къща за гости Боримечкова къща **, Копривщица

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Копривщица
София    0.1 км
Клисура
София    9.6 км
Панагюрище
Пазарджик    20.4 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    23.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
mitmitkalo (1)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.07.27
01:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
желая да отправя компламентите си към хазяите Боримечки, кратка уговорка по телефона,
услужлива лелка Ани( изпрати внука да ни прибере от автогарата)
опъна ни чаршафите, каза в коя кръчма да не влизаме, издрънка с ключовете и ни остави намира. Условията са повече от прилични, не се различават от обещаното, тишина и спокойствие- стара круша и сребърен бор, сочна трева и тишина. Разходихме се в гората, където срещнахме натурален овчар- 20 тина глави, той и 1 куче. Няколко прекрасни снимки, които се оказа че дядо Любо няма как да получи!! Даде адрес ул. Ненчо Палавеев без номер: те ме знаят от пощата! Споделихме с услужливата Ани, която познаваше дядото и прие да и ги пратим на точен адрес, пък тя ще му ги сложи в рамка и предаде....
Хихихи! Повярвах и че ще го направи тъй като успяхме да спазарим с нея бурканче сладко от горски ягоди, торбичка със сухи манатарки + изгодна оферта за чувалче картофи от новата реколта при следващото ни посещение. Съжалявам за търгашския коментар, но на копривщенци им идва отвътре алъш-вериша. Моля, за сведения относно явките за закупуване на зимнина от наблюдателните колеги, тежка зима ни чака....
Предлагам на модератора на сайта да открие категория и за натурални продукти!
На Боримечкова къща пожелавам още доволни клиенти, понеже първоначално се бях притеснил от войствената харизма на къщата.
А се оказаха мили хора!
Поздрав най-сърдечен!
Mitmitkaloto&Co

elenak2010 (1)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни с група
2010.03.27
12:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме прекрасно 2 дни в Копривщица. Въпреки, че нямахме много информация предварително за къщата, оказа се че е прекрасна, намира се почти в центъра на града.Освен голям и хубав двор,чардак с красива гледка къщата вече се предлага и с ползване на механа, кухня и барбекю на двора без да доплащаме допълнително. Вечер и сутрин времето е хладничко,но към 11 часа става прекрасно да седнеш на чардака с кафе и да си прочетеш вестника. Всъщност най -хубавато е, че собствениците не ти се мотаят непрекъснато пред теб и може да си починеш като хората. По-късно всички си наравихме една дълга разходка в гората, покрай една рекичка с име "Бяла река".Прекрасно място, където в продължение на 3-4 километра ходене минахме през два сезона: пролет(по пътя) и зима (в гората).На места в гората имаше доста сняг. Вечерта седнахаме в механичката, която е с френска камина и е страхотно да си пиеш ракията и да гледаш пламъците през стъклото на камината. Вероятно е още по-хубаво ако се седне на двора пред барбекюто през лятото.Вероятно ще дойдем пак като се стопли.


ivan Pencev
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.08
12:56
коментар
Димитър Кънчев
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.31
18:06
коментар
Valcheva (1)
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.08.18
10:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме Боримечковата къща само за една нощувка, но ни беше достатъчно, за да натрупаме много впечатления, за съжаление обаче само негативни. На кратко:
1.от канала в тясната баня се носеше ужасна смрад; 2.стените са толкова тънки, че можеш да чуеш хъркането на съседа си по стая;
3.и за капак - имахме си мишка в стаята, но за съжаление я видяхме едва на сутринта. Иначе едвали щяхме да останем да нощуваме там.
И за информация на собственика на къщата - никой не ни поиска лична карта, не попълнихме адресна карта и съответно не бяхме вписани никъде като гости на къщата.
Сами преценете дали си заслужава да платите 40лв. за това изживяване.

собствениците2009.08.21 20:41
Уважаема госпожо!
От време на време се сблъскваме с претенции от наши клиенти, които обикновено са насочени към желанието за по-луксозни условия в стаите които предлагаме:климатик, интернет, маси за хранене, пространство, любимци и др.Бихме Ви обърнали внимание, че къщата не е хотел, а само "къща за гости",2 звезди. Това означава къща със стаи "пригодени за гости". В рамките на добрия тон претенции изказани намясто се стремим да удовлетворяваме в полза на гостите ни,а останалите считаме за недобронамерени.
Изхождайки от условията в къщата с която разполагаме смятаме, че предлагаме много добри условия на 100 м. от центъра на града.
В града вече има достатъчно луксозни хотели, защо не отседнахте там.Разбира се стаята ви там ще е с друга цена.
В заключение бихме посочили, че при нас се прави резервация само на телефона или по интернет, а гост с подобно име наистина не откриваме.
П.С. Останалите неща, които сте изписала не намираме за нужно да коментираме.
el4eto2011.08.01 19:54
отседнахме в тази къща за един уикенд.Бяхме три семейства и сурия деца на различна възраст. Прекарахме чудесно и сме много доволни . Незнам какво очакват хората от една селска къща ,но на нас ни хареса. Имаш си барбекю, баня към всяка стая ,механа където да се съберат повече хора и да не пречиш на никой. Хазяйката също е много дискретна и услужлива.
Биляна Станева
отседнал Март 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.03.18
00:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е на много хубаво местенце на централната улица точно срещу една от най - вървежните кръчми Дядо Либен / за съжаление с доста бедно меню/. Прекарахме 1-3 март там и ни хареса.

P. DIMITROV
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.10
13:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятна къща с красив двор. Прекарахме чудесно една седмица в края на юли. Ще я посетим пак. Цените са много достъпни.

Katyа Popova
отседнал Март 2008
2008.04.02
16:59

Къщата е прекрасна, освен голям и хубав двор, има и тераса, от която се открива красива гледка и е много приятно да си пиеш сутрешното кафе там. И домакините са много мили. Съжаляваме, че нямахме повече свободно време, което да прекараме в този град и в тази къща, но смятаме да отидем пак.

2007.01.29
09:59
коментар

Други хотели в КопривщицаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share