комплекс Копривщица, Копривщица

Рейтинг:  2 star rating  1.7 / 5 (8 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Rositsa Petrova
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.26
12:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло изкарахме една прекрасна почивка и отпразнувахме прекрасно настъпването на новата година. Комплексът е страхотен, топло е, но само през деня - през нощта изключват отоплението, така че ако планувате престоя си в зимните месеци, препоръчително е да си вземете печка. Топлата вода също тече когато си иска. Но на фона на всичко хубаво и веселбата ми развалихте мнението с една закуска 1 час преди да си тръгнем.

Обслужването в ресторанта е под всякаква критика. Сервитьорките ги мързи да работят и пробутват на клиентите си дребни селски номера.В 9.55 сутринта си поръчваме закуска и ни отказват да ни я сервират. 15 мин след това виждаме, че към друга маса се носят три порции закуска. Оттам следва шушукане от страна на барманката и сервитьорката която ни отказа, че е редно и на нас да донесе закуска и оттам следва крясък от страна на сервитьорката " 10 часа е - закуската свърши " !! Моля Уважаема Госпожо Управител, не зная как си назначавате персонала в ресторанта дали на роднински или на други начала, нито колко им плащате, но да стигнете дотам че да отказвате на хората закуската, която са си платили, може би защото някоя от сервитьорките иска да си занесе вкъщи 3 парчета шунка, е изключително селска и циганска постъпка.Изключително съм разочарована от това и поради тази причина не бих Ви препор ъчала. Обслужването на клиента би следвало да стане приоритет на всеки един български хотел, за да не се оплаквате после, че нямате клиенти. Не е важно само да вземеш парите на хората, а да знаеш как той да Ви ги даде с удоволствие и да остане доволен.

Знам, че най-вероятно няма да се обърне внимание на това мнение, но ако Вие държите на това, гостите да останат доволни и да не четете такива коментари, обърнете внимание и на тези детайли,защото виждам че това не е първо отрицателно мнение за ресторанта Ви.

mariya_mis (1)
отседнал Юни 2008 за 1 седмица с група
2008.06.27
15:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бах на лагер с детето си в комплекса.Условията за децата са чудесни,но отношението на персонала на ресторанта е отвратително.Ходила съм на много места,но нокаъде не са се държали с мен като с натрапник.Да започна с това,че масово не се връщаше ресто на децата при дадена покупка.Помолихме да бъде извадени част от газираните напитки от хладилника,за да не разболеем децата.Това стана след скандал от страна на началника на лагера.Едва на четвъртият ден успяхме да видим очите и на управителката на комплекса и пак след забележка от наша страна бяха измити стаите.Храната в ресторанта беше под всякаква критика.За закуска се даваха предимно готови закуски и безвкусен чай,а иначе карахме всеки ден на кренвирши в различни варианти-печени,попарени и с кашкавал.Останах крайно разочарована от предложената услуга.По всичко си личеше,че не бяхме посрещнати с желание от екипа,който работи в комплекс "Копривщица".Така не се печелят клиенти.

2007.10.27
22:13

nai hubaviat studentski praznik mi beshe v tozi kompleks ste mi ostane spomen za cial zivot

2007.10.10
12:14

molya vi, daite mi nyakakuv aktualen telefon

2007.08.30
12:43

Някой може ли да даде АКТУАЛНИ телефони на хотела - тези, посочени тук не са актуални вече

2007.08.29
21:25

Много приятни самостоятелни къщички - цената излиза по 15 лв на човек. Най-добрия ресторант в гр. Копривщица.

2007.04.07
19:04

mnoooooo e qko az sam hodila

2007.04.07
18:02

Бях там - много е приятно, заслужава си.

2007.04.07
10:35
коментар

Други хотели в КопривщицаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share