 градуса.Не,че персонала не се старае напротив, дава всичко от себе си,но като Ви контролират некадърни управители гледащи своето собствено благо как да се оправят нещата.

3.Хотелът е на хубаво място въпреки всичко,бил си е хотел още от едно време,но все пак трябва някой да се сети, че са необходими нови идеи нещо свежо и ново като за 21 век.Спа център например, минерална вода,басейн,джакузи, съвършенно нов облик. като влезеш в някоя стая да ти стане уютно все едно си си у дома, да ти се прииска да останеш още и още.Пердетата да са лекички и удобни, и в красиви светли цветове, а не като на баба ми: да са тежки, тъмни, огромни, прекалено дебели,потънали в прах.Коя камериерка,все пак е жена ще успее да ги сваля и закача и пере,а? Непосилна задача.На 5 метра над нея. С такива пердета като влезнеш все едно, че някой е умрял тъмно, мрачно.

4. А в ресторанта е студено, е как няма да е , че той си наполовина под нивото на земята.Там също масите са остарели и покривките и те от времето на баба ми.

5.Няма асансьор, до петия етаж бъхташ като магаре.

Но от всички тези проблеми никой не се интересува. Нужни са средства.Е, все пак трябва да дадеш нещо от себе си, за да получиш. Банкя е известна с минералната вода, ами да използват управителите този плюс, но не всеки става за длъжността "търговец" .Ако имате оплакване от персонала, не се сърдете и те са хора на които не винаги навреме им се плащат заплатите, а от няколко месеца изобщо не им се.

Така,че не е лошо ние клиентите да изразим своето мнение относно новите идеи и предложения за новия облик на хотела какво ни се иска да има, за да останем доволни следващия път, и да не забравя ме да изразим своето недоволство за толкова високите цени без основание. Човек би си прекарал мильони пъти по-добре в някой друг курорт за повече дни с всички желани услуги накуп, с цената за една нощувка в този хотел. Пишете на :

sofia@hotels-harmony.com

Юлиян Пеловски
отседнал Март 2008
2008.03.24
23:46

Аз бях в хотела за няколко дни. Беше ужасно!!! Два от дните нямаше топла вода, а на обаждането на рецепцията ми обещаха, че след малко ще има... Храната в ресторанта беше странна и много малко. Дограмата беше закована с пирон, някои от прозорците не се отваряха. Иначе, наистина беше топло, това е единственото, за което не мога да кажа лоша дума. А, и кафето беше хубаво, но нали все-пак не бях там за кафе...

2008.03.14
22:34

Ние в този хотел посрещахме 2004г. Бяхме две двойки и си наехме две стаи лукс. Останахме доволни от стаите макар, че беше много топло в тях и също ни се наложи да спиме на отворен прозорец, но никак не останахме доволни от кухнята в ресторанта и празничната вечеря просто беше по всякаква критика.Тогава хотела беше след ремонт и всичко беше чисто и ново.

2008.02.21
10:30

Ние бяхме в този хотел за 14 февруари и останахме много доволни. Не знам каква е била твоята стая, но нашата беше страхотна и всичко в нея си беше наред. Имахме и куверт за ресторанта и останахме доволни от храната. Температурата беше повече от висока, тъй като се наложи да отваряме прозореца. Нямам идея дали телефонът ни работеше, тъй като бяхме отишли там с други намерения, а не да провеждаме телефонни разговори.

2008.02.16
16:10

Напълно съм съгласен, че хотела е пълна дупка с разпадащи се шкафчета, напукани стени, безобразно повредена pvc дограма и куп други нередности. Не мога да изредя всичко, но за начало телефонът в стаята не работеше, за ваната нямаше запушалка, а от рецепция ми казаха, че ще видят какво могат да направят...Не бива да подценяваме и разваленото дистанционно за телевизора, с което ако искаш да увеличиш звука се включват лампите, а ако преместиш канала нагоре или долу се увеличава звука. стаята ми беше 52а, така че ако някоя заблудена душа попадне там sorry за изживяването. Имам и куп снимки на нередностите в стаята ми и за това, ако някой иска визуална инфо да ми пише на melvojah@abv.bg

2007.12.11
16:48

Хотела трябва да си редуцира или цените, или звездите...не може да нямаш топла вода, защото парното е усилено до края, не може да няма дърва в камината, а обяснението да е, че е запушен от тази страна комина, не може да имаш огледала над леглото (страхотно всъщност), но да не се мият, тоалетната до ресторанта да не работи, а ако си на 4-5 етаж пеша до горе трябва да се качваш...и всичко това за 76 лв на вечер в тази лукс стая за двама...решете сами!


Други хотели в БанкяЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share